Colectia de toamna iarna 2005(135)
Raspunsuri - Pagina 27
madau spune:
Repede sa-i raspund si DORDIEI pana vine taxiul
. Daca are urticare musai sa-i dai si un antihistamnic ceva, nu e suficienta doar mixtura, trebuie sa si elimine toxinele alea cumva. Eu ii dau Zyrtec ptr asa ceva, cate 5 pic de 2 ori/zi. Foarte bun. Sanatate!
Lavi si voua va doresc sa aveti drum bun, Natilici cuminte in masina si sa va intoarceti relaxati!
Pe mine m-a apucat frica de zburat cu avionul (nu ptr mine, ptr Miru imi e teama)...ei ziceti si voi..

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
lavi02 spune:
Dordia, esti sigura ca e urticarie si nu vreo boala infectioasa?
Madau, zborul cu avionul cred ca e cam la fel de riscant ca si mersul cu masina (era sa zic zborul cu masina
)
So, nu te mai stresa, gandeste-te ca exista oameni care zboara saptamanal sau mai des, eu stiu o tipa stewardeza din '94 si ta-su a fost pilot. Amandoi - vii si nevatamati ![]()
Ma dau desteapta dar eu n-am zburat niciodata 
Multumim de urari.
V-am pupat.
Morgano spune:
Lavi, drum bun si usor si mini-vacanta placuta. Pup fetele.
Dordia, eu as mai sta inainte sa aplic orice crema, siropel sau pastiluta, sa vad cum evolueaza bubele. Eu sunt de principiul a nu ma grabi cu medicamentele, drept dovada acum 2 zile am aruncat gramda de ale Anei expirate si nefolosite. Eu zic ca dc dai acum cu ceva pe bubutze, risti sa nu vada un medic care e problema reala. In acelasi timp, dc e o simpla uritcarie sau usoara reactie alergica la ceva, va trece de la sine, nu vad sensul unui tratament incipient.
Si Ana mai face mici episoade de dermatita, tottal inexplicabila aparitia unor bubutze - eu suspectez caldura dupa zona gulerului unde apar si pe piept sus, insa nu i-am dat cu nimic... pentru ca nu stiu de la ce sunt si nu e nimic grav.
Madau, voi cand plecati? Mie mi-e frica de avion ca de dracu, si pt Ana, si pt mine si pt toata familia. 
Ripley
20+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)
felicia74 spune:
Statistic vorbind, zborul cu avionul e cel mai sigur! Si cel mai periculos - masina
Eu ador zburatul, m-as duce oriunde
Nu se intampla nimic madau, va fi totul bine
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Gandacel spune:
Lavi, nu o s-o dea afara pe bunica, dar macar o indreapta nitelus! Drum bun si faceti pauze mai des, va dezmortiti putin, ca nu o sa aiba stare doar cu jucarele si somn. Nu am experienta drumului lung, dar eu asa m-as gandi. Sa aiba fata si putin de alergat.
Ripley, las-o sa vorbeasca pe fosta bona. E pacat ca era o femeie ca lumea... Uite, eu zilele trecute am aflat ca fosta mea bona, care initial mi-a placut apoi am vrut s-o dau afara de ciuf, spunea mamicilor prin parc ca am facut-o in toate felurile (poate a dat si ceva exemple). Si stii ce i-am zis inainte s-o dau afara? Ca nu am putere si sunt prea obosita ca sa mai stau la discutii si explicatii, asa ca o rog sa-mi inapoieze cheia de la casa. I-am spus doar ca nu ne mai vedem pentru ca nu merge in felul asta, e clar ca nu ne intelegem si ca sunt mai stresata acum cu ea decat eram inainte avand grija de ambii copii singura. So... m-am suparat pe moment, cand am auzit ce aud alte mamici, apoi m-am gandit ca raul pe care il face tot impotriva ei se intoarce. N-ai cum sa le inchizi gura odata ce si-au luat talpasita. Insa e pacat ca nu tac! Ca aunele poate nici nu-mi zic ce afla, dar se uita la mine ca la nu stiu ce... sau gandesc despre mine cine stie ce. Asta doare, dar o sa treaca.
