Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

rianna e bine sunt acasa atat stiu

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flisa spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!!!
Ne bucuram ca Rianna este bine si speram ca toti bebeii sa fie asa!
Apropo de reactiile post vaccinare, noua medicul de familie ne-a spus ca dupa vaccin sa ii dam 2ml de Nurofen preventiv pt doua seri. Eu i-am dat o singura seara (cea a vaccinarii) si nu am avut probleme.

Fetelor, o intrebare - este obligatoriu sa bagam cereale in alimentatia bebelului? Va intreb pt ca eu nu i-am dat pana acum cereale iar doctorii (de familie, pediatri, ...) nu mi-au recomandat sa ii introduc cereale deoarece Rares s-a dezvoltat f bine si nu am nevoie de ele. Eu vad la voi ca majoritatea dau cereale bebeilor. O prietena i-a dat cereale la 2 mese si nu stiu daca din cauza asta dar luase bebele in greutate la greu - 75cm si 10kg300g la 6 luni. Acum i le-a scos din alimentatie la indemnul pediatrei si stagneaza in greutate. Nu stiu ce sa fac. Vreo idee?

Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

sakutare mamici si bebici.

la multi ani sarbatoritilor de azi....

Eu nu am net acasa asa ca doar de la servici va scriu cand apuc de aceea mai rarut asa.

Am gasit razatoare dar de plastic. seamana cu aia de sticla deci OK.
Am luat aparat de tantari de la chicco si chiar functioneaza. nici un tantarel la alex in camera, deci a meritat.

In alta ordine de idei au fost noptile astea doua niste furtuni ca mi-a indoit tigla metalica de pe casa . Va dati seama ce sperietura am tras cand s-a auzit indoitura respectiva. dar au venit oamenii care ne-au facut casa atunci seara si au rezolvat. Am fost mega stresata.

Iar chiar langa casa mea se construiesc niste duplexuri. saracii muncitori...Le-a luat vantul tot tot: polistiren, vata minerala. sa fi vazut cum zbura totul ca in filme. a fost sinistru. bine ca a trecut.Si ploua...cu spume vorba aia. Sper sa nu o tinem asa toata vara...

Am tinut sa va zic patania noastra. dar noi nu am patit nimic nimic si nici casuta.

CAm asta. Alex e cam marait cred ca de la dintisori si sper sa avem toate un weekend linistit.

Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

luly ma bucur muuult ca sunteti bine. va cu foc
laura multumim mult pt vestile despre riana. sper ca si daniel e bine.
flisa in mama si copilul sunt, intr adevar, unele neconcordante. de ex, cu cerealele. eu am interpretat asa. partea noua e ca nu e absolut necesara introducerea de cereale in alimentatie, deoarece acestea duc la cresterea tesutului adipos (sau care o fi el, mie numai termeni de la curele de slabire imi vin...) dar nu si la un aport de ceva...acu', sincer, am retinut si io ideea...daca vrei m auit si ti spun exact. nici eu nu am de gand sa ii dau.asa, partea veche e ca in schemele alea...in toate sunt cereale. in fine, eu momentan pas...
roana bine ca ati scapat....

acum eu si problemele mele existentiale....
1 cum era domne aia, ca ma cert cu alex zilnic...rem-pom-pi-poleri-pole-ras-ca/ rem-pom-pi-rem-pom-pa/ a-na-ca-re-na/ bum bum bum. nu?
2. ce jucarii mai cumparati? eu vreau sa ii mai iau cateva dar sunt debusolata. tot ce imi sare in ochi e 0+. si cred ca ar trebui sa ma orientez pt 6+...nu? ieri radea de se prapadea cand ii deschideam cutia de servetele..... ce pisici sa i iau? mai ales pt carucior..ca de cand am micsorat plimbarile, nu ii mai place asa mult afara/in carut, s a dezobisnuit, si tre sa i dau chestii noi. ca dupa ce analizeaza bine toate frunzele se plictiseste si vrea la mama.... 11kile...
3. sunt la un pas de a lua inglesina moovy. e tare, e ok, sta bine in el, dar e atat de plastica husa aia...mai rau ca n scoica o sa transpire... sigur nu aveti alte idei???? pliiiiiiiiiz

diana si david ( 03.12.06 ) au spus nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

helaaaaaau...
ce e linistea asta...?

