Colectia de toamna iarna 2005(135)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata!!

Negara,nu-ti face probleme cu mersul la mare ,mi se pare foarte normal sa mergeti cu pitica,chiar doctorii recomanda ,eu am fost cu el si anul trecut cind avea doar 7 luni si nu a patit nimic ,la soare nu prea l-am lasat dar a stat sub umbrela ,in piscinuta la balaceala ,i-a placut tare mult iar anul asta cred ca nu-l mai scot din apa .
Ripley ,bona asta chiar trebuie concediata ,tin pumnii sa gasesti una buna!
Mada ,succes la pregatiri ,sint invidioasa ca plecati asa de repede!:)

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

MAI-IUNIE 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Ripley acum am citi si am vazut ca ai avut si ai probleme cu bona. Eu pot sa spun ca sunt relativ norocoasa. Am reusit sa mentin relatia civilizata cu bona lui Titi timp de un an si ceva de zile. Spun civilizata si nu altfel pentru ca si noi am avut probleme dar le-am rezolvat cat de cat si supravietuim.
Si eu m-am confruntat cu paranoia de care spui tu. Si bona noastra avea, poate chiar mai are, senzatia ca incercam voalat sa o culpabilizam pentru diverse lucruri marunte. eu i-am explicat foarte clar ca daca as considera ca a facut ceva gresit fata de copil as reactiona foarte prompt si la obiect nu as lua-o pe dupa boscheti, pentru ca cel mai important este binele copilului si nu starea ei psihica. Sper ca am depasit acest moment. Restul problemelor au venit de la partea financiara, pentru ca parcul a devenit un loc de negociere si formare a pretului. De asemenea cred ca ma rezolvat si partea asta, cel putin o buna bucata de vreme, sper eu.
Gandacel am vazut ca te gandeai la vorbele aruncate in parc ce bone. Din experienta personala, aceste vorbe nu pot decat sa ii faca un mare deserviciu fostei bone, cu atat mai mult cu cat se pronunta de fata cu mamici. Eu de cate ori am auzit astfel de discutii, povesti de ale bonelor din casa unde lucreaza, mi-am facut o impresie foarte proasta despre ele si cu siguranta nu le-as angaja pe viitor. Asa ca nu te stresa ca nu merita. Eu cred ca intre mamaici in general se naste un soi de solidaritate, eu cel putin asa simt in grupul nostru din parc, si sunt convinsa ca nu as fi judecata gresit.
Cam atat
Pupici
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetele...
Vin cu listutza modificata...asa:

1 Ina – Herastrau, Parcul Circului , Cismigiu
2 Lavi- Tineretului
3 Joy-
4 Dordia – IOR
5 Cami-
6 Noki- Herastrau, Parcul circului
7 Catutza- IOR
8 Mada - IOR
9 Meems -
10 Gandacica - Herastrau,Parcul Circului
11 Ioana
12 Roxi - IOR,Tineretului
13 CristinaH - IOR
14.Xandruta
15.Feli - cu semnul intrebarii, nu stie sigur
16.Madutza - Herastrau
17.Mimi dumy - Parcul Circului, Herastrau
18 Mihaelut
19 Pitic - IOR
20 Mirabilis - IOR
21 Anda (daca e in tzara)
22 Ela

Ina rachelutza racita, sa-i traca repejor.

Ripley imi pare rau de patzaniile cu bona...bafta multa sa gasesti o bona pe placul vostru si responsabila, care sa aiba grija de Ana!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello !

Sanatate infinita tuturor copiilor bolnaviori! Rachel, Elise

Ioana, felicitari pentru caruciorul albastru !

Ripley, bafta azi cu bona!
Cristina N. si Daria e tot pe la 10 kg, poate putin peste ... da' lasa ca se fac ele mari!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna dimineata si de la noi.

Hai, ca azi ma mananca degetele sa scriu mai multora... asa ca sper sa si pot!

Sooo... Cristina N, daca doctorul ti-a zis ca are rosu in gat, atunci are! Ca sa eviti complicatiile, eu zic sa-l asculti si sa-i dau macar 3 zile de augumentin.

Madutza, nici Bogdan nu vrea fructele de sezon, nu stiu de ce. Nici macar nu vrea sa vada cum sunt, ca sigur i-ar placea. Dar nu vrea sa le vada, cum zici si tu. Ii spun pe nume fructului, ii zic ca e bun, mananc eu, nici vorba sa puna gura! Intoarce capul si daca insist mai mult, face urat.

Ripley, mai tii minte cand povesteam si eu absolut acelasi lucru de bona? Il agita, de ii modificase si programul de somn! Tinea copilul in priza non-stop, robabil asa credea ca e bine! Si imi spunea ca trebuie obosit ca sa doarma bine noaptea si la pranz!!! Desi ii explicasem care e programul lui Bogdan si ca nu am probleme cu el la somn. Pentru o zi sau doua de genul asta, imi trebuia cam o saptamana sa-l readuc in starea lui normala. Partea proasta in ce povestesti tu acolo, vad ca deja ti-ai pus problema, este reactia Anei la schimbarile astea. Eu nu mi-am pus problema, pentru ca nu am schimbat multe femei, insa a reactionat rau... NU vreau sa te sperii, insa Bogdan destul de repede si-a dat seama ce se intampla si a inceut sa faca scandal monstru si crize imediat ce intra o femeie in casa, in afara de sora-mea! Din copilul sociabil care era, de nu ma ajuta in alegerea femeii ppotrivite, pt ca radea si se juca cu toate, cazuse in extrema cealalata. Tot nu puneam baza in el la ales, pentru ca acum se criza la oricine! Si mai rau, incepuse sa ma loveasca pe mine, devenise foarte agresiv. Pentru noi, gradinita este ideala. Nu gasesti si tu una, ca tot atatia bani ca la bona dai!

