Colectia de toamna iarna 2005(135)
Raspunsuri - Pagina 25
crissy77 spune:

Caut si eu pe net, dar poate stie cineva raspunsul si e pe faza:
Dupa cate zile apare febra dupa Priorix? I-am facut vaccinul lunea trecuta, pe 21. Cand am intrebat asistenta mi-a zis ca febra intervine imediat, la fel ca la celelalte. Dar cum e prea tinerica (inca studenta) parca nu as crede-o. Acum 5 min avea 38.1. I-am dat supozitor cu paracetamol.
Cristina & Elise-Stefania
mandyksch spune:
Neata, neata.
In primul rand felicitari pentru Pitic, si pentru caruciorul roz, si tot aici ii transmit felicitari lui Ripley, tot pt caruciorul roz. ![]()
Anda, bine ai revenit, si spor la cautat job, sau poate...noroc mult. Si spui ca il lasi iar pe Nic la Bran? Mama, ce dor mi s-a facut de munte, aer proaspat, racoare, iz de vacanta.
Lavi, io cred ca i-as spune mamei.Probabil ca as cauta un mod mai ptun direct, mai diplomat dar i-as spune cumva. Mi se pare mult mai important copilul si sanatatea lui.Chiar daca se strica si mai tare relatia cu soacra, asta e.
Camelia, si io cred ca l-as trezi pe Kriszti dimineata ca sa il duc la mama. Bineinteles ca la noi nu se pune problema asta
, ca el n-a mai dormit pana la opt dimi de un secol. La 6,30 cel tarziu este fresh, sus si nu mai adoarme la loc. Dar eu asa as face, l-as trezi putin mai devreme ca sa il duc si dupa-masa l-as aduce acasa.
Noki, zici ca Sarah se trezeste prea de dimi...io ce sa spun, in week-end Kriszti s-a trezit la 5 dimineata
, am crezut ca o iau razna de tot. De examen ce sa iti spun? Pana la urma pana sambata mai sunt ceva zile, poate merita sa mergi...daca nu totusi mai ai alte 3 saptamani la dispozitie.
Joy, ai grija si de sanatatea ta, cum adica pe medic il intereseaza doar bb, pai si tu? Io zic sa mai vorbesti si cu alti medici, mai multe pareri nu strica. Si ai facut si hernie? Cum?
Va las o tara, poate mai reusesc sa intru mai incolo.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
camelia_daniela spune:
Neatza!
?
Noki, ma bucur ca stai mai bine cu moralul!
Spor la invatat pentru examenul de peste 3 saptamani!!! De Sarah ce ne mai spui???
Mandy, iti multumesc din suflet pentru raspuns! Asa am procedat si eu eu pana acum doua saptamani, insa si-a facut deja un program in sensul ca doarme dimineata mai mult si are un singur somn de vreo 3 ore la amiaza si vad ca ii e bine asa. Pe langa asta mama e o femeie de toata isprava, e tot timpul cu ochii pe ea, si o ingrijeste foarte bine pe Daria, se inteleg bine, ii spune poezii ... eu zic ca e bine !
Iata www.youtube.com/watch?v=XDc1WTqhrLY" target="_blank"> filmuletu' de care va spuneam!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!
ioana_77 spune:
Hello
Mi-e o lene teribila si am sarit peste iesitul afara de la ora 8. De cand cu caldurile astea dorm tare aiurea, azi m-am trezit asa de lenesaaa, nu-mi place de mine.
AM luat ieri seara rezultatul la analiza, nu am avut si nici nu am deocamdata rubeola
, am sa refac analiza cand imi zice dr, oricum nu ma mai stresez, ca mi-a zis ca deja nu mai afecteaza bb.
Pitic, felicitari pt gogosica mica roz!!!!
Lavi si eu i-as spune mamicii, la urma urmei nu-i vorba de relatia dintre ea si soacra ci de binele copilului.
Cami, bafta in luarea unei decizii. Fa cum iti dicteaza inima.
