Colectia de toamna iarna 2005(135)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Mandy

Negara, cica la 7-8 zile dupa Priorix apar reactii asemenatoare cu viroza sau pete, noi luni l-am facut asa ca sunt in tema.

Dordia cand e sa vina, vine si va aduce multa fericire, nu dispera cumva ca nu va face bine.

Noi suntem bine, Ana e tot cuminte insa s-a invatat de-o smecherie de nedescris cu talente si fitze numai de ea stiute, e putin dependenta de prezenta mea seara, si pana nu ma vede in pat si cu cartea in mana nici gand sa se puna sa doarma. Dar dc al doilea copil va fi pe jumate cat de cooperanta si cuminte este Ana, ma declar fte multumita. De vorbit - pe chineza, stie si ea sa numere ceva, intelege absolut tot, am ajuns cand vrem sa nu priceapa sa vorbim ca-n DEX, isi strange jucariile si le pune la loc, papa fte bine si cam tot ce e permis pt varsta ei, incercam sa ne tinem inca departe de prajeli si dulciuri/chestii sarate din comert si vad ca ii merge de minune, are si ea finally 11kg la 88cm.

Avem o bona noua, e a2a saptamana, pare ok, prima ne-a dezamagit cumplit pt ca am aflat ce gandea despre noi (asta dupa ce-a plecat) si mi-a lasat un gust tare amar, dar macar se purta frumos cu Ana, asa ca... treaca de la mine, n-am sunat-o s-o bag undeva.

Se pare ca BB2 e tot fetita, ne-au zis 3 medici, insa astept confirmarea la morfologica de sapt viitoare inainte sa cad de tot in extaz, pt ca tineti minte cum Anutzachele fu baiatel pana la 23 de sapt si nu vreau sa ma simt dezamagita, ce conteaza e sa fim cu totii sanatosi.

In rest, eu la birou cu multa munca, acasa vesnic am de gospodarit si parca nu se mai termina, sper sa evadam cateva zile la munte sa ne odihnim si noi, ca asa eu personal nu mai fac fata, sincer.

Mersi fetelor care au intrebat de noi, cu multe am mai vb pe mess, va pupam pe toate si promit sa revin cat mai rapid. Ripley 20+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata.

RIPLEY da mami chiar asa pe la noi numai ai timp nici macar de 1-2 randuri cand si cand?? io inteleg ca esti acum la bb cei mici, dar inseamna ca rau te mai simti aici la colectie daca numai dai nici un semn.

...........................................
in fine, ca Ripley mai sunt fete care se pare ca numai au timp decat de alte subiecte.

ANDA soacramea...este o femeie cu 2 fete. io una am incercat si am reusit pana acum sa ignor fata aia cum sa-i zic ca rea rea nu este, dar prefacuta pana la cer si inapoi.
problema mea este ca nu am facut bine. am acolit certurile si contradictiile si acum se intorc impotriva mea.
asta pt ca eu uit greu si cand se iveste cate ceva imi aduc aminte si de restul...adica sunt nespuse multe care umplu paharul pe zi ce trece.

acum m-a atins rau de tot cand mi-a zis ca nu stiu eu sa ma port cu el si nu stiu sa-i fac pe plac copilului, ca nu asa se creste.
orice, pana aici.
si DA, ai mare dreptate, nu m aimpun, am fost si sunt o fire slaba, pun intotdeauna binele, confortul altuia pe primul loc in detrimentul meu.

of...ce dreptate aveti ...de aici incep si frustrarile mele, depresia (de care inca nu am scapat cu siguranta daca nu eram gravi acum la duceam la dr pt un tratament ceva)

cu umflatul picioarelor e un picut rau in sensul ca pe mine ma dor ffff rau articulatiile si mai puneam si pe seama reumatismului chestia asta.
dar si mainile-mi sunt la fel. ieri de ex nu puteam inchide pumnul si ma simteam ca SHREK, parca aveam carnati in loc de degete.

si zau asa ca nu stiam ca poti avea preeclamsie chiar si pe tensiune mica.
si eu citesem ca-i mai bine sa bei lichide multe ca asa ii spui corpului sa nu-si faca prea multe rezerve ca tu ii dai destul.

