Mamici de ianuarie-februarie 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 15

Michelle81 spune:
 Fetelor mi-ati rezervat si mie un loc la voi?sper sa il ocup peste cateva zile ,daca nu il cedez la alta fata![]()
SUFLETEL te asteptam

irlandeza spune:
 Alina, am facut doar 2 , desi trebuia vreo 4 sa fac pana acum, dar ma simt asa nasol dupa ele parca, ca nu-mi vine sa fac.Dar e musai, sotul mi le face , si nu pot trisa.Asa ca in fiecare sambata seara trebuie sa stau cu 
la intepat.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
8+

Lala_D spune:
 Felicitari irlandeza , ramo si Gina ![]()

Eu sunt bine, tot fara greturi si mai am inca 2 saptamani pana la urmatoarea programare la eco 

In schimb a inceput sa fie vizibila burtica 
, la prima sarcina nu s-a vazut nimic pana pe la 4 luni, acum vad ca organismul recunoaste mai repede fenomenul .
Felicitari si noilor zuze 

O zi excelenta tuturor !
Lala.

irlandeza spune:
 Michelle, fiecare are loc rezervat, nu trebuie sa-l cedezi nimanui. Avem pt. toata lumea.

Noi 2 singurei
8+

kalosalina spune:
 Ce stari iti da tie? Pe mine m-a durut destul de rau piciorul in care mi-a facut injectia. Si astazi m-a mai sagetat de cateva ori in picior. 
 A venit Bebica!!! 
4+

dordia2000 spune:
 Buna fetelor...dar ce spor la scris aveti!!!
va urmaresc si va citesc in putinul timp liber de la scarbici. Noi suntem bine, fara greturi si alte simptome dar....aseara m-a durut un pic burtica asa...ca la ciclu si am avut o scurgere roz. Oare e normal? la prima sarcina nu am avut asa ceva dar am avut mai mari durerile de burtica.
Ar fi cazul sa sun dr? ca abia peste o sapt merg la control.
Felicitari Irlandeza pt bb mic si dulce din burtic si tuturor fetelor care si-au vazut deja sambureii la echo.
Diana
 6+ mamica de 
  Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
 Dordia, Violeta,Bfly si InaC 

irlandeza spune:
 Alina, dureri prin piciorul drept si in zona inghinala am si eu, dar sunt de la bebe.La mine e pe dreapta bebe. Mie gravibinonul imi da stari de greata si indispozitie.
Noi 2 singurei
8+

AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Alina, dureri prin piciorul drept si in zona inghinala am si eu, dar sunt de la bebe.La mine e pe dreapta bebe. Mie gravibinonul imi da stari de greata si indispozitie.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru8+
Irlandeza, tu esti operata de apendicita? Intreb fiindca eu dureri in zona inghnala si care sa coboare pe piciorul drept nu am avut decat la apendicita, Doamne fereste, nu e normal sa te doara piciorul de la bebe. Dar daca esti deja operata, nu e nici o pb!
 Uite o 
 ca sa nu te superi pe mine ca intreb.Pupici,
Angelique
 9+noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe  
  Mare, Munte, Flori

irlandeza spune:
 Nu , nu am probleme cu apendicita. Data trecuta bebe se prinsese pe stanga, si tot aceleasi simptome le-am avut. Si nu-i o durere insuportabila, ma deranjeaza din cand in cand.
Noi 2 singurei
8+

Ramo2007 spune:
 Fetelor,
A aparut din nou scurgerea aceea maronie si dr nu raspunde la telfon.Ma doare burtica si mijlocul.
Ce sa fac?
 6+
Ramo