Mamici de ianuarie-februarie 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 20

Gina M spune:
quote:
Originally posted by adinag
Nu stiu, dar parca are ceva forumul... mi se deschid mereu pagini noi, imi arata in lista ultimul mesaj fiind al Ginei la 00:33, dar cand intru tot pe al meu de la 00:18 il vad... Cred ca asta-i continuarea zilei mele proaste!!!
Adina 9+3
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Eu tocmai am editat mesajul precedent ca mi-o luase "tastarnita" aiurea si de aceea arata asa.
Vezi ca ti-am scris un PM in care ti-am soptit ceva.
Poze & My Baby Development!

Carmilia spune:
 Zuzelor,cand incepe sa se vada burtica?
Sunt tare nerabdatoare!
Mai am un pic si intru in sapt.8 si nu am greturi sau pofte.In schimb,ma doare capul si dorm prost.De grija,cred.Mi-e teama ca nu mai creste bebe.Sunt un pic dusa cu capu',nu?!?![]()

dana vio spune:
 Buna dimineata la toate zuzele!
Mie astazi nu mi-a fost rau! Adica n-am 
. sa vad ce-o fi dupa ce-mi iau primul sandvis!
Va tin pumnii la toate fetele care au o problema mai mica sau mai mare si imi pare tare rau ca trebuie sa treceti si prin asa ceva! Chiar nu e drept! eu m-am chinuit 4ani sa raman insarcinata si slava lui DD ca pana acum se pare ca este totul OK. Eu am luat hotararea sa nu ma mai gandesc la toate relele posibile, am sa iau fiecare zi, la rand, cu bune cu rele si cumva o s-o scot la capat!
Acum am aproape 9sapt, pai pana la 40sapt cred ca innebunesc!!
Aseara am fost la soacra la spital, apoi la socru de i-am facut ceva cumparaturi, cafeaua pentru astazi si asta dupa o zi de serviciu si apoi umblat prin magazine ca trebuia sa-mi iau ceva fuste (mi-am luat 2
) asa ca aseara cand am ajuns, in sfarsit, acasa eram TERMINATA! Am cazut la pat de la 21.30!
Va pup si urati-mi spor la munca!
dana vio
8+

Carmilia spune:
 Spor la munca DanaVio si celorlalte fete!Apropos de munca,v-ati anuntat sefii si colegii ca sunteti
?Mie mi-e cam frica,sefii mei ar trebui sa angajeze pe cineva in locul meu si cand ma intorc nu stiu cum va fi.Si daca va trebui sa lipsesc de la serviciu pana sa plec in concediu,nu stiu cine imi tine locul.Ce de probleme imi fac si eu!Nu-i asa ca voi stati calme si va ganditi intai la bebe,apoi la bebe si in coada listei la postul vostru?
Dana,ti-ai luat fuste mai largi?
Magazinele pt.
cand ti-ai propus sa la colinzi?

NataliaS spune:
 'Neata fetelor!
Ce eram ieri cheauna de nesomn, dar azi sunt sefa...fiica-mea a avut azi noapte 3 pusee de crestere a temperaturii si nu am reusit sa dorm, doar de la 5 la 8 si asa chinuit...azi la 10 am programare la medic cu ea ca nu mai tine, vreau sa ma asigur ca nu e ceva mai grav decat o banala viroza.
A inceput sa ne prinda putin raceala si pe mine si pe sotul meu, asa ca dam cu Propolis C si cu ceai cu lamaie...sper sa ne treaca repede.
In rest eu nu prea am mai avut timp sa bag de seama ca nu ma simt grozav, doar sanii ma dor cam tare...sper ca bb mic e bine.Tre sa merg sa mananc ceva dar nu stiu ce...voi ce mancati? ca eu cu greu ma mobilizez sa bag ceva in gura...

Chiar ce-o fi cu Laura de a disparut asa subit???cred ca o fi avand pb cu calculatorul..
Natalia 
9 sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea,  si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png

gra26 spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Gra scumpo, sa nu te intristezi,si eu am avut o crestere nu tocmai buna la celelalte doua sarcini, nu se dubla la fiecare 2 zile, crestea f. putin si in final........n-a fost sa fie. Fara sangerari, fara dureri, fara nimic.Trebuie sa fi tare , daca bebe e luptator si e OK , o sa fie bine, daca nu, sa sti ca nu prea poti sa-l ajuti cu nimic, doar iti prelungesti starea de nesiguranta. Pt. ca , corpul elimina sarcinile nesanatoase.Oricum , pana sa iei vreo decizie, tu sau doctorii, repeta cat poti de des BHCG-ul ca sa fi sigura de rezultate, si eco la fel, acolo se vede daca bebe creste sau sta pe loc.
Doamne ajuta-ti sa fie bine.Si fi increzatoare.
Bun venit noilor zuze.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru8+

