Mamici de ianuarie-februarie 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 22

dordia2000 spune:
 Multumesc mult fetelor!!!
Mai bine nu mai fac nici un test ca sa cred ca totul a fost o dereglare...ca asa suport mai usor dezamagirea. Cred ca daca as fi sigura a a fost avort spontan....nici nu vreau sa ma gandesc. Dar...Dumnezeu e mare si poate curand voi fi mamica din nou.
VA multumesc din suflet!!!
Diana
 6+ mamica de 
  Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

dordia2000 spune:
 Mai fetelor...sa fi fost avort spontan si...chiar sa nu fi vazut 3 medici la ecograf??? Dar...In Romania orice e posibil!!!
Diana
 6+ mamica de 
  Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Lala_D spune:
 dordia este o posibilitate foarte mare de a nu vedea un avort spontan la ecograf la o sarcina atat de mica. Practic uterul este gol si sarcina s-a eliminat singura sau chiar a fost absorbita de organism. Una din acele pete maronii puteau constitui sacul gestational gol.
Acum daca asa s-a intamplat nu trebuie sa te ingrijorezi sau sa te culpabilizezi, in aceste cazuri sarcina a avut ''greseli cromozomiale grave '' si atunci organismul a respins-o in mod natural.
Oricum, stiu cat este de dureros pentru tine
, imi pare extrem, extrem de rau 
O zi excelenta tuturor !
Lala.

dordia2000 spune:
 LalaD multumesc mult de tot!
Diana
 6+ mamica de 

AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Mai fetelor...sa fi fost avort spontan si...chiar sa nu fi vazut 3 medici la ecograf??? Dar...In Romania orice e posibil!!!
Diana6+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Offf, iubitzica mea draga, pai tocmai nu au vazut ca nu mai aveau ce sa vada. Dar gandeste-te ca bebe nu era bine si de aceea l-a lat Doamne Doamne la el. Suntem alaturi de tine...
Pupici,
Angelique
 9+noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe  
  Mare, Munte, Flori

Michelle81 spune:
 Fetelor chiar nici o fata nu stie nimik de LauraIoana??Nu stie nimeni unde sta sau un nr de telefon ceva?Dati-en de stire daca aflati ceva de ea!
SUFLETEL te asteptam
Poze

adinag spune:
quote:
Originally posted by daria261
Va zic bonjour fetelor ca asa se zice pe la noi. Sunt nou nouta pe site si implicit pe forumul vostru si as avea nevoie de cateva mici lamuriri. Pe 28 aprilie am avut ultima menstruatie. Tot CM dureaza la mine 26 de zile deci in mod normal ar fi trebuit sa vina "rusii" ieri dar surpriza!!! Nu au venit nici ieri si nici in aceasta dimineata. In schimb de 5-6 zile ma lupt cu greata, ma simt balonata si am dureri in zona uterului. Oare sa fie un bebe mik ? Ieri am facut , un test de sarcina dupa amiaza (un clearblue digital care ar fi trebuit sa fie 95 la suta sigur insa mi-a iesit Pas Enceinte adik...romanescul "negativ". Am observat azi dimineata o scurgere alba care nu ma supara in cantitati mici. Ma poate ajuta cineva???
Daria, bine ai venit!!!
Eu zic sa repeti maine testul de sarcina, dar neaparat cu prima urina, si poate iti iei un Clear Blue digital dar pretest! Arata mai devreme si este foarte bun, l-am avut si eu! Nu se stie, poate fi o intarziere, dar poate fi BB!!!
Iti doresc sa fie BB, daca asta iti doresti si tu! Si tine-ne la curent ce "zice" al doilea test!
Adina 9+4
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

adinag spune:
 Buna fetelor,
si la voi tot asa calduri mari sunt??? Noi ne tompim... Dar de deranjat ma deranjeaza numai noaptea, ca nu pot dormi cand e cals in camera, si ieri s-a ajuns la aproape 25° in dormitor, pentru mine asta-i un calvar...
Am fost si eu la vanatoare de haine, si mi-am cumparat o rochita care nu-i de gravide, dar laguta si ieftina, ca n-am chef sa dau prea multi bani pe lucruri care nu le mai port la anul viitor...
Pe 5 iunie merg la spital, vor masura acolo pliul nucal, sper sa fie totul ok... Atunci voi avea 11s+1z.
Voi cum va simtiti? Mai are deja cineva un inceput de burtica?
Va pup
Adina 9+4
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

daria261 spune:
 adinaq iti multumesc pentru sfat, ma gandeam sa imi fac chiar o analiza de sange maine (acolo se vede exact). Sigur ca imi doresc sa fie bebe, imi doresc sa fie chiar doi sau mai multi :).

Cred ca e  ceva cu oki pe acolo pentru ca nu mi-a mai intarziat niciodata. Aseara am mancat o lamaie jumatate ca pe un simplu mar, fac pipi des (dar fara dureri) si simt o tensiune in burtica si mai ales...stau in pat!!!as dormi incontinuu. Deci maine fac o analiza a sangelui sau un alt test si va tin la curent. 
Cat despre hainute de gravidutze ( ca sa incerc sa leg o prietenie sincera si cu celelalte membre si sa le ajut) sunt o gramada de firme pe 
 aici de unde puteti face comenzi pe internet. Daca vedeti ceva care va place, ma pot oferi chiar eu sa meg in magazin sa le cumpar) . Deci... google - vetements futures mamans 
Pupici