Mamici de ianuarie-februarie 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 23

breaz spune:
 Salutare fetelor,
in sfirsit mi-au reparat si mie internetul si am ajuns sa va citesc si sa vad ce mai faceti.
Dordia, imi pare foarte rau de ce ti s-a intimplat dar capul sus si mergi inainte ca viata iti ofera multe surprize. si eu am avut un avort spontan, apoi o sarcina extrauterina in urma careia am ramas si fara o trompa si uite ca acuma am 6 saptamini si se pare ca totul este bine.
Adina si Carmilia, vreau sa zic ca si eu ca voi nu simt nimica, nu am avut nici macar o senzatie de greata. Singura schimbare la mine e ca sint mai somnoroasa da asta poate si de la utrogestan. Parca nici sinii nu ma prea dor, asa o idee pe lateral. Incep sa-mi fac si eu griji ca sa nu fie ceva in neregula. Voi aveti ceva scurgeri, eu nu am prea am nici scurgeri doar cind imi pun utrogestan intravaginal. Burta mi-o simt un pic intarita jos.
Va pup pe toate si sa auzim numai de bine.
Carmen
7+

breaz spune:
 Am uitat sa-ti spun dordia, cind am avut avort spontan la mine medicii si-au dat seama ca a fost sarcina ca au zis ca aveam uterul moale.
Si vroiam sa va zic ca eu 7 saptamini am de la data conceptiei nu de la data UM. Voi cum va calculati? eu am avut ovulatie a 21-a zi de la ciclu si mi se pare ciudat sa calculez de la data UM. Si medicul meu tot de la ovulatie mi-a calculat si dupa masuratorile de la eco.
Carmen

NataliaS spune:
 UFFFFFFFFF ce vesti!
Bonjurica Daria si celorlalte nou venite!!!si sa ramaneti alaturi de zuze pana la termen 
Dordia dragutzo, imi pare rau pentru cele intamplate...crede-ma te inteleg perfect, am trecut si eu prin asta, dar mi-am interzis sa sufar uitandu-ma la mica mea minune...ai si tu una, asta iti confirma ca se poate  si cu siguranta Doamne Doamne ii va darui un fratior sau o surioara cand va considera el de cuviinta 
Adina - si la noi erau 25,5 grade asera in dormitor, un motiv in plus sa nu pot dormi. Si eu am un inceput de burtica (cred ca toate cele care suntem la a 2-a sarcina), mai ales daca stii si te uiti atent...dar mai degraba cred ca de la balonare decat de la sarcina.
Pe mine ma dor f tare sanii...ma sageteaza prin ei...mai e cineva ca mine?
Si eu am vesti proaste - am fost cu printzesuca mea la medic si are puroi in gat

= administrare de antibiotic , de care am tot fugit

si pentru ea si pt sotzul meu...eu se pare ca nu am , cel putin asa a zis dr.
Natalia 
9 sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea,  si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png

Ramo2007 spune:
 Fetelor, am fost din nou la medic.Asa cum i-am spus si lui cel mai bine imi inchiriaza o camera la el la cabinet, la cate vizite i-am facut in ultimile 2 saptamani.
M-am trezit dimineata cu o durere ingrozitoare de cap, nu am putut manca decat un mar si acum 2 ore am fost la toaleta si scurgerea era mai abundenta si mai rosiatica.Am pus mana pe telefon am sunat un prieten de familie si m-am dus la medic.Acolo, nu va exagerez cred ca erau vreo 20 de doamne, care vazandu-ma in ce hal arat m-au lasat sa intru in fata.
Am facut eco, bebe e bine, dar se vede o pata ciudata aproape de bebe.Se pae ca de acolo e sangerarea.
Mi-a marit doza de progesteron de la 2 la 4 pe zi, trebuie sa fca Pregnyl, o injectie la 4 zile si mi-a mai dat Magne B6.
Spuneti-mi va rog daca doare Pregnyl-ul si daca da reactii ciudate.
Fetelor care au probleme le doresc multa sanatate si sa nu-si piarda speranta.
Cele care aveti scurgeri maronii sau rosiatice luati Utrogestn si mergeti imediat la medic.
Pupici,
 6+
Ramo

NataliaS spune:
 Ramo dragutzo, eu fac Pregnyl de la inceput - sapt 3, la inceput faceam una la 2 zile, acum mi-a rarit la una/3 zile. Eu mi le fac singura. Nu doare mai deloc, daca ai facut vreodata polidin, e la fel ca polidinul. E foarte eficient, eu si pe Ana asa am reusit sa o tin in burtik...am incredere deplina in tratamentul asta pentru ca a dat rezultate.
Daca ai deja un hematom te sfatuiesc ca pe langa Pregnyl  sa faci mai bine cate un Gravibinon /sapt in loc de utrogestan, e ceva mai tare...mie asa mi-a spus medicul la inceput, ulterior a renuntat sa-mi mai dea si OBLIGATORIU cat mai mult repaus la pat!!!!
 sa fie bine
Natalia 

NataliaS spune:
 aaaaaaaaaaaa si despre reactii, eu nu am nimik, poate durerile astea de sani mai pronuntate sa fie de la el si ceva greturi din cand in cand.
Natalia 

docdecap spune:
 buna fetelor!
Dianutza (dordia), suntem alaturi de tine cu multi 
, si revin cu ideea ca trebuie sa avem incredere in bb-ii nostri, ca ei stiu mai bine daca pot veni pe lume sau nu. ei si DD, care are oranduiala lucrurilor.
am un prieten caruia i s-a intamplat la fel (ma rog, sotiei), numai ca la 11 saptamani de sarcina, si atunci a fost chiar mai greu sa primeasca vreo explicatie de la medici ( a fost? n-a fost? de ce nu mai e? au fost testele gresite? etc.), tot cea pe care si-au dat-o ei a putut sa ii ajute sa se vindece.
eu ma bucuram pana acum ca n-am stari de rau sau greturi, dar am amestecat sarcina cu drumuri si cu oboseala si m-au ajuns din urma, asa ca va salut din starea de leguma dotata cu constiinta si limbaj.
Voi ce stiti, ar mai fi vreun consult necesar sau analize obligatorii pana pe la 11-12 saptamani? sa stiu daca are sens sa ma agit prin bucuresti sau daca aman pana pe la jumatea lui iunie? nici la medicul de familie nu stiu daca voi ajunge, dar daca e musai, fac eforturi. analize generale (calcemie, hiv, hbs, urocultura etc.)am de dinainte, m-am dus sa-i cer de cand ne-am hotarat sa avem bb, dar ma gandeam la vreunele mai specifice.
va voi mai citi, numai ca devine mai greu sa tin pasul si sa nu incurc persoanele -nici nu am experienta forumurilor, asa ca sper sa nu comit gafe
v-am pupit pe burtici,
Monica
Life's a beach
http://bd.lilypie.com/yQmzp3.png

irlandeza spune:
 Breaz, de la UM se calculeaza 40 sapt., atunci e estimata data nasterii. Pt. ca nu poti fi foarte sigura de ziua ovulatiei, decat daca ai facut FIV .
Deci daca UM a fost pe 27.03.2007, DPN ar fi  31.12.2007, si ai 8 sapt. si 3 zile de la UM iar bebe are aproximativ 6 sapt. si 3 zile.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
8+

lorena_andreianu spune:
 Bun venit noilor burtici!
Daria, si la mine la fel a fost. In ziua in care trebuia sa am ciclul am avut o scurgere alba... Mie Clear Blue mi-a iesit cu un plus f firav... asa a fost si la prima sarcina. Suntem vecine, ai vazut?! ![]()
Fetele, am luat rezultatul de la analiza de urina si e steril... adica na, de bine...
Totusi si eu am dureri surde de burta parca in zona ovarelor... nici nu stiu ce sa va zic... Am gasit sa fac o eco miercuri. Mai am 5 zile... Sper sa fie totul bine...
Imi pare rau sa citesc de fetele care au probleme...

imi alimenteaza si mai tare nelinistea...
Va pup! Va citesc non-stop, dar scriu mai rar...
Mitza 
 cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

breaz spune:
 Irlandeza,
Stiu exact cind am avut ovulatie pt ca ma pregateam de inseminare artificiala si dr m-a monitorizat, am tot facut eco sa vada cind am folicul bun pt inseminare. In 16 aprilie cind am fost la el mi-a zis ca foliculul tocmai s-a spart cu o noapte in urma, deci am ovulat. Din acest motiv imi stiu data ovultiei ca altfel categoric nu as fi stiut cu exactitate. iti multumesc mult de lamuriri.tu cum te simti ai ceva simptome?
Ramo, sper din suflet sa se rezolve problemele tale. 
va pup pe toate
carmen
7+