Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 19
chinico spune:
repede repede sa ma duc la somn..
Donia felicitari pentru dintisor! adicalea Cristinel felicitari, da' lasa ca ii transmiti tu..
Dianocica (am ajuns la pagina 7..) o fi proteina din laptele de vaca storcita definitiv cand ajunge laptele zer, dar pt. ca io am bagat Rama pe vremea alaptatului si a kk-ului cu sange, si Rama are zer, nu disparea sangele...deci intestinul gros al copchilei nu s-a sinchisit prea tare ca nu il bombardez cu proteina nestropsita. Era proteina din laptele de vaca. Si iaca reactia alergica.
despre iaurt, branzica si alte lactate...nu stiu..nu avem voie. ma screm sa descopar din ce si-o lua fata mea calciu cand nu o sa mai primeasca porcaria de pregomin..
Lavyada, Porumbita...

Ktrinel felicitari pt. statul in fund al Juliei, sa-ti traiasca!
carla ...4 labute...uau!! Bravo!
miro notat chestia cu paharele de plastic, o sa o pun in aplicare cand ajungem la supici...
acu am citit si de Rianna...biata lorym dintr-un necaz in altul o tine..sa dea dd sa fie bine, sa fie numai o reactie alergica la ceva si sa treaca repede.
deeA numai bine flacaului...
vreau vesti bune. va rog.

Beatrice (13.12.2006)
aelita spune:
lavyada,sa iti creasca mare si sanatoasa,Ada!!! felicitari pt 7 lunisoare !!!
TEMA ZILEI : de obicei fetele prefera tatzii,dar nu sunt geloasa deloc in privinta asta.daca nu sea junge la extreme,bineinteles,si atunci nu mai e vorba de gelozie,e un semnal de alarma ,un dezechilibru pe undeva.
dar fetele mor dupa tatzi,si mai si seamana cu ei,de obicei,sunt si exceptii,bineinteles.
a kmea seamana de pe acum in toate.si nu imi pare rau!
niciodata nu am sa ma simt exclusa,nici data la o parte,o sa imi creasca inima sa ii vad ca se iubesc,ca doar ii iubesc si eu pe amandoi!
m-ar durea sa vad ca nu e o relatie buna inttre ei.
ruxandra,pai americanii dau la greu cereale,si romanii la si mai greu dau BISCUITI.numai ca americanu da fara gluten,iar romanu da biscuiti cu zahar si cu gluten in ei.deci tot aia.![]()
laura si eu zic ca Donia de ce sa dai branza inloc de san?
eu inteleg ca ziceti voi ca branza asta are si face si drege,dar mai mult ca laptele nu cred,asa ca eu zic sa mergi tot pe lapte.
lorym e la urgenta cu Rihanna???? doamne ajuta sa nu fie nimic grav!!!! asteptam vesti. ne rugam ca totul sa iasa bine !!! laura,multumim !
ralumat,of,doamne,ce mila imi e de el !!!
fir-ar el de suc de mere,ca am auzit multe cazuri de diaree si probleme,si apoi cu sucul de morcovi scapi de una dai de alta.
o sa ii treaca,eu pt constipatie am ceai de la farmacie,de prune si nu mai stiu ce are in el.ajuta-l cu supozitor.sper sa nu fie chiar fisura,ca si a mea a dat sange la o constipatie dar nu a patit nimic.
eu mor pe merele astea....
cand ai sa incepi din nou diversificarea,da-i piureuri fierte,lasa sucurile dupa 6 luni jumate.sper sa isi revina repede si sa pape lapte,ca e cel mai bun la varsta asta.
sa va refaceti cat mai repede!va pupam!
kokorina eu am fost invers tuturor prezicerilor din timpul sarcinii:nu m-am patat,nu s-a pleznit pielea,nu mi-a cazut parul,nu mi-a fost rau decat 3 sapt,nu am fost deprimata,si mi-a palcut la nebunie!
eu aveam de vreo doi ani pete de la soare,la fel cum spui,pe obraz undeva,iarna dispareau,vara apareau .inainte de sarcina am folosit crema anti-pete,si cand am ramas insarcinata au disparut pur si simplu,desi eu credeam ca o sa se faca si ma rau.nici pana acum nu mi-au mai aparut,de un an.
incearca si tu cu crema anti-pete,desi la mine nu de aoclo cred ca s-au dus..
chinico aveti alergie la lacatate? de la nastere?
SA CREASCA MARI !
Andrada Ioana
Elisabetha Maria Victor
Daria
Mark Andrei
Daniel
Ana Julia
David Ionut
Mihai Alexandru
S.
radu.anca spune:
Imi pare rau ca sunt atatia copii cu probleme, sa dea dd sa se faca repede bine!
Noi stam in 4 labe si ne leganam, dupa aia obosim , punem nasul in saltea si ne ofticam! nu mai pot sa il las o clipa, numai in carut si legat mai sta cuminte, in rest, e ca un titirez, cand cu curu' in sus, cand cu picioarele printre zabrelele patului, cand cu jucariile atat de ude, ca poti sa le storci...ei,da si cand o sa plecam noi de-a busilea!
TEMELE (eu sunt o fata constiincioasa
)
Cupilu personal uraste din tot sufletul lui biberoanele si suzetele, asa ca nu am ce steriliza!
. Nu ma complic pentru lingurite, castroane, oale si alte cioveie.
Eu intotdeauna am avut o relatie mai buna cu mama, tata era ala care ma supraveghea la lectii, nu ma lasa pe afara la joaca pe motiv ca am de invatat, nu imi dadea prea multi bani ca cica nu am ce sa fac cu ei, etc. Iar Dani se distreaza de minune si cu mine si cu ta-su, da de pupacit o pupaceste toata ziua pe bunica-sa, ceea ce m-a ofticat la inceput,da acu mi-a trecut, fiindca buni pleaca inapoi in Rom peste 2 saptamani. Si atunci o sa ma pupe PE MINE!
Ceea ce ma deranjeaza este ca de catva timp face figuri la mancare. Intai nu a mai vrut cereale, le-am scos vreo 2 saptamani, acu le-am reintrodus si le mananca daca strig lozinci pe langa el. Apoi, nu a mai vrut legume pe motive de morcov, am pus mai putin, degeaba, acu nu mai vrea cartof, ce naiba o sa ii dau din legumele alea?
Cam asta e, in rest stam mult in parc, ii plac fetele la nebunie
si
, lantzul de la leagan are un gust minunat, in general viata e frumoasa!
Va pupam, speram sa auzim vesti bune de la Lorym si Deea, in special.
luly spune:
Salutare fetelor!
Mamaaaaa ce m-am enervat, am patit-o si eu 

