De ce nu l-am votat pe Basescu! Rusine!

Raspunsuri - Pagina 37

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

quote:
Originally posted by Marilena12

quote:
Originally posted by Ingrid S

Marilena, vrei sa ne batem in rude acum? Fratele meu e avocat si cumnata mea magistrat, asa ca nu trebuie sa-mi precizezi ce atributii are sau nu presedintele. Eu nu i-am facut prosti nici unde pe cei care au votat cu Basescu, doar ca motivatiile lor nu mi se pare normal sa fie puerile...eu pana acum cred ca am adus argumente clare referitoare la decizia mea de vot.
Si da, imi placea de Macovei, sunt dezamagita de Chiuariu...dar sper ca si tine ca se vor aranja lucrurile cel putin in domeniul acesta. Insa nu pot sa inghit galusca servita fierbinte de Basescu, cum ca el lupta impotriva coruptiei, oricat ai incerca tu sa ma convingi de contrariul. Treaba lui e alta, problema e ca pana acum n-a facut nimic, doar gura e de el.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Nu ar avea sens sa ne batem in rude, daca doar cu atata te lauzi...eu nu mi-am expus inca arborele genealogic pe forum, e mai intelept sa nu o fac vreodata
De fapt, nici nu era asta ideea, ma mir ca n-ai inteles.
Repet, stiu si eu ca Basescu nu se poate amesteca in Justitie, insa ministrul numit de el putea, si incepuse sa o faca la modul serios, am specificat despre sotul meu ca sa intelegi ca ma intereseaza anumite imbunatatiri in ce priveste lupta anti-coruptie, situatia magistratilor, dependenta ierarhica a procurorilor, etc.
In fine, ma bucur ca am cazut de acord in privinta ministrilor de justitie, eu eram dispusa sa-l tolerez pe Basescu pentru ceea ce se intampla bun in sfera MJ, respectiv a Dnei Macovei. Acum, cat ne vom mai bucura de Chiuariu, Dumnezeu sa aiba mila!

Mari

Marilena, sa inteleg ca arborele tau genealogic cuprinde cumva si Inalta Curte de Casatie? Hai sa fim seriosi, eu ti-am dat exemplul cu fratele meu ca sa stii ca am de unde ma informa, desi recunosc ca nu e singura sursa de informare. Si da, chiar am inteles ce ai vrut sa zici, pt ca si eu avansam aceeasi ipoteza in alte pagini.
In rest, sa auzim de bine!

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

tara arde si baba(sic) se piaptana.agenda aia a cetateanului o s-o manance praful:-D

I've gt you under my skin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by iileana

quote:
Originally posted by cl

quote:

quote:
Originally posted by cl

CTP o sa crape cat de curand, la fel cuma crapat Paller , . O sa se duca pe lumea cealalta cu Basescu pe buze. Ii baga marinarul in pamant, pe banda rulanta.

... macabru, jenant, injositor...
Astfel de opinii chiar n-ar trebui luate in considerare, indiferent cu cine simpatizam.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Cand pui un citat ca mai sus, ce rezulta???? Ca eu am zis asta, da? Multumesc frumos!

Claudia, am pastrat caracterul italic al literelor - semn de citat; am facut referire la "opinii" care nu trebuiesc bagate in seama, nu la "parerea Claudiei"; stiu foarte clar era un extras din parerile cititorilor pe care le-ai gasit acolo, asa ca nu, nu rezulta din ce am scris ca tu ai spus asta. Rezulta doar ce am spus, ca astfel de pareri trebuiesc ignorate, indiferent in favoarea cui sint.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

o, da, si lumea sta sa vada cu ce fel de caractere scriu eu . Se intelge CLAR ca eu as fi spus asa ceva.
Ileana, corect era sa pui ceva in genul (nu neaparat ca mai jos, dar pe aproape):

quote:
Originally posted by cl

Si ca sa vedeti si alte opinii, uiati aici, cititi comentariile cititorilor:

http://www.cotidianul.ro/index.php?id=10933&art=29191&cHash=fc93477a61

...
200 | aida_ionescu-(23-05-2007 11:45)
...
CTP o sa crape cat de curand, la fel cuma crapat Paller , . O sa se duca pe lumea cealalta cu Basescu pe buze. Ii baga marinarul in pamant, pe banda rulanta.

Asta e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaGN spune:

Ingird S, presa nu e putere in stat!

Aia e o expresie "metaforica" daca vrei, dar nu e putere in stat sigur! In nici un stat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:

quote:
Originally posted by cl

edit: Ileana, m-ai dezamagit. ai pus ca si cum mie mi-ar apartine cuvintele alea!!!!! ai trunchiat aiurea, cum ai vrut, nu cum este corect. sincer, nu ma asteptam de la tine.
oricum, remarc ca nu ai absolut nimic de comentat la adresa ziaristilor, care se poarta foarte corect.

Claudia, dar stiu ca era un citat din parerea unui cititor si ca nu tu ai zis asta! Nu reiese altceva din postarea mea!
Pur si simplu ma dezgusta opiniile de acest fel!
Sa vezi comentariile de pe Hotnews cind nu stiu ce a avut elicopterul lui Tariceanu! ... credeam ca natia asta a trecut de 15 ani de momentul in care gindea asa.

Despre ziaristi, ce sa spun. Ca ii stim, nu sint apa de roze. Dar ei nu sint presedinti. Pe ei ii citesti sau nu, dupa cum vrei.

Iar la subiectul asta am raspuns deja on-topic: nu m-a mirat reactia lui Basescu, dar nu am votat cu el din alte motive, nu din pricina faptului ca are o exprimare pestrita, lucru care-l caracteriza si pe vremea cind il votam cu mare convingere. Pur si simplu cred ca discutam prea mult. A comis-o, asta e. Si-a cerut scuze, gata. Cred ca va fi mai atent pe viitor.

cu totii sintem convinsi 100% ca asta ai vrut......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Claudia, am scris mai sus ca am editat deja postarea aia. Cred ca acum e mai clar. Chiar si pentru cei care ar citi postarea mea fara sa o fi citit in prealabil pe a ta.
Regret neintelegerea.

P.S. Guestus, tu ma uimesti cu atitea raspunsuri corecte in ultimele doua zile. Scrie cumva altcineva pe contul tau de DC, sau care-i explicatia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by Ingrid S
...Mai bine analizeaza semantic "tiganca imputita", daca tot ai veleitati de critic.

Ingrid S si Diana

Nu am de ce, pentru ca nu i-a spus-o in fata, ci a facut-o in privat, refula in fata sotiei lui. Singura care ar fi putut sa fie atacata de limbajul lui, este sotia lui. Pentru ce a facut in rest, nu mai spun, ca am mai spus.
Si nu stiu ce fel de veleitati am si chiar nu cred ca are relevanta in situatia de fata. Corect este insa sa vedem ambele fete ale monedei, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Hai ca nu ma asteptam sa vad subiectul asta la 25 de pagini, mai ceva ca ala cu irinel.
Sigur, pe de alta parte inteleg, e mai interesant de discutat daca basescu avea sau nu nevoie de apa minerala sambata, daca avea chilotii curati si daca a ragait sau nu in masina proprie decat despre cat o fi costat referendumul si cine o sa-l plateasca, ce e ala vot uninominal (chiar e un subiect aci, are 4 postari) si daca ne-ar trebui noua asa ceva etc
Culmea e ca cei mai activi si inversunati participanti sunt tot aia carora (cica!) le displace 'scandalul', vor "seriozitate" si "liniste" iar cele mai fervente acuzatii de rasism vin din partea celor ce mai deunazi se oripilau la un alt subiect ca Basescu danseaza 'cu tiganii pe plaja'.

quote:
Originally posted by sirimie
Eu cind rabufnesc nu fac pe nimeni pasarica sau tiganca imputita. Mi se pare de proasta calitate sa ma adresez cuiva cu cuvinte jignitoare.
pai gata, am gasit solutia, inseamna ca ai toate calitatile pe care le cerem unui presedinte, adica nu injuri, nu dracui si nu vorbesti cu 'pasarica', apuca-te de strans semnaturi si te votam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Scrie cumva altcineva pe contul tau de DC, sau care-i explicatia?

reformuleaza..."pe contul" meu nu scrie nimeni deocamdata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:

P.S. Guestus, tu ma uimesti cu atitea raspunsuri corecte in ultimele doua zile. Scrie cumva altcineva pe contul tau de DC, sau care-i explicatia?

cred ca avem contracandidat pt. narancea:)))
Guestusu! Guestusu!

Mergi la inceput