gra26 spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Gra scumpo, sa nu te intristezi,si eu am avut o crestere nu tocmai buna la celelalte doua sarcini, nu se dubla la fiecare 2 zile, crestea f. putin si in final........n-a fost sa fie. Fara sangerari, fara dureri, fara nimic.Trebuie sa fi tare , daca bebe e luptator si e OK , o sa fie bine, daca nu, sa sti ca nu prea poti sa-l ajuti cu nimic, doar iti prelungesti starea de nesiguranta. Pt. ca , corpul elimina sarcinile nesanatoase.Oricum , pana sa iei vreo decizie, tu sau doctorii, repeta cat poti de des BHCG-ul ca sa fi sigura de rezultate, si eco la fel, acolo se vede daca bebe creste sau sta pe loc.
Doamne ajuta-ti sa fie bine.Si fi increzatoare.
multumesc mult. cred ca starea de nesiguranta a luat sfarsit. azi dimineata am avut doua pete maronii. imi pare rau ca apucasem sa iau utrogestanul. diseara nu-l mai iau, macar sa se termine odata.
Bun venit noilor zuze.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru8+

dana vio spune:
 Colegelor de birou le-am spus pentru ca ele m-au sustinut foarte mult si ma simteam datoare sa impart cu ele bucuria mea. Sunt fete de treaba, mai in varsta decat mine, dar niciuna casatorita sau cu copii. Pentru una fost optiunea personala, celeilate nu i se intampla desi si-ar dori. Sefului i-am spus mai devreme decat intentionam pentru ca firma noastra a fost preluata de niste italieni care sunt pusi pe restructurari si l-am avertizat sa nu concedieze de la noi din birou pentru ca in curand nu mai are cu cine lucra!
Sincer, nu mi-este teama de cine aduce in locul meu, sunt foarte bine pregatita in destul de multe domenii si eu imi gasesc de lucru oricand si oriunde, daca nu ma duc in invatamant ca si asa asta este dragostea mea dintai!!
Mama, ce modesta sunt! Imi lipseste statuia!
Am fost la magazinele de gravide si alea au rochii ce-au sa-mi fie bune in decembrie! Plus ca sunt oribile!
Mi-am luat fuste de vara usurele, o marime mai mare decat imi iau de obicei sa-mi fie bune inca 1-2-3 luni. Pantaloni nu-mi gasesc pentru ca ma deranjeaza la burtica, nu-i pot suporta, nici pijamaua n-o mai pot suporta, am trecut la camasute de noapte!
Vreau sa-mi iau si un material sa-mi fac o rochita taiata sub sani (stil Empire, imi plac teribil si am mai avut, desi atunci nu eram 
) si cred ca vreo 2-3 luni sunt asigurata.
dana vio 
8+
PS: seful e in sedinta, cred ca v-ati prins!![]()

AngeliquedeS spune:
 Fetelor, asa ceva nu mi s-a intamplat niciodata, de la 3 noaptea pazesc toaleta, m-am deranjat la stomac nu stiu de la ce, dar a fost groaznic, nici nu ajungeam de la baie inapoi in pat si trebuia sa ma intorc. Nici la birou nu am putut merge, am sunat di am spus ca ajung la 10, fiindca eram de garda la baie ![]()
Acum sunt ok, sunt la serviciu, mi-a trecut la fel de brusc cum m-a apucat, am mancat dimineata niste orez fiert, stiu ca face bine. Imi era teama sa nu ma deshidratez, acum trag tare cu lichidele.
In rest si mie imi mai e cateodata teama ca poate bebe nu e bine de vreme ce mie nu imi e rau, dar merg cu Dumnezeu inainte ca stie el ce face si de ce le face.
Eu sefului inca nu i-am spus, toate colegele mele stiu dar lui inca nu i-am spus, o sa o fac si pe asta dar parca nu imi vine sa merg la el si sa i-o trantesc, mai mult ca sigur cand o sa se vada burtica un pic o sa ma intrebe el ![]()
Acum sunt subiect de discutii intre colege: una imi spune ieri ca sigur fac fata pentru ca m-am luminat la fata si sunt si mai fruoasa decat inainte. Intru in alt birou si o alta colega imi spune ca sigur fac baiat fiindca nu m-am patat pe fata. Alta imi spune ca sigur fac fata fiindca trag la somn. Iar o alta mi-a spus ca voi face baiat fiindca nu mi-e rau. deci am ajuns tot de unde am plecat! 
Gra, capul sus, asa s-a intamplat! Inseamna ca bebe nu era bine si natura stie ea ce face! Nu te gandi ca ai putea avea vreo vina!
Dana Vio, si eu sunt de acord, la magazinele de gravide numai oribilitati gasesti. Mult mai practice sunt rochitele gen Empire pe care le ador si eu si am vreo doua deja. O sa imi mai fac si eu. Si in plus se gasesc si la magazinele obisnuite bluzite in acelasi stil.
Pup toate fetele. Sa vedeti ce o sa o cert pe Laura cand apare!! Poate ar fi mai bine sa ne trecem pe mailul comun si nr de telefon ca sa luam legatura in caz de ceva, ca vad ca suntem panicoase toate!
Pupici, 
Angelique 
 9+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe  

Mare, Munte, Flori