avem fulguleti din brasov? am si eu nevoie de o info de la targ. ma ajuta cineva? pliz...

diana si david ( 03.12.06 ) au spus nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Vad ca nu sunt singura care are probleme......!!!!
Nu am dormit toata noaptea......a facut febra...urla din ora in ora...pe la 3 dimineata l-am pus in pat cu noi...nu mai stiu ce sa fac cu el...acum a adormit in sfarsit...e atat de agitat....si plange de nu mai stiu ce sa fac cu el!
Lorym...ne sa fiti bine...!
Iar plange.......

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Doamne ce vad pe aici!!!
Bine ca Rianna de Lorym e bine. Lory te asteptam sa ne spui ce naiba s-a intamplat. Mi se pare prea exagerata reactia sa fi fost doar de la vaccin!
DeeaA,sa fie Davidutz bine!
Laura, cum e Dani azi? Mai are febra?
Si Mark al Alexandrei!!! Ce se intampla???

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Fetelor multumim mult pt. energia voastra pozitiva! Aseara cind am ajuns la spital singurul sprijin la care m-am gindit a fost Dumnezeu si voi. Am dat disperata telefon laurei (sorry laura ca nu m-am gindit si la dani) sa va zica sa va rugati pt. rianna.Va multumesc mult!

Acum scriu repede ca sa va zic ce s-a intimplat si sa va intreb ceva.
Intii va intreb: Cele care aveti masina cu AC cum il tineti la ce nivel? Stiu ca s-a ma discutat si eu ca proasta nu am retinut informatia.Parca se zicea ca la picioare il tineti; sau ca tineti geamul deschis; chiar nu mai retin.Deci mai imi raspundeti si mie o data, sau macar sa imi ziceti in ce cap. s-a discutat (parca acum 2 cap.). Va intreb pt. ca am tinut-o ieri in scoica in masina pe rianna si era uda mai ales la spate, iar miine plecam la bunici sa ne laudam cu masina si vreau sa stiu cum sa fac. Ca l-am innebunit pe iuly ca abia astept sa intreb fetele pe forum cum fac ele.

Sa va zic ce s-a intimplat: ieri la 3 am fost la vaccin(infanrix hexa) ,l-am facut a plins putin ca i-am dat mobilul sa joace si am plecat acasa.La 4 am plecat sa ne ridicam masina(ca i-am luat masina riannei)de la reprezentantza.Eram asa fericiti ca mergem noi 3 sa ne luam masina.Ne-am dus nu am stat deloc in soare ca masina era inauntru am rezolvat formalitatile, am hidratat-o cu ceai, chiar am schimbat-o de tricou ca era ud si am plecat spre casa. La 7.30 am ajuns in casa , i-am dat san si iuly o tinea in brate. Pe la 8.35 observ o mica pata pe fata si il intreb pe iuly daca s-a lovit rianna si el zice ca nu .Cum ne uitam noi la ea observ si pe alte parti ale corpului pete. Initial in primele secunde am zis ca or fi zonele expuse la soare.Dar noi o protejasem si nu statuse deloc la soare. Cum tot ne uitam noi tot observam din ce in ce mai multe pete.Am sunat de urgenta la pediatra ei . Nu raspundea. Apoi la medicul ei de familie care i-a facut vaccinul. Urma sa ajunga intr-o ora la noi.Dar rianna pe minut ce trecea era tot mai grav. Pete pe tot corul , pe fata , ochi rosii incepea sa se scarpine. Am intrat in panica amindoi si am plecat la spital. Simteam ca nu mai ajungem. Am ajuns, i-a pus o branula in minutza, i-a adminstrat un histamicinic parca, iar petele incepusera sa dispara.Ne-au trimis si cu ambulanta ,care era o rabla de dacie, la infectioase sa vada si ei despre ce e vorba daca e reactie la vaccin -care au zis ca da e reactie la vaccin si sa o tinem sub observatie la medicul de familie. Urmeaza faza comica ca inapoi la spitalul de copii nu ne-a mai adus ambulanta (ca au clasat cazul) si a tb sa chemam un taxi in timp ce masina noua trona in parcarea spitalului de copii.Ne-am intors si acolo ne-au dat un tratament care este interzis copiilor sub un an, dar care se aplica cica in cazuri extreme: claritine.In acest timp doctorita de familie tot suna sa vada ce s-a mai intimplat cu rianna.In final am ajuns si noi acasa la 11.30 i-am dat san, am schimbat-o, si a facut nani puiul. Pe la 2 ne-am uitat la ea si ii dsparuse toate petele, inclusiv alea de la caldura. Acum e alba ca laptele si o tin sub observatie.Nu am voie sa ii dau decit san vreo 2 zile, si eu sa evit alimentele alergene care oricum le tineam la distanta din cauza dermatitei ei atopice.
Asta e si faza: ca ea are dermatita atopica deci un fond alergenic , si pina nu depistam ne tot lovim: ba alergie la polen , ba la vaccin, ba la la alimente.Pina la un an cind ii fac testul complex sa vad la ce e alergica asteptam si speram sa un se mai intimple nimic.
A si inca ceva: dimineata i-am dat la 10 de la borcan nestle mar cu piersica si a zis sa nu manince piersica sa eliminam toate posibilitatile.
In concluzie a fost reactie la vaccin sau o posibilitate redusa ar fi si de la borcanul de piersica cu mar. Cam ce s-ar putea face cele care veti face vaccinul: stati in casa dupa vaccin, administrati multe lichide si un antitermic: efferalgan supozitor sau panadol baby.
Am scris repede, sorry pt. greseli daca sunt.

Va multumesc mult tare pt. sustinere, pt. energia voastra pozitiva, pt. sms-uri, pt. mesajele de pe messenger. Sunteti extraordinare!

poze Rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Lorym ma bucur mult ca e puiul tau ok. Nu cred ca e de la borcanel - ci mai degraba de la vaccin. Poti verifica asta - da-i peste o sapt iar borcanel de mere - apoi poti incerca din nou combinatia mar cu piersica - DAR ... te mai incumeti oare? Io zic ca nu merita riscul ... nu mai avem mult pana la un an ... renunta si la piersica pt binele ei. si inca o data ma bucur mult ca Rianna e ok.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI,VII, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Lorym, ma bucur tare mult ca Rianna e bine! Mai, prin ce spaima ati trecut!
DeeaA, sanatate multa lui David!
Laura, sper ca Dani e bine!
Alexandra, si Mark cel zambaret, mai? Sper sa se linisteasca si sa aveti si voi zile mai bune!
Bebinuta, ce scumpica e Ada! Seamana leit cu tati.
Dianocica, imi pare rau, dar nu te pot ajuta cu inf despre scaunul de masina, pentru ca habar n-am. Noi nu avem masina si n-am cumparat scaun. Ma gandeam totusi ca n-ar fi rau sa luam unul, ca mai mergem cu tata cu masina din an in paste. Referitor la jucarii, i-am cumparat o balenuta si un tweety (parca asa se scrie) de plastic, care chitaie. Ii roade coada balenutei toata ziua. Despre cantecel... chiar m-ai dat pe spate! Nu stiu.

Intrebare intrebatoare: bebeii vostri se trag de urechi? Mi-e ca Alexia o sa ajunga ca Dumbo. E fascinata de urechile ei, mai frate! A descoperit ca le are si se tot trage de ele! Sper sa-i treaca repede.

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

Mergi la inceput