Colectia de toamna iarna 2005(135)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Intru si eu pe fuga sa le urez noilor mamici de fetite felicitari!

Alinusa, Mada, concediu placut. Nu am citit unde va duceti, doar ca zburati, va tin pumnii sa nu aveti "rau de avion"

Lavi petrecere pe cinste!
Dordiuta, buna treaba cu tinuta listuta la zi!

Noki sper ca mama ta este bine acum !

Cata, am vazut pozele cu familia fericita in concediu! frumoase! ce grija are pitica sa-l hraneasca pe tati!

Anda, bun sosit !

Noi sintem (iar!!!) racite, de data asta de la aerul conditionat fiindca fara nu se poate trai iar curentul este si mai periculos, asa ca, din doua rele, o alegem pe cea mai mica.
Numaram zilele pina intram si noi in concediu "adevarat" ca cel de-acasa numai concediu nu este.

Pe Rachie o tin ocupata cu activitatile de la centrele de copiii, astazi am avut zi de cules pietricele,flori ,frunze, si impreuna am facut doua tablouase micute. Acum vreo citeva saptamani am confectionat o coroana pentru "Regina Marii" ( aceasta era tema saptamanii).

Am dus-o saptamina trecuta la un studio de muzica unde vreau s-o inscriu cind venim din co. cine credeti ca era cea mai jucausa si in loc sa stea cuminte sa cinte alerga de habauca pe la toti copilasii? Acasa mi se pare linistita, dar cind este vorba de "invatatura" o ia la goana de n-o mai prind si este singura dintre toti copilasii care nu sta locului, Ceilalti stau lemn, nu-i misti din loc si de linga parintii lor. A mea nu stie cum sa scape mai repede de mine!
Cum or reusi unii parinti sa-si educe copiii?

am pus citeva poze in ct. comun pentru cine vrea sa vada operele de arta ( ca mai tarziu, peste ani, accesul va fi limitat!).

cam acestea sint noutatile noastre,

va pupicesc,

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Neata!

Multumim de felicitari.

Inuta, bravo tie ca o duci la astfel de activitati, din pacate la noi (daca exista)astfel de centre sunt egale cu gradinita, adica se sta 2-3 ore in care se joaca fara tinta, fara a fi indrumati sa faca ceva constructiv.... asa ca Ana canta de rupe pe Mezzo la opera (nu stiu ce i-o place la opera ca mie nu-mi place opera, ea e distrusa de-a dreptul dc mut canalul) si pe Bregovic pt care vad ca a facut o pasiune (sincer am observat ca e atrasa de muzica populara desi la noi nu se asculta, dar mai butnoeaza si da de Etno - iar Bregovic are clar bucati intregi din folclorul nostru). Probabil melodia ritmata si usor de retinut, sau poate e ea mai talentata decat noi, care suntem niste cuci.

Catutza

Aseara am luat decizia sa-i dau viteza bonei nr. 2, din motive clare: e cumsecade, bine intentionata, insa nu e de noi. Asa in mare: e o femeie simpla care foloseste un DEX de ograda, nu le prea are cu igiena si spalatul pe maini nici la ea nici la fata, o cam agita pt ca nu o lasa in pace sa stea linistita si sa rasfoiasca cartile - o tot striga si vba lui Vanghleie "o capaciteaza" la maximum fara sens si fara a o invata nimic in afara de cuvinte incorecte in varianta ardeleneasca. Aseara am intepenit cand s-a murdarit cu ceva frunze pe mana si s-a uitat la mine si-a zis : cacat!. Dna la pipi ii zice: te-ai pishat? Am vazut cum a scapat pe jos servetelul, l-a luat si l-a pus apoi pe masa si a sters-o cu el si la gura (va reamintesc ca oricat spal pe jos in casa, totusi, avem pisica).... Mai am 2 variante, sunt ingrozita s-o luam iar de la capat, mi-e si de cum va reactiona Ana, insa asa nu las lucrurile. AM observat si ca din cauza faptului ca e tot timpul in priza, Ana s-a invatat sa nu mai faca mare lucru singura, sa ceara atentie non-stop in sensul in care inainte nu o facea asa in dorul lelii mai ales ca nu e ingorata, are dupa 10 zile o evolutie care nu-mi place si care o va uita in 2 zile dupa ce pleaca tanti asta. Mai clar: un copil caruia ii face placere sa mai leneveasca in pat dimineata cu o carte in mana, nu-l smulgi din pat sa-l pui pe jos la joaca daca el e ocupat si linistit cu altceva.
Scuze ca vin iar cu pb mea cu bonele,insa deja ma apuca dracii si disperarea. Ripley 20+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza si de la noi! O postare rapida inainte de a veni bona si dea pleca la toceala.

Azi noapte am avut show, s-a trezit bufnitza la 1.30 si pana la 3 cand i-am dat sa pape nu a fost chip sa se culce la loc. Asa ca io-s taaare fresh...

Felicitari pentru Pitic si Ripley, noile mamicutze de fetitze cu coditze.

Delia, daca ma hotarasc vreodata sa mai fac bb2, pleeease vinde-mi pntul cum sa iasa tot titilika.Ma bucur mult pentru tine si tinem pumnii la morfo sa se confirme printesa. Ce nume-i pui?

Inutza- of..iar raceala. sanatate multa. Admirat Rachelina fara chef de muzica si frumoasele opere de arta.

Madau- tin pumnii sa fie totul ok cu zborul si io am aceleasi temer ca si tine plus una mare de tot peste: eu personal am maaari probleme la zbor cu urechea. Cand aterizez e jale ma doare de ma urc pe pereti. e o chestie care tine de echilibru bla-bla. Si cica exista niste picaturi care se pun in ureche sa atenueze treaba asta. Mi-e frica sa nu ma mosteneasca Sarah, ca ar fi taaare nasol. plus ca ersiste cateva ore bune dupa aterizare durerea.
Dar sa gandim pozitiv si o sa fie bine.
Io-s taaare curioasa cum se va comporta Sarah. Cum o sa se mire ea ca intra in brrr-brrr=avion, de care e fascinata.

Madutza- Sarah nu mai papa fructe din decembrie, deci d ejumatate de an. DAR ma refer la fructe papate constant. Daca are CHEF bea suc d eportocala sau chiar papa bucatele sau mar. Extrem de rar o bucatica-doua de banana - o data pe luna. In rest, numai daca o pacalesc si-i pun niste capsuni de exemplu in iaurtul de ora 18, la inceput se stramba, apoi il papa, ca-i place ei mult iaurtul si-i e si foamete la ora aia.
Dar altfe, stam taaare prost la capitolul fructe.

CristinaN- io nu cred ca trebuie antibiotic. Mai stai o zi-doua s daca nu scade febra, ii dai. Prea l-a dat repede, dupa parerea mea.

Mandy- of, la 5 se scoala??? M-as sinucide, zau. dar ce sa-i faci...e drept ca majoritatea copiilor din parc se scoala in jur de 6-6.30-7. A mea era exceptia pozitiva.

Cam atat pe frontul nostru. Va pupicim si va uram o zi plina de bucurii!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Neatza matinala si de la noi!!

Iaca si Maria a adormit greu aseara, am luat-o in pat cu mine si a adormit mangaiata, dupa ce-am lasat-o sa planga vreo 5-10 minute, ca io credeam ca-i trece. Cred ca si de la caldura se agita saraca.

CristinaN si eu as lasa vreo 2 zile de febra, uite si Maria a facut 2 zile 39, a treia zi nu a mai facut si de la pranz i-a aparut eruptia.ochii albastri sa treaca buba
Madau, sa vezi ce fain o sa fie cu avionul si Mirunica nu o sa aiba nimic.

La pranz ma duc sa iau rezultatul la triplu test, Doamne ajuta sa fie bine.

pupam, ca ma duc sa ma plimb pe racoare

Maria(29.11.2005) si Ioana 16+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mai07

Mergi la inceput

Inca una cu bona, aflata acum dimineata de la tanti de la curatenie. Ieri cand venea jos la vara-mea, pe trotuar (strada noastra e si circulata si se merge si cu viteza, depasiri etc) Ana la 1 m in fata bonei, netinuta de mana.... mi s-au muiat genunchii nu alta. Cand si tinut de mana orice copil poate fi imprevizibil si sa tasneasca, ea libera ca pasarea cerului la cativa pasi de femeie Azi o concediez frumos, bine ca ploua si trebuie sa stea in casa oricum.

Ripley 20+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata si de la noi

Multumesc din nou ptr incurajari (ce m-as face fara voi
)..adevarul e ca sunt si super stresata din cauza bagajelor, ma enerveaza cumplit ca trebuie sa cantaresc de o suta de ori bagajele, sa ne incadram in limita de greutate...si chestia asta ma deprima rau. Adaugata si cu teama de zbor, si cu emotiile pana vad hotelul si ne instalam..va dati seama ce iese.

Acum sunt calare pe lista cu medicamente, ma uit sa vad ce mai am de cumparat..apoi trebuie sa ma apuc de calcat, trebuie sa plec si la epilat...cand le-oi face pe toate nu stiu. Dar gata, nu ma mai plang, promit!

Ioana bafta la TT, sa iasa ok!

Ripley sa iei decizia cea mai bune in legatura cu bona

Ina of, sanatate multa Rachelinei!

Negara cum mai e pitica? I-ai dat antibotic pana la urma?

Fug la treaba, pupici

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Noki szivem, jur ca nu stiu reteta, poate tati o fi stiind sa faca numai fete.... stii tu cum sunt aia micii de fete: mult mai rapizi Desi ca perioada de conceptie, adik fix la ovulatie, s-ar fi zis ca iese sigur putzulos. Sper sa fi invins gena mai puternica, adica a mea Negara, zi de voi, ati ajuns la antibiotic? Eu nu m-as grabi dc e doar o raceala rebela.

Ioana, felicitari pt baiatel!!!!

Ripley 20+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Am inceput sa-i dau antibioticul... Si azi dimineata avea febra.
Ripley, tinem pumnii sa iasa tot fetita.
Catutza, multumim de aprecieri. Capsunii ii spal bine, ii las la scurs, le scot coditele, pun in caserole si la congelator cu ei. E primul an in care pun (special pentru matzuca, sa aiba la iarna). Nu stiu daca isi pastreaza gustul, poate ne spune Noki, ca parca ea pusese anul trecut pentru Sarah.

Fructe nici Elise nu prea mai mananca. Dupa capsuni nu se prea omoara, a mancat la inceput 2-3 bucati, acum nu o mai atrag. Banana... doar daca i-o pisez si atunci f. rar. Mar din cand in cand, maxim un sfert. In ultimul timp a mancat doar ananas. Dar bea sucuri: morcov, mar, para, lamaie, portocala in diverse combinatii.
Ina, , prea des raciti voi.

Intrebare de baraj: mai sunt copilasi care au doar 10 kg? Bine, in afara de a mea.

Am intrebat ieri pediatrul daca sa-i mai facem si alte vaccinuri in afara de alea de la stat. A zis ca nu-i necesar.
Si i-am zis si ca vrem sa mergem la mare cu ea. A zis ca nu ar prea fi indicat sub 2 ani, dar daca mergem (si o sa mergem ca deja am platit avansul) sa o expunem gradual: azi 5 min, maine 10 si tot asa. Mi se pare prea exagerat... pai dupa o saptamana as aduce-o acasa la fel de alba cum e acum. Voi cum o sa procedati? Eu am deja programul in minte: desteptarea pana la maxim 7, iesit pe plaja la plimbare, stat pana la maxim 10, apoi dupa-amiaza inca o tura de pe la 5 pana se intuneca. Gresesc undeva?

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Ioanaaaaaaaaaaaaaaa, pentru caruciorul albastru!

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna dimineata tuturor!
Noki vecina cred ca plozii nostrii s-au vorbit. Titi s-a trezit cand s-a culcat Sarah... Deci s-a asigurat continuitatea la paza cartierului. Vezi ce spirit civic au copii nostrii!? Trebuie sa fie mereu cineva treaz in carier si ei se ocupa de asta.La noapte sa se vorbeasca sa asigure turele de paza.
In legatura cu avionul eu sunt absolut ingrozita de zbor, dar se pare ca asta este soarta mea, ca in ultima vreme am tot zburat, si drumuri lungi, dar incerc sa ma stapanesc. Si noi plecam in Turcia cu Titi si sper sa ne descurcam. Oricum zborul e scurt si trebuie sa fiu tare ca pe langa Titi mai e si sotul meu, care e mult mai rau ca mine.
De votat votez si eu pentru Parcul Circului sau Harastrau.
Va pupam si va uram o zi minunata
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput