Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Lorym suntem alaturi de tine ... speram sa nu fie nimic grav si sa reveniti cat mai repede acasa.
Laura asteptam vesti si iti multumim pt. ca ne-ai anuntat.
LA MULTI ANI! sarbatoritilor de astazi.

Mai vb.

Mariana - de ANTONIA (21.11.2006)
Mamicuta de 3 -ANDRA, SARA si ANTONIA
ANTONIA - 1 ,2 ,3 ,4,5,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Donia e super frumos acolo, daca germana ar fi punctul meu forte maine m-as muta acolo. E verdeata peste tot, indiferent ca stai la casa sau la bloc. Prietenii nostri stau la bloc si au in spate ceea ce ati vazut: loc de joaca pt copii, gratar, e super si preturile comparabile cu cele din Timisoara, ma refer la apartamente noi si cat de cat in zone bune.

Flore cand ma mut la casa o sa am si eu in bucatarie orhidee, cica tine chiar si 3 luni si sunt asa de frumoase(putin scumpute), dar merita zic eu.

REferitor la tema zilei, eu am fost tot timpul mai atasat ade mama decat de tata, care chiar daca ne facea toate poftele, ne citea, se juca cu noi, nu era preferatul meu, era preferatul surorii mele.

Va pup, noapte buna si inca o data sanatate Riannei.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavyada spune:

Lorym o s-o rog pe Irina s-o ajute pe Rianna, fii tare si sa ne dai vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

BAMBOLETTA eu credeam ca asa fac toti copii inainte de a o lua de-a busilea....ca si al meu e tare haios,baga capul in salteaua patului isi ridica fundul si se impinge in picioare ,de uite asa l-am lasat intr-un loc si cand m-am intors inapoi in camera l-am agatat de o aripa ca era sa cada jos..las ca-i facem gimnasti de performanta ,asta-i doar un mic antrenament,vedem noi mai incolo

deeaA de DAVID IONUT 24.12.2006 http://pg.photos.yahoo.com/ph/boccinn/detail?.dir=64b5scd&.dnm=1421scd.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

LORYM,Doamne ajuta sa fie bine,nimic grav.ma rog pt voi
De cateva zile reusesc doar sa citesc pe fuga,dar de scris abia acum.Vreau sa urez sarbatoritilor de azi,ieri si alaltaieri cu sanatate .Katrinel,Alexandra sa va traiasca puisorii,sunt tare frumosi si mari!
Si vaii,eu nu am stiut ca nu am voie sa spal bibe cu detergent,eu tot asa le-m spalat de la inceput,dar de fiecare data dupa spalare a urmat fierberea lor,si in felul asta sper sa nu fie grav...
BEBINUTA,frumoase pozele,esti o mamica draguta si slabuta si ai o familie superba!!!multa sanatate!
as mai avea eu multe de spus dar sunt prea obosita,asa ca o las pe mai incolo.
Va pup

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

of, voiam sa va zic multe dar cand am vazut....lorym, doamne, ne gandim la riana si sa descopere cat mai curand de la ce se intampla asta ca sa puteti trata rapid. laura sa ne tii la curent.
roxanica eu stiu ca nurofenul/paracetamol se poate da 1 la 6 ore.asta pana in 4luni, parca, sau 7kg. parca. nu mai stiu exact, citeste bine prospectul. eu stiu ca d depasise de mult kg pt care era maximul 1la 6ore, chiar ma gandeam ca, daca e ceva, pot sa i dau un pic mai des. si incearca sa combini paracetamol, nurofen, eferalgan, sa vezi la care reactioneaza mai bine. e si siropelul ala calpol. sa ai in casa din fiecare. tinem pumnii si lui davidutz.
laura of, si voi cu vaccinul asta...ce porcarie...asa ma enervez cand se intampla asa ceva...
deea si voi? mai sa fie...multa sanatate lui david
of, tot uit sa salut revenirea lui oanacat. hai, nu te simti stinghera...mai zi ne de voi.

total deplasat, la cat de bolnaviori sunt fulguletii nostri, am si eu o mare intrebare legata de scaunul de masina. noi am fost azi sa probam un brevi, singurul pe care l am gasit cu husa din bbc. si....si...ii era mic la umeri adica trebuia sa stea cu minile pe langa corp, de preferinta intr o rana, ca sa intre... si uite asa s a dus si tot drumul la mare in we asta...ca in scoica nu pot sa chinui copilul...deci, ati achizitionat careva?

