De ce nu l-am votat pe Basescu! Rusine!

Raspunsuri - Pagina 38

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

am citit acest subiect si as avea doua observatii

1. referitor la gestul presedintelui romaniei
cu totii suntem oameni si cu totii gresim, ne bucuram, ne suparam, ne manifestam in fel si chip in familie sau in societate. dar orice om civilizat raspunde civilizat intr-o disputa (de orice fel ar fi ea). iar din partea presedintelui romaniei, o persoana publica ce ma reprezinta, ma astept la un comportament de om civilizat. nu ma astept sa jigneasca pe nimeni, indiferent de statutul sau, nu ma astept sa isi insuseasca bunurile nimanui, indiferent daca pentru cateva secunde sau cateva ore. faptul ca a facut aceste lucruri spune foarte multe despre probitatea sa morala.

2. referitor la reactiile forumului
din pacate suntem cu totii deja obisnuiti cu replicile agresive, cu certuri si conflicte in subiectele discutate pe forum. in orice sectiune a forumului gasim destui membri care isi spun parerea fara sa isi respecte partenerii de discutie. dar de aici si pana la postari amenintatoare la adresa altor membri este cale lunga... mai mult decat atat, nu inteleg cum o "persoana onorabila" ameninta cu violarea vietii private, dar poate mi-a scapat mie ceva.

multa intelepciune tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaGN spune:

Ingrid S, pe la pagina 16 cred ziceai ca daca ar impinge Basescu "o baba pe scari"

Sa stii ca poti sa fii acuzata de discrimare! Nu etnica, dar de varsta!
Trebuia sa zici daca Basescu ar fi impins o femei de varsta a 3-a (desi si asta e discriminatoriu acum, ca si pensionara). La masculin mergea un senior, desi la feminin in romana nu stiu cum poate face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by Guestus

quote:
Originally posted by iileana
Scrie cumva altcineva pe contul tau de DC, sau care-i explicatia?

reformuleaza..."pe contul" meu nu scrie nimeni deocamdata

Spune-mi tu cum sa reformulez.

Da' sa stii ca io tot pe Narancea il votez.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaGN spune:

Pentru Diana si ceilalti membrii.

Parerea mea e ca userul desprecopii poate sa spuna ce vrea, si ca are pareri personale.
Si ca sa nu se mai supere lumea, cand postezi chestii despre site, te rog sa le pui in paranteza(pozitie oficiala) sau ceva asemanator ca sa nu se mai planga atat.

sper sa nu iau avertisment.

Cum Basescu desi presedintele romanilor nu ii reprezinta pe toti (ziceti voi), sigur desprecopii nu incearca sa isi aroge drepturi tiranice.
Asa ca te rog, fa o mentiune, ca ma cam acreste sa aud ca mama ce zice siteul pe care il iubim. Siteul asta nu exista fara aceasta persoana, si comparatia cu Papadie e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Am inteles ca Realitatea TV nu e de acord cu boicotul impotriva lui Base' si ca ei vor filma reinstalarea presedintelui.

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Gata, i-au dat avertisment pentru limbaj neadecvat.
Deci se inkide subiectu, sau se deschide cap 2?:))

Asta am gasit pe realitatea
http://www.realitatea.net/index.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Cine i-a dat avertisment? Si ce inseamna asta exact?

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Da, si va rade ciob de oala sparta. Ei au voie sa foloseasca ce cuvinte vor si cum vor. Sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Daca nu mai incearca inca 1 referendum inseamna ca nu au facut nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

quote:
Originally posted by AnaGN

Ingird S, presa nu e putere in stat!

Aia e o expresie "metaforica" daca vrei, dar nu e putere in stat sigur! In nici un stat.

Metafora e si expresia lui Basescu ca se lupta cu coruptia. Si sigur nu se lupta. In statul nostru cel putin.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput