Colectia de toamna iarna 2005(135)
Raspunsuri - Pagina 28
crissy77 spune:
Am fost la dr cu ea, de aia eram asa disperata sa imi raspundeti imediat, sa aflu inainte sa merg la el. A consultat-o si a zis ca-i rosu in gat, bineinteles ca ne-a dat AUGMENTIN
2 ml la 12 ore, paracetamol la febra (3 ori pe zi) si vit. c. A zis ca IN NICIUN CAZ NU E REACTIE LA PRIORIX pentru ca aceasta apare la maxim 72 de ore de la vaccin. Acum nici nu stiu ce sa mai cred. Multe dintre voi ati zis (si va multumesc din suflet
) ca reactiile apar dupa 7 zile, ea are 9 de cand a facut vaccinul. Oare sa astept pana maine cu antibioticul? Ea e vioaie 9un pic mai molesita decat de obicei), dar super-maraita ca nu am cu cine ma intelege si FRIGEEEEE! I-am dat mai devreme nurofen, diseara la culcare ii dau panadol.
Cristina & Elise-Stefania
ilenutza spune:
Cris- si mie tot la 7 zile mi-a spus dr. ca apare reactie - febra si cam atat!Sanatate
Ile
33 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 07 sapt. 
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
ela27oana spune:

buna mamici
ma inscriu si eu la intalnire pt mine e k oriunde,as prefera totusi tineretului
maraki spune:
quote:
Originally posted by negaracristina
Am fost la dr cu ea, de aia eram asa disperata sa imi raspundeti imediat, sa aflu inainte sa merg la el. A consultat-o si a zis ca-i rosu in gat, bineinteles ca ne-a dat AUGMENTIN2 ml la 12 ore, paracetamol la febra (3 ori pe zi) si vit. c. A zis ca IN NICIUN CAZ NU E REACTIE LA PRIORIX pentru ca aceasta apare la maxim 72 de ore de la vaccin. Acum nici nu stiu ce sa mai cred. Multe dintre voi ati zis (si va multumesc din suflet
) ca reactiile apar dupa 7 zile, ea are 9 de cand a facut vaccinul. Oare sa astept pana maine cu antibioticul? Ea e vioaie 9un pic mai molesita decat de obicei), dar super-maraita ca nu am cu cine ma intelege si FRIGEEEEE! I-am dat mai devreme nurofen, diseara la culcare ii dau panadol.
Cristina & Elise-Stefania
Angelo a facut febra a 9-a zi de la Priorix, dr. a spus ca este reactia in urnma vaccinului!Febra era 39...dupa 2 zile nu a mai avut nimic!
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
http://www.dropshots.com/maraki3
madau spune:
Negara nici nu stiu ce sa-ti spun sa faci, sa nu cumva sa zic vreo prostie. Eu una asa incerca sa o potolesc cu niste Nurofen, eventual un supozitor cu Novocalmin, si daca nici cu astea nu reusesti sa tii febra in frau..atunci sa treci pe antibiotic. Sa nu fie totusi o reactie la vaccin, si sa-i dai degeaba antibiotic. Faci cum simti cu ca trebuie, eu ti-am spus doar cum asa face eu
Fetelor multumesc mult ptr incurajari, mi-e tare teama de modul in care va reactiona pitica, de diferentele astea de altitudine/presiune, am inteles ca e recomandat sa-i dau suzeta. Am vb acum cu dr si mi-a recomandat sa-i dau un pic de Peritol inainte de a pleca de acasa, poate doarme in avion....voi ce ziceti? Are vreun rost, sau ma impacientez eu degeaba?
Ripley imi pare rau sa aud ca ati trecut prin asa probleme cu fosta bona![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
Madutza10 spune:
Salutare!!
Finally reusesc si eu sa intru pe DC ,am adormit baiatu' de vreo 20 de min si ma relaxez nitel ,sint tare obosita ,cu greu ii fac fata lui Orlando ,caldurii ,astept cu disperare concediu sa mai profit de tati ,adica sa mai stea si el cu ochii pe baiat iar eu la plaja cu o bere-n mana ,off mai am o luna pina atunci!!
Oameni buni mai exista vreun copil care nu maninca nici un fel de fruct??Al meu nici pina acum nu s-a dat pe brazda ,le-am incercat pe toate ,se strica fructele la noi in casa dar el nici nu vrea sa le vada ,zilele astea am incercat cu cirese ,capsuni ,caise ,nectarine ,no way!!!
Maine merem la dr . ca de vreo citeva zile e cam miorlait noaptea ,eu cred ca's caninii de vina dar sa vedem ce zice dr . si vreau sa incep Broncho-vaxomul dar vreau sa-mi dea unda verde fiind vara nu stiu cat de indicat e ,stiu ca se da primavara si toamna
Anda ,welcome back!!Ma bucur ca sinteti bine !!Nu-ti face griji cu vorbitul ,fiecare cu ritmul lui ,sanatos sa fie!
Lavi ,pup fetitele jucause ,m-am amuzat tare cu excursia lor in Austria :)Cred ca esti o mama tare fericita.
Pitic ,Ripley ,felicitari pentru fetite ,sa fie sanatoase si cumintele!
Cuscra ,las ca trece julitura pina plecati ,sper!Dacanu ,nu-i bai ,e oricum super frumusica asa ca nu se baga de seama ,ochii fac tot!:)
Ile,eu in weekend-uri sint cu sotu' ,iesim impreuna ,ne vedem cu prietenii ,iesim din Bucuresti ,poate in cursul saptamanii viitoare!
Dordia ,abia acum am inteles ce s-a intimplat cu tine de fapt ,pina acum citisem pe sarite si vazusem mesajul in care anuntai ca esti insarcinata ,imi pare rau ca n-a fost asa dar nu fii dezamagita ,poti ramane oricind ,doar roaga-te la Doamne Doamne!!
Madau ,nu-ti face probleme ca ,,zburati'' ,totul o sa fie in regula ,ai sa vezi ce mult ii place lu' nor'mea cu avionu'!
mai eu am vrut sa raspund mult mai mult dar sint cam senila de la o vreme ..,daca-mi amintesc revin!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
MAI-IUNIE 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
camelia_daniela spune:
Cristina N. eu zic, ca daca poti tine febra sub control inca un pic, mai poti astepta sa vezi ce se intampla; insa daca nu scapati de ea ... cred ca antibioticul e solutia! 
Madutza, bafta la medic! Sper sa nu fie deact o reactie de la dintzi! 
Madau draga, nu-ti fie frica de zbor!!! Fruntea sus, n-are sa se intample nimic!
Ce-i drept si mi-e mie putin teama, insa nu inainte, ci atunci cand sunt deja in avion ...
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!
catutza spune:
Buna!
Pitic , felicitari pentru fetita! Sa va traiasca
Ripley , felicitari pentru fetita! Sa fie sanatoasa si frumoasa si cuminte ca Ana! Ma bucur ca ai revenit, 
Anda , bine ai revenit! Sper sa ajungi la intanlire sa te cunosc macar pe tine daca poetul e la munte
Madu , pupam Miruniciul julit, 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
catutza spune:
CristinaN , am vazut pozele voastre si aveti o fetita foarte frumoasa cu ochi superbi 
Am mai vazut si "capsuni pentru congelator", cum le pui? Asa pur si simplu in caserola, caserola acoperita si bagate in congelator?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
mimi_dumy spune:
Hello, hello
Ripley si Pitic, felicitari pentru fetite! sa fie sanatoase si mancacioase.
In legatura cu "marea intalneala" : votez pt Parcul Circului sau Herastrau.
Va pup.
Mimi &
Daria (4 nov 2005)