Cristina N, vad ca deja ii dai antibiotic... Cu plaja, sa-ti dau o sugestie, cum as face eu cu expunerea asta graduala... as incepe de acum! Sa o pregatesc inca de acasa, ca atunci sa nu fie problema mare pentru ca eu prevad ca va fi asa de incantata de tot soiul de activitati interesante la plaja, incat nu o vei putea desprinde dupa cateva minute. Ea nu stie ca merge la plaja, va fi doar incantata de ce e acolo si e pacat sa-i refuzi asemenea distractie! Orele pe care le-ai scris tu sunt perfecte! Distractie placuta!

Paranoia bonelor... este a bonelor si nu numai... este si a soacrelor sau altor "categorii de persoane" care au grija de copil! Soacra-mea avea fix aceleasi replici ca si bona cand eu vorbeam cu Bogdan... Un exemplu ipotetic, cum au fost multe situatii: vine Bogdan la mine si imi arata ce a facut (el asa face de cateva luni, ma cheama sa-mi arate ispravile, imi arata unde s-a lovit, intai locul de pe corp, apoi locul unde a dat!). Iar eu comunic cu el si-l intreb: ce-ai patit acolo? Te-ai lovit? Unde te-ai lovit? La nas? Aha... la coltul mesei... asta asa se numeste, coltul mesei etc. COnversatii de-ale noastre, ca sa invete sa-mi spuna corect. Eh, bine, ambele femei interveneau foarte prompt dupa intrebarea "ce-ai patit?" si se disculpau repejor, cum ca nu au apucat sa faca nimic, cum ca e imprevizibil, cum ca nu au vazut nimic si nu stiu ce s-a putut intampla ori cand... Iar eu imi continuam conversatia cu copilul. Dupa care le explicam ca asa trebuie sa vorbesc cu copilul, ca nu le trageam pe ele la raspundere. S-a imbunatatit ceva? nici vorba. Bona era doar si mai rau dupa fundul lui, nu-l lasa o clipa! Il si ridica de jos cand se impiedica, de incepuse sa creada Bogdan ca cine stie ce a patit, pana o rugam eu sa-l lase sa se ridice singur!

Mihaelutat, foarte frumos ca la voi mamicile sunt solidare intre ele, ca la noi invidia este la ordinea zilei peste tot! Iar lumea e tentata sa plece urechea la povestiri urate, nu la cele frumoase. Lumea nu mai crede in basme cu Ileana Cosanzeaza si Fat Frumos, ci in barfe de trei lei spuse in soapta. Tare as mai vrea sa fiu copil zilele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Buna!
Azi ma simt destul de rau, cred ca am o cadere de ca, mg ce-o fi, asa ca scuze ca nu citesc atent...
Dar Negara nici eu nu i-as da de acum Augmentin. Mai ales avand in vedere ce a zis pediatra ta despre mare, ma face sa nu am incredere in ea. Daca era din Constanta, ce faceai nu o duceai la plaja? Uite Vic ce bine creste. Normal ca nu o lasi la soare dupa 11, dar asta stii ca esti mamica responsabila. Noi avem de gand sa mergem la sfarstul lui august ca tare bine a fost anul trecut.
Si am stat doar pana la 10,30 ca la 11 voia matza sa doarma (avea 2 somnuri pe zi anul trecut).

Cat despre Augmentin - de acord cu fetele, asteapta sa vezi cum ii este azi, si apoi daca nu scade febra, baga antibioticul.

PS: mersi pentru sfatul cu Volksbank, si scuze ca nu ti-am raspuns dar ne pregateam de plecare la munte si eram busy-busy.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Gandacel ,la ultima postare cred ca ai vrut sa te adresezi altei mamici ca eu nu inteleg ce vrei sa spui deci nu era vorba de mine:)

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

MAI-IUNIE 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Hi!

Eu am intrebat-o pe dr de cand pot sa merg cu bb 2 pe malul marii si mi-a spus ca de cand vreau.daca stateam acolo nu il plimbam pe malul marii?Stiti ca io planuiesc sa merg sa stau acolo dupa nastere.

Victor a facut ieri prima propozitie:: "Gata apa!"

Nu imi mai aduc aminte ce vroiam sa spun!

Va pupacesc!

Ile 33 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 07 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Mey, "spiridusi de ian-feb 2006" au ajuns la ZZ.

Cand imi aduc aminte ce show-uri am avut si noi, dar DF - bine ca nu am ajuns la ZZ!

Ile 33 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 07 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Hai, ca ma facusi curioasa... sa vad care a fost motivul pt care au ajuns la ZZ... si am dat peste niste preturi la bone!!!! De nu pot sa cred! Si eu ma revoltasem pentru cele 7 mil. pe care am fost nevoita sa le dau, cand tot atat platesc la gradinita!

Mergi la inceput