am scris un mesaj luuung cum rar am ocazia si l-am pierdut.
Nu mai spun decat: MULTUMESC FETELOR 

, suntem bine toate.
Va
Noapte buna!
Luly mamica de
Maria Isabela (03.12.2006) si
Diana Andreea (04.12.2003)
aka spune:
Neata.
Mihai Alexandru
sa va spun si voua, de doua seri Cristina adoarme singura in patut. mananca, mai vorbim un pic si apoi o pun in patut cu jucariile ei. mai vorbeste si cu ele un pic si apoi adoarme. uraaa, am fetita mare. dar tot se trezeste de cel putin 2 ori. mai avem putin de lucru si la capitolul asta.
multa sanatate Riannei si lui David 
am uitat sa il felicit pe Cristinel pentru dintisor. la cat mai multi fara dureri. si pe Alexuta si David (de la maramu`) pentru stat in patru labe. si cred ca am mai tot uitat, de` ultimul neuron e pe duca...
ma duc sa mai citesc in urma.
Monica
de
Maria Cristina (20.12.2006)
Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3,luna 4, luna 5
printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
danita spune:
salutare fetelor,
branzica mancam .....la inceput nu ii placea acum baga la greu !
roxanel : siropul de brad e f bun la faringita , tuse .... pentru bb la iarna produc . vom vedea daca o sa ii placa :)
pupici la gagici si la bebici , ma duc ca sughita
D
Yagmur spune:
Incep prin a urma La Multi Ani sarbatoritilor din ultimele zile: Andrada, Ana, David
Sincer, nu am apucat sa trec de pagina 2 din acest capitol.. la ritmul meu lent de citit cred ca nu mai apuc sa recuperez nimica
Donia, merci mult.... imi doresc sa-mi semene, desi se incapataneze sa nu aiba ochii verzi... pupici de la noi. PS. Felicitari pentru dintisor
Luni merg la control la fontanela... si va anunt ce zice pediatra... stiu ca a mai intrebat cineva daca am fost sau nu la control, dar ma jur ca nu mai am deloc tinere de minte 

Eu sint atat de ocupata la job; acasa nu mai deschid PC-ul.... poate duminica sa-mi gasesc ceva timp... desi duminica as incepe sa-i dau cereale... sint stresata... nici macar nu am cumparat un bol ...
Va pup si nu uitati ca desi nu mai sint activa mi-e dor de voi si nu v-am uitat.... (mai aruncati cate o floricica si un pupic pentru mine, din cand in cand)
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
ingeras26a spune:
quote:
Originally posted by kokorina
si asa este intr-adevar.baietii sant cu mamele si fetitele mai mult cu tatii.
si daca n-am decat fetitza deocamdata, ce ma fac??? Maya deocamdata rade mai mult la mine, ca doar stau cu ea toata ziua...dar si cand apare ta-su...e numai un zambet! se lumineaza toata!
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)slideshow Maya
ingeras26a spune:
Sanatate multa, multa tuturor fulguletilor bolnaviori!
Rianna, sa te faci bine repede! 
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
a_deju spune:
'neata!
offf... am citit acu' pataniile post-vaccinare... sanatate multa si sa treaca repede!!! si luly..ma bucur ca sunteti bine!
Deea, mami de Eric (15.12.2006)