Maria(29.11.2005) si Ioana
16+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mai07
camelia_daniela spune:
Ioana
! In rest cum te mai simti, cum e fata de prima sarcina???
Sa inteleg ca si Delia are un carucior roz? (Am cautat la odisee de sept-oct si nu gasesc
) Felicitari Delia!!! 
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
felicia74 spune:
Buna!
Hi, hi, buna tema propusa de Lavi - mai ales acum, cand a venit tata pe la mine. Acum e cu Ilinca in parc, dar mama, nu as lasa-o mai mult de o ora cu el, ca e mai habauc decat Ilinca. Chiar acum statea de vorba cu mine, cu spatele la ILi care era in capul scarilor
Bine ca nu i-a venit Ilincai sa coboare scarile (cum are obiceiul). Pai tatal lui Doru sare imediat la ea... Dar deh au stat mai mult impreuna. Pe de alta parte si socrul meu are 74 de ani, deci reflexe intarziate, of, of! Insa nici bonele pe care le vad in parc nu ma multumesc, parca sunt si mai si. Vai de noi!
Azi e deprimarea pe mine cat casa, ca m-am uitat la preturile apartamentelor. Pai nu dau 30.000 euro pe o diferenta de la 2 la 3 camere, ca mi se pare absurd. Mai bine stau aici! Hello, Bucuresti, trezeste-te, unde ai ajuns?
Plus ca Doru nu ma sustine, cica stam bine si aici deocamdata ca vor scadea preturile, ca nu mai au romanii bani
Unde ma-sa nu au, ca vad numai masini de lux, vile si vacante in strainatate!
Gata, m-am racorit, acum ma duc sa mai caut apartament. Poate gasesc ceva la pret decent.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Hildegard spune:
Ce bine d evoi ca veti ce vorbi: despre bb 2, despre marea intalnire.
La noi nimic nou. Avem 2 muscaturi de tantari si trezitul devreme ma omoara. De ex. azi s-a trezit la 6.30 si la 9 a picat lat de somn dupa ce a papat micul dejun la 8.30 ca tragea iaurtul si branza de pe masa de foame....
Se pare ca iara vin caldurile...s-a racorit vreo 2 zile acum iara e cald.
Ma gandesc la faptul ca daca as fi acum gravida as muri de cald si oboseala, n-as rezista sincer. La cat trebuie sa alerg dupa steff pe strada si acasa
Anda, nici steff n-ar chef sa zica ceva in afara de vocabularul lui care nu-l pricepe nimeni si mama, tata + chiotele lui de bucurie. In rest pricepe tot, aduce ce ii spun, ne incaltam, ne imbracam cuminti. E prea cuminte ce mai! Da si el jucariile dar merge pe strada de zici ca-i pui ardeias iute in pampers
.
Oare cand vom avea vocabular si me mine ma va durea capul de spusele lui?
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 6 luni)
ioana_77 spune:
Cami, ma simt nesimtit de bine, exact ca la prima sarcina![]()
Maria(29.11.2005) si Ioana
16+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mai07
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by ioana_77
Cami, ma simt nesimtit de bine, exact ca la prima sarcina
Maria(29.11.2005) si Ioana16+
Mai07
Ioana, ma bucur ca esti bine!

Poze ....
mandyksch spune:
CristinaN, si eu asa stiu ca la aprox 10 pot sa apara niste "semne" febra, pete pe corp. Dar noi nu am patit-o asa ca nu stiu ce sa iti spun.
Feli, io zic ca mai bine iti faci atunci casa. La voi la Bucuresti preturile mi se par exagerat de mari.
Ioana, ma bucur ca rezultatele sunt ok, iar tu te simti nesimtit de bine.![]()
Hilde, sa fii bucuroasa ca doarme Stef pana la 6,30, ca al meu baiet in week-end s-a trezit la 5 dimineata.Ma astept la un week-en viitor la fel de matinal.
Cami, da se pare ca Ripley are carucior roz, cauta la Mamcile/Gravidutele de Cluj.(Te pup Delia si sa ai grija de voi
)
Mandy si Krisztián (23.10.2005)