Colectia de toamna iarna 2005(135)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

hello!

Am deschis si eu sa vad ce mai faceti cand hop sa pic de pe scaun, anda si-a adus aminte de noi...Bine ai revenit, draga anda!...felicitari pentru noul job, asa am dedus eu citind printre randuri E mai bine? felicitari pentru vocabular, e suficient si atat, peste o luna o sa vezi ca prinde si mai multe.

nokisor, fata suparata..stiu ca esti perfectionsita insa nu merita sa ratezi examenul, o sa fie bine!

meems, vai ce frumoasa rochie a avut mireasa si mi-a placut ff mult si aranjamentul lumanarilor..iar micuta printesa impreuna cu ceilalti copilasi au creat o atmosfera foarte frumoasa.Superrr!

pitic, felictari!

madau, pupam micuta poznasa si iti dorim un concediu placut ( ca nu stiu cand intru cu atata invatat pe cap), sa va odihniti si sa faceti poze multeeeeee.

joy mie mi-a placut mult de vladut tuns, de cate ori ma uit la pozele cu el imi vine in gand fii-mea, nu stiu de ce dar impresia ca din profil cam seamana...( ca la urlete si nazdravanii sigur sunt ca fratii )

feli, ai incercat cu troxevasin? Mi-au palcut tare mult pozele de la munte, asa m-a prins un dor .( muntele e pasiunea mea)

ioana, scumpa foc ochioasa ta! superrrr, imi place ca este asa de cooperanta

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

roxi, nuuu, inca nu am rezolvat, sunt in cautari:)), dar sa dea Dumnezeu sa ai gura aurita. si io simt ca se apropie momentul jobului visat de mine:)

joy, eu nu cred ca soacra ta este chiar ingrozitoare, cred ca are niste defecte desigur intreleg din postarile tale. chestia e ca tu esti cam slaba in fata ei. stiu ca esti sensibila si chiar mai mult decat atat, acum ca esti inarcinata. draga mea, te rog sa te intaresti si sa iti cauti cumva echilibrul ca sa poti sa te impui si tu. din postarile tale eu intuiesc ca in caa la tine toata lumea face cam ce doreste in afara de tine. dar tu ce ai, tu de ce sa nu te impui si tu?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

anda bine ai revenit, lume noua!

joy eu am citit ca e invechita ideea cum ca in caz de edeme, gravida nu ar trebui sa bea prea multa apa; cica acum se recomanda din contra, sa bei apa 2-3 litri pe zi, mai ales ca e vara. Edemele arata o proasta functionare a rinichiului si alte cauza interne, nu ca bei prea multa apa. Mai documenteaza-te si tu si eventual consulta si alt doctor.

Inca ceva: edemele la picioare se intalnesc mai frecvent, dar daca apar si la maini e mare riscul de preeclamsie si trebuie sa-ti iei tensiunea cat mai frecvent si sa-ti faci mai des sumarul de urina.

Am o dilema pana maine; va rog cele care mai sunteti pe net sa ma asteptati sa o si scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Anda e super ok daca ne putem vedea joi seara..trec eu pe la tine pe acasa sa-l iau, dar ramane sa stabilim exact ora..te sun joi pe la pranz si vedem cum face. Saru' mana mult...raman datoare

Roxi multumim ptr urari, sper din tot sufletul sa fie un concediu reusit!. Spor la invatat si sa iei numai 10 pe linie

Lavi hai ca te astept cu dilema

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buna seara!

Anda, bine ai revenit!!! Bafta multa in gasirea jobului visat! Sa inteleg ca Nik este bine-bine, nu?! Mai spune-ne despre el!!! Anda, si Daria mea este buna este, insa ea are simtul proprietatii... cand ii ia cineva jucaria cam riposteaza, dar mai mult verbal, adica nu se lupta pentru ea, iar daca vreun copil ii baga mana in ochi sau o imbranceste plange si vine la mami plangand!

Joy, si eu zic ca trebuie sa ai mare grija cu picioarele umflate! Bine ca bb este bine ! Ai grija de tine si, asa cum spune Anda, impune-te si tu!

Leea, pupici multi si multa sanatate nasului!

Mai fetelor, referitor la statul cu copii, eu sunt intr-o mare dilema! Saptamana trecuta si asta Daria a stat la mama in cursul saptamanii si am luat-o in w-e. Eu ma duc in fiecare zi si stau cu ea cateva ore, pana se apropie ora somnicului. Sincera sa fiu nu sunt ff incantata de aceasta situatie, pentru ca as vrea sa o am cat mai mult cu mine, insa noi incepem programul la serviciu la ora 8 siavem cartele de pontaj; si nu prea putem intarzia iar mie mi-e mila sa o trezesc in fiecare zi sa o duc la mama in viteza. Ea doarme acum mai multicel, spre 8.30 - 9. Credeti ca gresesc procedand asa? As vrea sa o iau acasa, dar se chinuie si ea si eu !

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!

Mergi la inceput

Asaaam: din categoria aveti grija cu cine lasati copilul.

Dilema: sa-i povestesc sau nu mamei?

Textul problemei:

1. Personajele:
Ne intorceam de la gradi, pe strada, intr-un oarecare grup asa: Silvia & Nati, Alexia si fratele ei Victor (3.5 ani), si Alexandra (copii), insotiti de mine, mama Alexandrei si bunica fratilor. Fetitele au 5 ani. Bunica 60

2. Situatia
Vreau sa o obisnuiesc pe Nati sa mearga pe jos, asa ca ea mergea mai de mana cu mine, mai tinandu-se de carucior, cele 3 fetite tinandu-se toate 3 de mana si din cand in cand una din ele de carucior , iar Victoras se fataia de colo-colo.

Eu mergeam cu copiii si cu mama Alexandrei iar in spate venea bunica Alexiei si a lui Victor impreuna cu educatoarea de la alta grupa, careia ii tot povestea una alta.

3. Evenimentul
In momentul cand am traversat strada, eu eram cu Nati intr-o mana si caruciorul in cealalta si cele 3 fetite tinandu-se de carucior , mama Alexandrei cu cativa (destui)pasi inainte si o tot striga pe fetita sa se grabeasca. In spate nu vedeam, va dati seama.

Cand termin de traversat aud din spate: Inapoi! inapoi! Victor era SINGUR la mijlocul soselei, o tanti straina striga de zor la el: inapoi, inapoi! S-a intors copilul pe trotuar cam nelamurit. Bunica, venea din spate, preocupata de conversatie, nici n-a observat.

4. Urmarea
Dupa ce am trecut cu totii dincolo si s-a strans grupul, tanti respectiva ii zice bunicii: n-ati vazut, doamna, ca traversa strada singur? L-am oprit eu de la mijlocul strazii!

La care bunica, foarte mirata, nu voia s-o creada pe tanti, ca cica Victor nu traverseaza niciodata singur. Eu i-am confirmat ca am vazut scena. Moment in care s-a apucat sa-l urecheze si sa-l besteleasca pe bietul copil in ultimul hal.

Eu zic ca un copil de 3.5 ani nu poate fi invinovatit de faptul ca traverseaza strada singur, ci persoana care il insoteste. Dupa ce ca i-a pus viata in pericol tot pe el l-a urecheat.

Maine vine mama dupa copii, sa-i povestesc?

(A mai facut si altele bunica azi, asta doar e cea mai cea)

Mergi la inceput

Intreb daca sa-i spun sau nu mamei pt ca nu stiu daca ii foloseste sau nu la ceva. Oricum ea si soacra-sa nu se prea inteleg si doar torn gaze pe foc, oricum ea are nevoie sa mai lase din cand in cand copiii cu soacra...

Dar e cam neglijenta, zau! Tot Victor, azi se catara de zor pe tobogan si bunica nici nu a vazut, conversa cu cineva. Problema e ca toboganul e f f inalt si copilul are obiceiul ca in varful toboganului sa se ridice in picioare si sa se intinda dupa ramuri de copac
Noroc ca i-a distras altceva atentia si s-a dat jos repede de pe tobogan, singur.
--------
Camelia eu as prefera sa scol copilul si sa-l duc de dimineata, sau sa vina parintii peste zi la voi daca pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Io una i-as spune clar..mai bine sa se supere bunica decat sa pateasca Doamne fereste copilul ceva pe viitor. Ca ei ii trece, copilul sa fie sanatos.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

madau multumesc de parere!
Da' buba e ca nici bunica nu cred ca o sa se schimbe. Macar sa ii lase mai rar cu bunica.

Mie intamplarea de azi mi-a zgaltait rau convingerea ca mai bine cu bunicii, ca doar ei ii iubesc pe copii, decat cu cneva strain. Uneori cineva strain poate fi mai responsabil decat un bunic habauc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mnetaza! Azi sunt cu moralul ceva-ceva mai ridicat.

Multumesc mult pentru sprijinul moral!

Cu examenul povestea e asa: nu ma incalzeste sa-l iau daca nu am invatat sau sa-l iau cu 5. Nu e felul meu de a fi. Sau nota mare care normal, reflecta un grad ridicat de unostinte sau nu ma duc. Restanta este peste 3 saptamani, nu mai exista restante in toamna. deci ar fi doar o amanare.Cat despre marire, asta chiar ca e greeeeu sa ma mobilizez. Deci mai bine constransa.

Anda77- ohohoh...lume noua. Ce bine ca ai mai dat vesti! Cum iti mai merge?

Lavi- grea decizie...daca te intelegi bine cu parintii, spune-le, daca nu, degeaba. oricum s-ar putea sa fie degraba, dar macar stai cu constiinta imacata ca le-ai zis.

Bai, e ora la care Sarah doarme in mod normal..numai ca mai nou vrea sa se scoale din ce in ce mai devreme. Acum deja povesteste..e clar, nu red ca se mai culca.

Am fugit...

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput