Mamici de ianuarie-februarie 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 21

dana vio spune:
 Da, a fost groaznic cand a trebuit sa-i spun sefului! Atata m-am balbait si m-am invartit de ziceai ca era copilul lui! Imi venea si sa rad! Oricum mi-a spus ca m-a felicita si ca l-am "bruiat" rau de tot!
dana vio
8+

daria261 spune:

Va zic bonjour fetelor ca asa se zice pe la noi. Sunt nou nouta pe site si implicit pe forumul vostru si as avea nevoie de cateva mici lamuriri.  Pe 28 aprilie am avut ultima menstruatie. Tot CM dureaza la mine 26 de zile deci in mod normal ar fi trebuit sa vina "rusii" ieri dar surpriza!!! Nu au venit nici ieri si nici in aceasta dimineata. In schimb de 5-6 zile ma lupt cu greata, ma simt balonata si am dureri in zona uterului. Oare sa fie un bebe mik ? Ieri am facut , un test de sarcina dupa amiaza (un clearblue digital care ar fi trebuit sa fie 95 la suta sigur insa mi-a iesit Pas Enceinte adik...romanescul "negativ". Am observat azi dimineata o scurgere alba care nu ma supara in cantitati mici. Ma poate ajuta cineva???

dordia2000 spune:
 Buna fetelor....!!!
Nu vin cu vesti tocmai bune...ca azi dimineatza...am avut o sangerare mai spre rosu...si am fugit la spital. Acolo m-a vazut un dr (ca a mea e la congres), m-a suit pe masa pt o analiza iar asistenta i-a zis ca sangerez si nu poate sa-mi ia. Apoi m-am dus la echograf unde....marea surpriza....nu era nik in uter si nici pe langa uter. S-au mai uitat 2 medici si...nik. Explicatia a fost ca...e o dereglare hormonala si...o sa imi vina ciclul. Dar....ce se intampla cu cele 2 teste pozitive??? Mi  s-a zis ca...erau fals pozitive si...ca...asta e. Am mai facut un test acolo care a iesit negativ pe moment iar acum cand m-am uitat pe el e pozitiv cu 2 linii dar...una e mai proeminenta iar a doua...mai slabuta.
Oricum...nu a fost sa fie...imi pare nespus de rau si mor de oftica ca eram taaare fericita.
Acuma....oare de unde sa fie dereglarea asta?
Va doresc tuturor sarcini usoare, fara probleme cu bbei sanatosi si nasteri la fel de usoare! O sa va urmaresc in continuare dar...va parasesc...si tare rau imi pare!
Diana
 6+ mamica de 
  Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

AngeliquedeS spune:
 Dordia, cum teste fals pozitive? Fals negative se poate, dar fals pozitive... adik CE au putut depista testele alea ca sa se pozitiveze? Cred ca mai degraba e avort spontan... Uffff, ce rau imi pare, capul sus si cu Dumnezeu inainte! 
Pupici, 
Angelique 
 9+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe  

Mare, Munte, Flori

Lala_D spune:
 Offf dordia , imi pare atat de rau , nu am cuvinte sa ma exprim 

Totusi si eu cred ca este vorba de un avort spontat complet datorat unui embrion cu probleme.
Daca nu ai facut tratamente hormonale nu sunt prea multe sanse de un test '' fals pozitiv''.
Capul sus si fi tare 

O zi excelenta tuturor !
Lala.

irlandeza spune:
 Gra, nu intrerupe utrogestanul. S-ar putea ca totul sa fie OK, doar sa ai nevoie de putina sustinere a sarcinii. Trebuie sa stai in pat, fara efort. Nu inseamna ca si tu o sa patesti ca mine. Corpurile sunt diferite la fiecare.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
8+

irlandeza spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Buna fetelor....!!!
Nu vin cu vesti tocmai bune...ca azi dimineatza...am avut o sangerare mai spre rosu...si am fugit la spital. Acolo m-a vazut un dr (ca a mea e la congres), m-a suit pe masa pt o analiza iar asistenta i-a zis ca sangerez si nu poate sa-mi ia. Apoi m-am dus la echograf unde....marea surpriza....nu era nik in uter si nici pe langa uter. S-au mai uitat 2 medici si...nik. Explicatia a fost ca...e o dereglare hormonala si...o sa imi vina ciclul. Dar....ce se intampla cu cele 2 teste pozitive??? Mi s-a zis ca...erau fals pozitive si...ca...asta e. Am mai facut un test acolo care a iesit negativ pe moment iar acum cand m-am uitat pe el e pozitiv cu 2 linii dar...una e mai proeminenta iar a doua...mai slabuta.
Oricum...nu a fost sa fie...imi pare nespus de rau si mor de oftica ca eram taaare fericita.
Acuma....oare de unde sa fie dereglarea asta?
Va doresc tuturor sarcini usoare, fara probleme cu bbei sanatosi si nasteri la fel de usoare! O sa va urmaresc in continuare dar...va parasesc...si tare rau imi pare!
Diana6+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Dordia, fa un BHCG, acest test nu minte niciodata. Macar asa pt. linistea ta, sa sti daca a fost dereglare sau a fost bebe.
Si nu fi suparata. Capul sus. Noi suntem alaturi de tine.

Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
8+

roli25 spune:
 Scriu si eu dupa multa vreme. V-am citit dar nu am apucat sa scriu pentru ca l-am adus pe Marc de la bunici si nu reusesc sa fac mai nimic in casa. Dimineata in parc, cat doarme el nu stiu ce sa fac mai repede, iar dupa amiaza din nou in parc. 
Voi ajunge la ecografie luni si nu mai pot de nerabdare.
Felicitari tuturor fetelor care si-au vazut puiutul la eco.
Roli 
5+ si mamica lui Marc (9 iunie 2006) 
http://bd.lilypie.com/uGYJp3.png

roli25 spune:
 Dordia, acum am citit, imi pare nespus de rau, cu siguranta a fost avort spontan. Eu nu prea cred ca pot fi 2 teste fals pozitive.
Daca embrionul nu a fost bun l-a eliminat organismul . Capul sus, curand va fi totul bine si va veni bb2, DD te va ajuta.
Roli 
5+ si mamica lui Marc (9 iunie 2006) 
http://bd.lilypie.com/uGYJp3.png

gra26 spune:
 nici nu va dati seama ce bine imi fac raspunsurile voastre! Analizele vor iesi abia luni. ieri BHCG-ul era inca in crestere usoara. Pe langa scurgerea maronie am si vagi dureri de burta, ca la ciclu. Si sunt super-deprimata. Voi lua Utrogestan si diseara, poate... Asta in cazul in care scurgerea nu devine sangerie. Inteleg ca asta este semnul cel rau.
M-am tot gandit, poate ca este mai bine sa nu stea bb decat sa fie cu probleme pana la sfarsit. Voi lua partea buna a lucrurilor: am ramas insarcinata, deci sunt sperante ca se poate repeta. Oare cat trebuie sa atsept pana cand pot incerca din nou?