FELICIA cam astea sunt diferentele intre 2 ai 3 camere. analistii spun ca preturile vor creste si abia in 2015 se va calma piata imobiliara. acum, nici nu vreau sa ma gandesc la ce nivel se vor "calma" preturile.
o pritena si-a luat ap de 2 camere la piata la Progresu' in bloc vechi de caramida cu 67.000 euro intr-un jeg...nu-mi venea sa cred ca acolo au locuit oameni. iti era sila sa intri in casa.
ce sa mai zic ca treceai prin sufragerie spre baie si dormitor. dragutel ap, adica 2 balcoane mari, bucatarie inca o data ca a mea (asta mi-a placut cel mai mult)
si acum imi spune ca mai vinde cineva in bloc acolo 2 camere si vrea 73.000 euro...pai cum vine asta nu inteleg!!!!!!!!!
inca ceva: agentiile ridica f mult pretul.
adminu' nostru de retea are un ap in Pantelimon si vrea sa-l dea cu 55.000. l-a bagat la agentie, au trecut vreo 6-7 luni de atunci si de cate ori suna sa intrebe daca se aude ceva vreun client ceva, ii spune ca a mai crescut pretul ca creste piata.
si de la 55.000 a ajuns la 64.000 si agentia refuza sa-i lase preul jos ca cica strica piata, auzi.
vb lui unde dracu sunt clientii de creste piata in halul asta??

PITIC felicitari pentru fetitza grasunica.
deci, pana la urma, doar eu si ILE facem echipa de baieti....

NOKI pai pune burta pe carte daca mai ai doar 3 saptamani...spor la invatat.

LAVI soacramea trecea strada cu carutu cu vlad si in fata ei o masina i-a taiat fata. (de fapt abia coborase de pe trotuar, inca nu era pe prima banda)
revoltata rau, il besteleste pe ala ca nu vede ca-i cu carut cu copil??
si am apucat-o de mana si i-am zis: da tu nu vezi ca este la semafor si ai rosu????? de asta zic ca nu am incredere nici cand trece strada!!!!

CRISTINAN mie mi-a facut un pui de febra la 5-7 zile parca dupa priorix.

CRISTINAMH havrix-ul ce este???

fetele gravidoase, faceti vaccinul VARILIX la copii??? ca io-s in mare cumpana. pt ca nu stiu daca am avut sau nu varicela, s-ar parea ca nu ca tocmai a facut soramea de la aia mica a ei. si deci daca ea a facut-o acuma, inseamna ca nu am ffacut-o in copilarie. mama nu-si mai aduce aminte ce am facut si ce nu.
este diferenta de 1.4 ani intre noi doua si pana sa se nasca ea eu nu am avut nicio boala eruptiva si ce am avut am facut in tamdem.

ma duc sa stau in pat.

editez: RIPLEY atunci astept morfologica sa te felicit. dar...parca la Anutzache vroiai beietel asa-i?? - poate nu-mi aduc eu aminte bine-
sanatosi sa fiti cu totii este mai important.

Joy 23+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Joy,

Nu mai scriu nici dincolo pt. ca sunt enorm de multe fete si nu ma prea regasesc in atmosfera, aici nu am scris din anumite alte motive atata timp, acum nu mai au importanta.

Eu i-am facut Anei varilix in martie la inceput, tocmai pt ca eu nu am facut varicela, si ne-a sfatuit pediatra sa-l facem inainte de priorix ca e mai important pt sarcina. Amu stii cum e, cate bordeie, atatea obiceie, insa la noi era stringent sa ma protejez si eu automat astfel. Daca am inteles bine, in Bucuresti e epidemie de varicela, poate ar trebui sa fii atenta.

