Colectia de toamna iarna 2005(135)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

buna seara,
ce mai fac mamicile mele preferate? cred ca nu ma uitarati...
vad o lista de optiuni pt intalnire si in capul listei o vad pe ina!
dk e in we, vin si eu oriunde.

ma duc sa citesc din spate sa vad care este pulsul si sa raspund, asa, ca si cum n-am mai intrat de ieri:))

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

repede si eu sa va zic noapte buna.

am fost la dr, din fericire m-a dus un prieten cu masina si m-a si asteptat, dar din nefericire nu m-am intalnit cu Ile.

problem: CRISTINAN ca tot ziceai ca nu-s bune umflaturile astea; dr imi zice asa: fara sare, lichide mai putine (oricum mie mi se pare ca beau insuficient, dar el a zis ca mai putin pt ca retin f mult apa) si ca pe el nu-l intereseaza picioarele mele cum arata umflate si ca nu mai am circulatia buna ci il intereseaza copilul lui ca-i blochez circulatia si atunci ne suparam rau . cica o sa fie copilul meu dupa ce-l nasc, acum este al lui si trebuie sa fac ce-mi zice el.

in rest, este ok.

m-am intalnit acolo cu o tipa care are acelasi DPN cu mine, are fetitza si vb de cum misca bb si ea imi zice ca inca o simte destul de mult sub buric. si eu il simt pe maimutoiul mic pe jos, dar de vreo saptamana incoace de zbenguie chiar si deasupra buricului.

a....si inca o problema, am facut deja o mica hernie si neaparat sa stau cu banut la buric...

ANDOOOOOOOOOOOO ce faci nu ne-ai uitat????? baga mare o postare si sper ca ai sughitat destul de mult.

Joy 23+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

mi-am mai adus aminte de ceva:

cand am zis ca locul copiilor este langa parinti, ma refeream la ceva cum zice LAVI. adica da, sunt de acord sa-i lasi 2-3 zile, 1-2 saptamani la bunici, dar nu sa-i tii tu la tine acasa 2-3 zile la o luna.
ca atunci numai sunt copii tai, nu tu ii formezi.

asa ca tot ce-mi trebuie este un pic de curaj side incredere ca-l pot lasa acolo, la soacra'mea.
ca aici acasa, de bine de rau stiu ca nu-s probleme asa mari.

acum cat am fost la dr l-am lasat la o prietena care sta 5 etaje mai jos de mine si nu am avut absolut nicio retinere.
este diferenta maaare.

Joy 23+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Iaca acum am venit si eu din Cora, am cumparat de toate ptr piticanie, inclusiv chilotei ptr piscina care apropo nu-s deloc diferiti de chiloteii normali de la Pampers sau alte firme, deci e mare teapa cu ei. Dar acu' i-am luat

Anda lume noua dom'le, sper ca sunteti bine si tu si poetul..din pacate intalnirea nu e in we, e intr-o joi, pe 12 iulie. Dar poate poti sa ajungi

Joy ai grija de tine!

Fetelor din BUC..am si eu o mare rugaminte/intrebare: are cineva un baby phone pe care mi-l poate imprumuta ptr 1 sapt?. Imi trebuie sa-l pun in camera dupa ce o culc pe Miru si sa mai putem sta si noi alaturi la o carte/vorba/..ceva..si tare n-as vrea sa dau atatia bani pe el doar ptr atat. Daca va puteti lipsi de el..promit sa-l returnez in perfecta stare. Multam!

Leea santate multa nasicului!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Am citit pe diagonala, asa ca n-o sa reusesc sa prea raspund…

Madau, am vazut poza cu Mirunici julita pe nas si vroiam sa-ti spun ca si Rianna a avut o vanataie pe obrazul drept care i-a palit fix inainte de nunta. M-am tot necajit ca va fi cu vanataie in obraz in toate pozele de nunta, dar uite ca pana la urma i-a trecut la timp.

Ioana, tare dulce tunsulica ta.