diana si david ( 03.12.06 ) au spus nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Lorym-suntem alaturi de voi sper sa nu fie nimic grav

Laura-bine ca i-a mai scazut febra mititelului,mai asteptam vesti despre Rianna

Deea-pe micutul David sa-i treaca repede si sa nu-l mai doara

Maine mergem la control sa vedem daca a trecut rosul in gat,daca e ok facem si noi vaccinul am intrat la idei sper sa nu patim si noi ceva

fug la somnic
n buna

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 7
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Deea-deci si David face asa eu nu o mai pot lasa deloc pe pat nici bine nu ma intorc cu spatele si ea se rostogoleste
azi am pus pilota in mijlocul camerei si am pus-o acolo cat m-am dus eu pana la baie ea era deja pe covor faza e ca nu resuseste sa mearga sau sa se ridice cum vrea ea si se enerveaza cumplit pana ajunge sa urle si uite asa cu toata rabdarea imi ies peri albi

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 7
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Lorym, sa veniti acasa sanatoase cat mai rapid!

deeaA, sanatate si lui David! cate zile tineti voi regimul cu morcov? Si cat de mult ii dai? Eu nu i-as mai da nici un morcov fiert daca de la asta se constipa atat de tare!

Eu sunt un car de nervi ca Roxana are o musafira care i-a intors camera cu fundu-n sus, urla, face mutre... iar Cristinel e si el disperat din cauza ei, e speriat, incearca sa adoarma si iar il trezeste un urlet...! Mai am o jumatate de ora si vine maica-sa sa o ia si apoi cred ca nici n-o mai invit vreodata!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

LA MULTI ANI!la toti sarbatoritii de azi,sa fiti sanatosi si cuminti!

vroiam sa ma bag si eu aici cu "diversificarea lui nimeni" care nu o pricep deloc.mai buna eram la matematica in spatiu,dar o scoatem noi la capat....adica nu ma corelez cu orele,nu am program cu sanokanii astia.cand pascal doarme,sophia e treaza si invers.mai fur de pe la voi idei...si ce-mi vad ochii?LORYM cu micuta RIANNA....sa fie de la vaccin?dar asa de rau sa mergi la urgente cu copilul?LAURA sa ne scrii de fete,ce stii,te rog!multa sanatate si sa fie doar asa o reactie!LORYM si noi santem alaturi de tine si de micta RIANNA,impreuna cu o rugaciune

referitor la tema zilei:noi am fost 2 surori acasa si sa zicem ca eu am fost mai mult cu tatal meu decat sora mea....dar numai pana pe la terminarea liceului,cand el imi lasa in fiecare dimineata bani pe masa cate 25 sau 50 lei,stiti voi banii vechi si pt asta il adoram pur si simplu.ca mai apoi,am fost mai mult cu mama,eram ca si prietenele,ca si acum,insa distanta ne impiedica sa ma mai asez la pieptul ei,cum faceam in urma cu 4 ani inainte de a pleca din tara.eram capra batrana si tot ma cuibaream la pieptul ei seara in pat cand ne uitam la tv....eheeee,vremuri de care imi este cumplit de dor!
copii nostrii sant deja...oarecum impartiti.sophia se topeste cand e in brate la sotul meu,numai cand se uita la el i se fac ochii ca soarele....iar pascal este cu mine mai mult.nu adoarme fara mine,nu sta fara mine,si ma cauta ca pe ciubote rosii in prezenta lui.asta asa s-a intamplat,fara sa facem nimic unul din noi pt unul sau celalalt.inainte o amuzam si eu pe sophia teribil,acum...asa si asa....nu mai rade cu gura pana la urechi cu mine....in schimb cu ta-su.....el numai daca se uita la ea,ea rade de placere....pascal insa rade in hohote de scalambaielile pe care le fac.si asa este intr-adevar.baietii sant cu mamele si fetitele mai mult cu tatii.cel putin,la noi vad evident chestia asta....pe undeva,zilele trecute si chiar si in prezent,am asa o usoara stare de rau,din cauza ca sophia e mai mult cu ta-su....dar sant convinsa ca mai tarziu,cand vor intelege ,lucrurile vor sta altfel.eu ii iubesc in egala masura si din ce in ce mai mult.sant ai mei si sant foarte mandra de ei!

