Mamici de ianuarie-februarie 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 16
AngeliquedeS spune:
Ramo, ia repede un NO SPA si un Utrogestan si mai insista la doctor!
Pupici,
Angelique
9+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe
Mare, Munte, Flori
Michelle81 spune:
quote:
Originally posted by Ramo2007
Fetelor,
A aparut din nou scurgerea aceea maronie si dr nu raspunde la telfon.Ma doare burtica si mijlocul.
Ce sa fac?6+
Ramo
Rami-stai linistita in pat,nu fa deloc efort si incearca da dai de medic,dar te rog sa ramai calma sa nu te stresezi ca nu e bine!
SUFLETEL te asteptam
kalosalina spune:
Ramo stai linistita in pat si ia 2 utrogestan vaginal. Atata timp cat este maronie nu te speria!!
A venit Bebica!!!
4+
ancadragoman spune:
Ramo sa nu te ridici din pat si sa iei utrogestan dar pe gura ca daca ai scurgeri il elimini si daca te si doare ia si no-spa.
anca
16+
Maria
poze
AngeliquedeS spune:
Exact, cum spune ancuta e cel mai bine, ia-l oral ca altfel il pui degeaba. Si numai in pat!
Pupici,
Angelique
9+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe
Mare, Munte, Flori
dordia2000 spune:
Fetelor....din raspunsurile voastre date lui Ramo am inteles ca nu tocmai ok o scurgere. V-am intrebat si eu mai devreme ca am avut aseara o scurgere...putina rozalie si asa geletinoasa dupa urinat. E cazul sa sun la dr? Altceva nu am avut decat niste mici dureri de burta care stiu ca sunt normale.
Diana
6+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
ancadragoman spune:
Dordia eu zic sa suni si sa ii spui ca poate iti da ceva de sustinere,utrogestan de obicei.
anca
16+
Maria
poze
kalosalina spune:
Eu cred ca cel mai bine intreaba-l pe dr. Sa nu cumva sa fie semn de avort. Nu vreau sa te sperii, dar cam asa am patit eu la sarcina pierduta (a inceput cu pete rozalii pe hartia igienica).
si Doamne ajuta sa fie bine la toate fetele, sa nu plece niciuna din randul zuzelor!

A venit Bebica!!!
4+
Lala_D spune:
Dordia daca a fost doar odata si nu s-a mai repetat cred ca este acea scurgere de implantare .
Important este sa nu continue , sa nu ai dureri mari de burta / mijloc.
Eu am avut asa ceva la sarcina cu Bogdan , a aparut intr-o dimineata, pana seara nu a mai fost nimic si totul a fost ok.
Poti lua si tu preventiv 3-4 zile Utrogestan dimineata si seara.
Rau nu iti face dar in cazul vreunei problemute o poate rezolva.
Si sa stai si tu cat mai linistita cateva zile.
O zi excelenta tuturor !
Lala.
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by mary_b
Buna ziua zuzelor, sunt noua in acest forum, si mai ales sunt si eu o "viitoare mamica" de ianuarie!
D.N 27.09.1978; U.M. 08.04.2007; DPN: 13.01.2008
Deci, iata care ar fii primele mele nelamuriri: de ce se ia in calcul la data prognozata a nasterii, data ultimei menstruatii, si nu data ovulatiei (14-16), apare atfel o diferenta de 2 saptamani in saracina(de ex. eu : sunt in sapt a 5-a conform ovulatiei, sau in sapt a 7-a, conform menstruatiei?). Mi s-ar parea normal sa se calculeze varsta efectiva a embrionului. Oricum, urmeaza sa ajung la doctor cel tarziu sapt viitoare si poate atunci voi avea niste raspunsuri clare (dupa cum v-ati dat seama sunt la prima nastere si de aceea sunt un pic mai nestiutoare ;)). Ca semne, enumar cateva:greturi matinale, balonare, sani snsibili, aversiune fata de anumite mirosuri...
Pana una alta, ma bucur de cunostinta si sper ca impreuna sa trecem mai usor si mai frumos prin "odiseea sarcii" !
Va pup !!!
Mary, bine ai venit in primul rand! Varsta sarcinii se calculeaza dupa UM fiindca nu intotdeauna se cunoaste exact data ovulatiei, eu de exemplu nu o stiu. Si atunci ca sa generalizeze, se ia in calcul UM, asa fac toti medicii. Asadar tu esti acum in 7 sapt de la UM
Dordia, intr-adevar sangerarile nu sunt ok, dar cel mai grav e cand sunt rosii aprins. Daca e ceva trecator, nu e pb.
Ramo, ce mai faci? Ai vb cu Tutu?
Laura, eu inca strig dupa tine! esti bine???
Pupici,
Angelique
9+noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe
Mare, Munte, Flori