Morgano spune:
Gandacico, m-am purtat cu ea ca si cu sfintele moaste pt ca tineam la ea si o apreciam si nu voiam sa plece cumva de la noi. Cand am avut pb. cu sangele pe scutecel si i-am povestit dimineata cum a fost la urgenta, i s-a parut ei ca insinuam ca i-ar fi facut ea ceva. Asta e din categoria: paranoia umbla libera prin lume. Pai dc imi trecea asa ceva prin cap o spanzuram cu mainile mele, darmite sa o mai las cu atata incredere cu Ana... apoi ca cica am comentat ca nu punea la loc nu stiu ce. In viata ei n-a strans nimic dupa ea sau Ana la noi in casa, sau le strangea de-a lela si apoi stateam io 1 ora sa fac ordine, mai spala 3 lulele de vase si in rest nimic. Nu i-a facut Anei mancare, nu i-a calcat o hainuta, nimic din ce alte bone fac si fara sa le ceri. Mi-am ratacit ceasul de aur cadou de craciun de la marius, a spus ca noi am inscenat asta ca sa o mai tinem inca 3-4 luni pana se acoperea din salariul ei valoarea ceasului. Cand a vazut cat am cautat ceasul si cum am plans ca nu-l gasesc si ca stiam ca e in casa si nu-mi aminteam ce-am facut cu el, ea nici nu fusese in weekend la noi cand am pus io ceasul unde l-am spus.... 

Si toate astea spuse femeii de la curatenie care e la noi de ani de zile si va mai fi si care nu ne-a spus pana n-a plecat bona ca sa nu fie bagat in discutii de genul asta.
Am plans cand am aflat si n-am dormit noaptea: cum sa gandeasca asa despre noi cand a fost tratata la noi in casa mai frumos decat mama mea????
Scuze ca m-am descarcat, insa asta a fost cu bona veche, care a mai si mintit ca pleaca din motive de boala si ea de fapt cauta la agentii de lucru (am aflat de la agentie).
Edit: nu i-am facut niciodata niciun repros, asta ca sa fie fte clar. Am fost multumiti ca se poarta frumos cu Ana si am lasat restul deoparte, pt ca era muuult mai putin important. I-am facut cadou si i-am dat bani de Craciun,d e ziua ei, de Pasti, chiar si la plecare...
Ripley
20+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Gandacel spune:
Ripley, eu as scrie un roman despre asta, sa ma descarc si eu! Insa chiar acum nu pot, ca am una bucata copil urlator (ceea ce nu-ti doresc, sper sa ai o fata model, ca Ana). Poate cu alta ocazie, daca mai dai un ochi pe aici, o sa gasesti povestea noastra... sau poate nu, ca sa nu mai vorbesc si eu de rau.
Ma duc sa dau jos vopseaua de pe par. Cred ca am iesit jalnic, nu mi-a ajuns nici pe juma de par... am tras de ea cum am putut. Mi-e si frica sa ma uit!
dordia2000 spune:
Fetelor va multumesc muuult de tot pt raspunsuri.
Lavi e sigur urticarie ca i-a aparut in aceeasi in care mi-a aparut si mie.
Eu sunt plina pana in
de urticarie si fac destul de des cand merge bunica mea la tzzara. Vine ce ceva alergen de acolo la care eu ma umplu toata. La Stefan...au aparut 3 bube pe picioare ca si piscaturile de tzantzari...si il mancau si se scarpina saracul..si s-au facut ca blandele. In urma scarpinarilo...bubele au facut basicute mici si multe care s-au spart si s-a facut cojitza. I-am dat cu mixtura sa le usuce. Ieri i-a facut mama piure cu unt si ficatel...si sa umplut pe tot corpul. Am sunat Dr., I-am zis si...a zis ca sa continui sa ii dau cu mixtura sa ii calmeze mancarimile si sa le usuce...si nik altceva. Stiam si eu de Zyrtec dar...nu i-am dat. Sincer...si eu daca iau Claritine sau Loratan tot intr-o saptamana trec bubele si mancarimile. Asa ca...oricum maine mergem la dr. pt vaccin (Acthib) si o sa il vada. Dar sigur nu e boala infectioasa.
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
mandyksch spune:
Joy, ti-am raspuns pe PM, dar intyre timp am gasit un alt link pe care ti-l pun aici
http://terkepkalauz.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=956,
aici gasesti mai multe siteuri cu harta Bucurestiului, poate ca e si ce te intereseaza.
Ripley, imi pare bine ca te-ai razgandit si ca mai intri si pe la noi.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
ilenutza spune:
Madau iti sigur ca si Madutza vroia sa o concedieze!
Ioana A venit Victor bronzat, negru mai bine zis la fata si pe maini!
Feli, Madutza mai vb la tel , eu planuiesc sambata sa merg la Gradina Botanica.
Alexandrinaeu nu mai am probl. cu spatele de cand am masina de spalat vase, iar in sarcina asta au fost f. putine pana in prezent.
Ripley bine ai venit si pe la noi!daca au trecut "cauzele", intra mai des!![]()
Nu m-am vazut cu Joy! dar imi pare bine ca a fost mai simplu py tine!data viitoare!
Daca am uitat pe cineva, sorry si un pupic maaare pentru toata "Colectia"
Ile
33 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 07 sapt. 
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007