Mamici de ianuarie-februarie 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 14

kalosalina spune:
 Angelique si Ramo voi sunteti la Tutunaru? Cum este ca medic? Vorbeste cu voi, va raspunde la intrebari, sau este expeditiv? Ati aflat deja, la nasteri participa la orice ora? Multumesc de raspunsuri.
 A venit Bebica!!! 
4+

AngeliquedeS spune:
 Ramo, eu zic sa il suni si sa ii spui. 
Eu nu stiu cand sau daca o sa mai ajung la el fiindca e distanta mare si imi e greu sa plec de la serviciu.
Alina, cand am fost prima data la dr. T m-am dus pregatita sa fiu foarte la obiect, fiindca auzisem de la fete ca nu ii place sa piarda timpul. Insa am purtat o discutie foarte interesanta si am putut sa ii spun toate problemele si mi-a raspuns la toate intrebarile. repet, bebele meu i se datoreaza lui, el mi-a spus sa mai astept cu operatia si m-a trimis la homeopat. Si cu homeopatul mi-am rezolvat si celelalte probleme pe care le mai aveam.
Pupici, 
Angelique 
 9+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe  

Mare, Munte, Flori

Ramo2007 spune:
 Kalosalina. Mie pana acum mi-a placut de dansul.Eram foarte speriata atunci cand am aflat ca sunt insarcinata, pentru ca luasem antibiotic (Nolicin).Facusem BHCG-ul si iesise 210.Am fost la dansul, mi-a facut eco dar nu s-a vazut nimic.Mi-a spus sa revin miercuri pt eco si tot miercuri sa repet BHCg-ul, pentru ca spunea el, antibioticul ori omoara bebele, ori il lasa in pace.Miercuri m-am prezentat la el cu BHCG-ul (crescuse la 1963) si l-am vazut pe bebe.Mi-a dat sa fac analizele pt pt primul trimestru si sa revin peste 2 sapt.Revederea noastra s-a produs mai repede de 2 sapt pt ca avusesem acea scurgere.L-am sunat la ora 10 si mi-a spus sa merg la 12 la cabinet.Am facut eco si mi-a spus ca eista posibilitatea ca sracina sa fie oprita din evolutie.Asta se intampla vinerea trecuta.Luni am fost din nou la eco,se uita pe monitor si nu spunea nimic.Intepenisem de frica si el la un momentdat imi intinde mana, rade si spune "Pupa!". Adica bebe era bine.Ma intreaba: vezi inimioara?....eu nu mai vedeam nimic de emotii si atunci a dat sonorul tare si nu numai ca am vazut-o dar am si auzit-o.
De fiecare data cand merg la dansul e o coada imensa.Cat despre nastere, pot sa-ti spun doar ca luni cand a venit la cabinet a spus ca nu stie pe cate din noi ne poate vedea (eram vreo 15-16 pers) pt ca are 2 nasteri si va fi de asteptat.De la cabinet pana la spital faci maxin 5 min, deci nu e problema ca nu poate ajunge.
Am observat faptul ca discuta mai mult cu tine daca mergi in jurul pranzului, adic la inceputul programului, cand nu e inca f aglomerat.
Pupici,
 6+
Ramo

delfi spune:

buna diminata zuzelor, va scriu destul de tirziu desi va urmaresc de la inceput. Sunt o 
 fericita cu 
 in urma unui al doilea FIV reusit la o clinica priv din bucuresti(a existat si un FIV 1 nereusit la giulesti)Va scriu datele mele si sper sa ma primiti si pe mine linga voi data conceptiei:15.04, DPN 05.01.2008, UM la mine nu prea are nici o semnificatie pt ca am urmat un trat hormonal care a lungit durata normala a CM
 7+

irlandeza spune:
 Am venit si eu , cu vesti bune.

Bebe
 e bine, mare de tot,e mai mare cu 3 zile, ( de la somn probabil, ca de la mancat.... 
), cred ca seamana cu tati 
, are 2 cm, a zis dr. ca totul e OK. I-am auzit si inimioara, bate asa de tare .  Am vazut si manutele, si piciorusele, si un nasuc mic,mic, poate reusesc si pun pozele sa-l vedeti pe bebe al meu. Asa m-am emotionat ca am inceput sa plang.
 Si tati a si intrebat ce sex are.Ca sa stie cum sarbatoreste , cu
sau
. Ca de fapt ,orice ar fi, tot sarbatoreste.
Pe 31 merg din nou, pt. testele de sange.
Multumesc Doamne ca totul e bine.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
8+

irlandeza spune:
 Delfi, felicitari pt. gemeni,
 sa-ti traiasca.
Si bine ai venit.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
8+

kalosalina spune:
 Multumesc fetelor de raspunsuri. Cand mergeti la controale, mergeti la cabinetul particular?
Irlandeza

ca ma bucur pt tine!!! Suuuuper! Sa te ajute Dumnezeu sa fie bine pana la capat? Cate gravibinon ai facut tu?
Delfi FELICITARI pt. gemenuti!!!
 A venit Bebica!!! 
4+

mary_b spune:
 Buna ziua zuzelor, sunt noua in acest forum, si mai ales sunt si eu o "viitoare mamica" de ianuarie!
D.N 27.09.1978; U.M. 08.04.2007; DPN: 13.01.2008
Deci, iata care ar fii primele mele nelamuriri: de ce se ia in calcul la data prognozata a nasterii, data ultimei menstruatii, si nu data ovulatiei (14-16), apare atfel o diferenta de 2 saptamani in saracina(de ex. eu : sunt in sapt a 5-a conform ovulatiei, sau in sapt a 7-a, conform menstruatiei?). Mi s-ar parea normal sa se calculeze varsta efectiva a embrionului. Oricum, urmeaza sa ajung la doctor cel tarziu sapt viitoare si poate atunci voi avea niste raspunsuri clare (dupa cum v-ati dat seama sunt la prima nastere si de aceea sunt un pic mai nestiutoare ;)). Ca semne, enumar cateva:greturi matinale, balonare, sani snsibili, aversiune fata de anumite mirosuri...
Pana una alta, ma bucur de cunostinta si sper ca impreuna sa trecem mai usor si mai frumos prin "odiseea sarcii" !
Va pup !!!

AngeliquedeS spune:
 Delfi, felicitari pentru cei doi puiuti din burtica. Si eu am o cunostinta care a facut FIV si pe 30 asteapta sa vada daca a reusit sau nu.
Ramo, m-ai impresionat cu povestea ta legata de de dr. T, este un om minunat.
Irlandeza, ce vesti bune!!! Sa fiti sanatosi! 
Laura, esti bine???
Pupici, 
Angelique 
 9+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe  

Mare, Munte, Flori