Lavi, scumpe de tot fetele tale.

Pitic, felicitari pentru fetita!

Intalnire: eu nu stiu ce parc sa votez ca nu cunosc deloc Bucurestiul si nici nu am apucat sa-i intreb pe prietenii mei unde locuiesc ca sa stiu care parc e mai aproape de ei. Asa ca pentru mine nu conteaza unde ne intalnim, eu vin unde hotaraste majoritatea.

Mergi la inceput

am citit subiectul tot:

pai bre, acum citesc ca vreti in 12 iunie? atunci duc copilul la bran, cu mama, bona catel si purcel unde ii abandonez o luna-doua, mai putin weeek-end-urile cand ma duc si eu.

aici cine mai este insarcinat?
citesc ca a nascut corap una bucata domnisoara anais, FELICITARI, SA VA TRAIASCA!

madau, copilul verisoarei poate se satura fte bine, fiind vorba despre lapte praf. si nichita a rupt patul cand i-am bagat supliment de formula. altfel, idem cu gandacel, ar trebui stimulat sanul, adik productia lactata mai mult.

aoleuu, mai terminati cu faza asta cu: nu trezi copilul deloc a-l hranesti ca scrie in revista mami ca stie sugarul cat are nevoie! Doamnelooooor, somnul prelungit este, la sugari, si unul dintre semnele de alimentare insuficienta! adik pe dos! atention!

meems, cu rianna s-a intamplat asa: RASFAT. ce se intampla si cu nichita la pusul in pat, desi ii e somn, dar a reusit sa ma prosteasca doar 2 seri. p-orma l-am lasat sa planga. si, de la plans mult, a vomat laptele mancat in urma cu juma de ora, deci n-a fost bine. urmatoiarea seara intentionam sa-l las doar 5 minute si p-orma sa-l iau in brate, dar a tacut si s-a culcat dupa 3-4 minute de scandal.

mama, ce de cuvinte spuneti...noi nu vorbim DELOC. doar mama, papa si miau-pisica. pricepe tot, aduce tot, duce tot, unde i se spune, nu pune mana unde n-are voie etc. dar nu vorbeste si e prea de treaba, il imbrancesc toti copiii in parc si nu riposteaza. le da toate jucariile cu placere si plange cand e respins si sta trist. prea bun pentru lumea asta, pe la 3 ani o sa incep alta strategie ca nici asa cum e el nu e bine, dar nu pot mai devreme de 3 ani ca nu e bine.

trimit si mai citesc

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

madau, iti imprumut eu baby-phonul, ideal ar fi joi seara sa-l iei, dar dk e tarziu, ma rup cumva si maine seara. sau pot sa-l iau la serv cu mine, dk vi in zona scala a-l ridici.

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

joy, mare grija cu picioarele alea umflate, dr. care ti-a zis ca nu-l intereseaza picioarele tale umflate e un bou! foarte serios. prietena mea cu gemeni a nascut cu cezariana de urgenta la nici 7 luni ca facuse preeclampsie, fara sa aiba teniune marita, deci atipic. e din familie de medici, avea 2 ginecologi care o vedeau si din tot acest anturaj am fost ingura, moi, care i-am spus ca e ceva in neregula cu picioarele, i-am zis de 2 ori, abia dupa ce au operat-o mi-a dat dreptate. era sa moara si ea si copiii in cateva ore. a facut tratament pt ficat 5 luni dupa nastere.

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

mama di tutti, sper ca nati -a inanatosit!
aa, 12 iulie, nu iunie...dk sunt in tara vin fara copil sa va vad. nic e la bran atunci. sau asa e planul tiganului...

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Anda, intalnirea e in iulie, nu iunie.
Multumesc de raspuns. Si eu tind sa cred ca atitudinea Riannei e afectata si de rasfat; joi pleaca ai mei in Romania si incepem militaria. N-am de gand sa o obisnuiesc sa adoarma leganata, tot invatul tre' sa aiba si dezvat.

Mergi la inceput