La tine m-am tot gandit, eu cred ca tu esti intr-un cerc vicios cu soacra, sot si copil mai agitat... nu stiu ce sfat sa-ti dau in afara de a fura clipe de odihna si relaxare chiar dc asta inseamna neplacerea de a depinde uneori de soacra, insa eu asa nu te vad rezistand cu bb mic fara sa clachezi candva pe buna dreptate. Nu poti multumi pe toata lumea, iar pe prim plans sunteti Vlad, tu si bb mic....Edit: la prima sarcina am dorit baietel, apoi nu as fi vrut cumva sa nu fie fetita, si acum imi doresc tot fetita, insa nu mai conteza de fapt (s-a consumat prin ianuarie faptul)

Ripley 20+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Hi!

Promit sa raspund la restul fetelor mai tarziu un pic si sa va spun ca faze din astea cu copil-mama( deci nu soacra) am si eu o multime desi mama mea e painea lui Dumnezeu - Noki stie!- dar am ajuns la concluzia ca tot eu simt si stiu ce e mai bine pt. Victor.

Repede acu' am in cap ultima faza ref. la scutece: mama nu si nu ca il strange scutecul si ii lasa dungi rosii si sa luam un nr. mai mare.Dupa ce m-a pisat asa o vreme am luat nr. urm. , bineinteles ca erau cam mari.Ii spun sa il stranga bine daca vrea sa nu ii atarne si sa il incomodeze.O intreb de care vrea pentru la Constanta, zice ca din astia mari, OK fac ca ea macar sa fie multumita!

As, de unde, cand s-au intors, cine sustinea sus si tare ca pamapersii sunt mari??mama, of corz, asa ca am trecut pe aia mici inapoi si este fff. multumita!- si vorbea de parca nu ea m-a pisat sa schimb nr.

Concluzia: plus 2 baxuri de pampersi mari nefolositi.A si nu a spun ca avem si grosi si subtiri ca deh, cand e cald, cand e frig afara!

Si sunt multe si marunte cu ce ma deranjeaza, dar asta e, de imi vine sa o concediez, vorba Madutzei!

Data viitoare nu ma mai las frate DELOC! si nu mai pun botu' la aberatii !!( Na- m-am enervat!)

Ile 33 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 07 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

da mai ILE asa mama acum, ma suna sa-mi zica ca soramea are nunta pe 20.10, ca o pune special dupa ce nasc ca sa ma duc si eu.
io de colo (ca stiam ca are intentia sa o faca inafara ploiestiului) pai ce fac mama cu copil mic dupa mine, daca vreau sa plec acasa cine m aduce, nici macar taxi nu pot sa iau.
mama de colo: pai il luati pe vlad cu voi si il lasati pe cel mic cu soacrata
pai si cu titza ce fac?
ii da lapte praf o zi, doua ce are?

nenenenenenene nu se pune, frate nu vreau sa-i mai bag biberon sau suzi in gura lui..ce sa patesc ca la vlad sa se puturoseasca si apoi sa ma mulg eu cateva luni si sa-i dau cu bibele?? NO WAY.

si soacramea este buna din unele puncte de vedere. dar intre noi sunt lucruri muuulte rau nespuse, din partea mea cel putin, eu am tacut sa nu isc valuri si rau am facut. de aia acum nici una nici doua imi sare tandara.
si sa-mi zica ca ea stie ca a crescut si ca eu nu stiu....

foto

Mergi la inceput

mi-am mai adus aminte de ceva: YAHOO vrea sa renunte la "yahoo photos". si asta nu-i mesaj de genul yahoo se inchide bla bla bla.
a citit cristi intr-o revista de specialitate.