cu sterilizatul,inca mai defilam,insa numai biberoanele si tot tacamul,fara lingurita.aici dc spune ca incepand cu luna a 7-a putem incepe sa preparam lapticul cu apa de la robinet(care aici vine direct din munti,este curata,curata)....nu mai e nevoie sa o fierbem....insa eu as mai astepta pana pe la 10 sau chiar 12 luni cu apa.desi am mare incredere in apa asta....nu stiu,inca nu mi-am facut un plan,asa cum de fapt n-am nici unul in nici o directie,mai ales ORELE DE MASA.ca la mine nu se mai termina,e gradinita de copii,unul doarme,unul face kk,unul se trezeste,unul se joaca,unul papa,unul tipa.....chiar nu imi gasesc ritmul din cauza diversificarii si a orelor....in fine,m-am exprimat ca o ciubota,si im cer scuze de incoerenta....

ALEXANDRA.....si pe mine ma mai doare operatia la schimbari de vreme...de curand,il tineam pe pascal pe picioarele mele,eu stateam pe fotoliu si el in picioare(sistinut desigur) si vrand sa paseasca,a pasit exact pe operatie care o fractiune de secunda m-am gandit ca s-a deschis putin,atat de tare ma durea.nu s-a deschis,dar de atunci ma doare incontinuu toata taietura.
BAMBO.....pascal face asa,el sta in cap si incearca sa se ridice,si cu fundul in sus....nu sta o clipa si se oftica de nu poate si apoi plange dupa mami,ca deh....ea si asanu are nimc de facut decat sa stea acolo de zuca lor.si hai,cand vestea pt al doilea bb?apropo's...iti sta bine asa tunsa...tu oricum esti gagica de gagica

YAQMUR....care mai e viata ta de artista?tot ocupata te "vad" mereu....dar in rest?

va intreb si pe voi,poate exista vreuna din fete dar si un remediu.eu in timpul sarcinii m-am patat putin pe fata.spre norocul meu e ca petele sant mici,pe obraz,chiar in locul in care imi mai dau cateodata cu fard maroniu(eu cica-mi fac bujori)....se zice ca mamicile de fete se pateaza asa pe fata.mamicile cu fetite,voi v-ti patat?v-au ramas petele?mie mi s-au modificat si unghiile de la maini,forma si aspectul....nu urat,dar le am altfel decat inainte..cine a avut asa ceva,intreb?au trecut toate schimbarile astea?sau....raman cu bujori maronii pt toata viata mea?

eu sant singura mai tot timpul cu copchii.sotul in ultimul timp are foarte multe deplasari si vine destul de tarziu,cateodata chiar cand sandokanii sant in pat.sant extrem de obosita si nu ma intreaba nimeni daca mai pot....aviz socroseniei mele....aaaa,si asa nu citeste ea pe forum,nu ca zic dar vreau sa spun....nici macar seara sa sune si sa ma intrebe "ce mai faci?"as dormi,mi-ar trebui un masaj profi si m-as duce la cumparaturi....pt mine,evident....asta mi-ar trebui sa ma mai intremez.in 3 saptamani plecam in romania in vacanta,stau acasa fo 2 zile de le arat la ai mei ce trebuie sa faca si o zbughesc si eu pe coclauri,sa-mi limpezesc creerii(criorii....asa spunea cineva,o d-na...pe bune e asta).....ei,ca pot sa plec eu singura,ii iau cu mine peste tot...zic doar dar nu fac....poate ca daca seara cand iesim la o terasa ceva...ei oricum sant in pat asa ca macsa si tacsu benchetuiesc la o pizza,un vin....poate chiar si-un dans pe la vreo disco....abia astept.vom sta 3 saptamani,si poate dorm si eu o noapte intreaga macar...se va trezi mama saraca.eu nu as vrea sa o epuizez la maxim,ca e greu,dar ea sigur nu ma va lasa sa-i hranesc eu noaptea...ca asa facea si cand a fost la mine.eu facusem program,o noapte ea,o noapte eu....si in 2 zile deja planul ei il inlocuise pe al meu..

pupici la bebici

Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

Mergi la inceput