MANDY imi poti spune de rog daca de pe site-ul asta http://www.terkep.net/html/varosterkepek.html pot descarca harta bucurestiului cu numerele cladirilor?
tipul cu care am fost ieri la dr este taximetrist si ma tooot intreaba daca nu gasesc pe net o harta cu numerele cladirilor.
pai de unde sa gasesc??

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hello, hello

Acum am venit de afara, am fost si pana la posta ca aveam un ditai coletul sosit, am hranit piticania si am bagat-o la nani, iar acum bag repede o postare scurta ca trebuie sa plec sa ma vopsesc/tund.

Sa va impartasec si voua marea mea bucurie si multumire vizavi de Miruna..de vreo saptamana si mai bine, dupa ce ma plangeam pe aici pe forum ca nu doarme copilul noaptea, a inceput fata mea sa se culce singurica si la pranz si seara. Efectiv cere sa o duci la nani, ma ia da mana si ma duce langa patut si-mi zice "sus"..iar daca o intreb daca vrea la nani..da din cap ca "da".

Ripley felicitari ptr fetitza, tinem pumnii sa raman acelasi verdict pana la capat

Ilenutza eu eram aia care-si concedia mama, nu Madutza

Joy eu nu i-am facut Varilixul Mirunei, am amanat pana la toamna, cand vor incepe iar gradinitele/scolile si deci riscul de epidemie va creste. Insa tind sa nu i-l fac, si asta ptr ca asa cum am mai spus, vaccinul e cam apa de ploaie, nu da imunitate pe viata, asa cum da boala, iar daca ia contact cu virusul, face oricum boala, dar o forma mai usoara. Insa varicela in sine nu e o boala grea, ba din contra, in afara de bubitele alea nasoale, febra nu face, nu are nimic. La voi e nitel mai complicat ptr ca tu nu ai avut, dar din cate stiu eu, chiar si vaccinat poate sa fie purtator de virus, deci poti lua oricum. Sper sa nu fi gresit cu ceva, eu asa stiu, repet

CristinaN eu stiu ca reactia dupa Priorix apare la 5-10 zile. Cu o usoara eruptie, febra, curs de nasuc..cam ca si debutul bolii, dar trece imediat fara vreun tratament deosebit. Daca nu cedeaza febra pana maine..mergi la dr cu ea.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!

Daca tot nu pot sa dorm din cauza piticaniei, o tin pe mine si scriu cum pot...

Deci... Joy, nu stiu ce medic ai, dar mai consulta un al doilea pt umflaturi!!!! Eu stiu cu siguranta asa (cauta si tu info pe net, medicale, nu din gura in gura): nu complet fara sare, pt ca organismul va produce o substanta care sa compenseze lipsa sarii, care duce la umflaturi!!! Deci cu PUTINA sare rezolvi. Apoi, trebuie cat mai multe lichide, peste 3 litri pe zi, din orice sursa, supe, fructe, ceai, apa, suc, nu conteaza. Cu cat bei mai mult, cu ata te desumfli! Daca bei putin, risti sa ai probleme cu rinichii si asta sa duca la retinerea masiva a apei in corp. Spala bine rinichii, mai ales ca acum ei filtreaza si produsii eliminati de bebe!!!! Deci cu atat mai grea treaba au de facut, probabil de asta te-ai umflat!!!! Te rog sa ma iei in seris, ca-ti vreau doar binele, nu ma ignora, ca in cazul celorlalte sfaturi... Ai grija de sanatatea ta.

Anda, chiar am tot intrebat fetele de tine pe messenger, aici nu am mai zis, ca nu avea rost doar sa inregistrez... Sunteti bine toti?

Madau, nu e mare lucru ce a patit Miruna, nu te speria, o sa incerc sa-i fac o poza lui Bogdan, sa-l vezi pe el ce are in frunte de cateva zile. Dar chiar nu-mi fac probleme. Am intrat in perioada buclucasa.

Lavi, eu i-as povesti mamicii de Victor, pt ca o sa fie mai atenta bunica de aici inainte, stie ea cum s-o certe ca sa obtina un efect!

Noki, o sa iei nota mare! Daca nu, mai dai o data, ca si cum n-ai fost! Nu-ti lua sansa asta! Poate si restul au obosit mai rau ca tine!

Cristina Negara, febra poate aparea dupa 4-5 zile de la Priorix. E cam tarziu, totusi. Intreaba medicul.

Pitic, felicitari pt fetita! Bine ai venit intre cele cu perechi!

Joy, acum citesc si de articulatii!!! Bea lichide, repet, te-ai intoxicat! Fa miscare si bea multe lichide, sa-ti ajuti rinichii sa elimine toxinele tale si pe ale lui bebe!

Vaccin varilrix: nu facem, facem boala. Da imunitate pe viata.

Dragelor, vad ca e epidemie de nesomn printre copiii nostri. Bogdan se culca la 21 si la cel tarziu 6:30 deja a facut curat in pat si putin pe covor! O fi de la soarele de dimineata?

Cam gata, doarme Stefania pe mineeeee. Incerc sa ma duc sa ma vopsesc. Scuzati greselile, sper ca nu sunt multe.
Va pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor....hop si eu cu lista reactualizata...

1 Ina – Herastrau, Parcul Circului , Cismigiu
2 Lavi- Tineretului
3 Joy-
4 Dordia – IOR
5 Cami-
6 Noki- Herastrau, Parcul circului
7 Catutza- IOR
8 Mada - IOR
9 Meems -
10 Gandacica - Herastrau,Parcul Circului
11 Ioana
12 Roxi - IOR,Tineretului
13 CristinaH - IOR
14.Xandruta
15.Feli - cu semnul intrebarii, nu stie sigur
16.Madutza - Herastrau
17.Mimi dumy
18 Mihaelut
19 Pitic - IOR
20 Mirabilis - IOR
21 Anda (daca e in tzara)

in dreptul fetelor unde nu am scris nimik inseamna ca ori nu au votat ori le e indiferent locul intalnirii si vin oriunde.

Si acuma sa felicit si eu excuscra Ripley pt fetitza din burtica...si sa dea Domnul sa fie sanatoasa si voioasa.

Am si eu o problemutza. Fi'miu s-a umplut de urticarie. Nu stiu de la ce, suspectez smantana sau untul dar...oi vedea dupa ce ii trece. A mai avut cineva pb de genul asta? Eu ii dau cu mixtura mentolata pe bubitze si atat. Ce i-ati dat voi puilor care au avut asa ceva?

Va poop si revin pe seara...daca merge DC-ul ca aseara nu a mers.

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Fete dragi va multumesc mult de sfaturi si pareri!

Buba e ca mama & bunica s-au certat de nenumarate ori , uneori rau de tot, n-au vorbit cateva luni, etc. Mama stie ca bunica e mai neglijenta si ca o prefera pe fetita baietelului (ceea ce se vede de la o posta ). Daca ar fi fost vorba de o bona i-as fi spus cu siguranta, ar fi putut s-o dea afara, pe bunica nu prea. Ma mai gandesc. Dar faptul ca voi in unanimitate ati zis sa-i spun... ma pune pe ganduri.

Ripley lume noua! Mi-era dor de tine!
ar fi frumos sa fie 2 fetite dar si fata si baiat ar fi frumos. Sanatosi sa fie!
Nasol ce povestesti cu bona nr 1 pe care inainte o laudai ca parea OK. Nasol ca niciodata nu stii la ce sa te astepti de la ele.

Maine plecam la Timisoara, tineti-mi pumnii sa nu faca Nati circ cei 600 km de drum sau cati or fi. Ne intoarcem duminica.

Pana atunci am bagaje de facut, etc, asa ca va de acum si va zic

madau iti zic de pe acum drum bun, concediu placut, Mirunica sa faca un numar acceptabil de pozne si sa va intoarceti odihniti!

Mergi la inceput