De ce nu l-am votat pe Basescu! Rusine!

Raspunsuri - Pagina 36

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Asta a scris!!!!

Stii ce-ti propun? Tu nu stii cine sunt eu, adr aci pe forum esti persoana publica. Eu vin si inregistrez, chiar daca tu nu stii si public TOT pe acest forum si pe altele. Sa vedem ce iese.

Partea proasta pentru tine .. io nu-s jurnalista, deci nu poti sa ma prinzi cu codul. Deci liber la hartuire! Uita-te bine in jur ...ca nu stii cand te filmez. Nici nu ai idee ca te-am localizat deja, cheste de logistica. Asa ramane intelegerea .. tot ce filmez / inregistrez postez public, link pe Dc. Ce te faci ca stiu EXACT cum sa dau de tine ? Whatch out! Partea proasta este ca eu nu sunt jurnalist, deci orice postez este o. Nici macar NU POTI sa ma dai in judecata!

Think twice! Ne vedem pe youtube! Ai grija ce vorbesti!

Daca astea nu sunt amenintari inseamna ca eu sunt idioata!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Simona, nimeni nu spune ca e normal sa injuri. Trebuie insa sa vezi situatia din ambele unghiuri, nu doar dintr-unul. Nu e corect sa fie acuzat doar unul, fiecare are partea lui de vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by cl
Daca Basescu o da in judecata, o incurca individa.

DACA....

De ce nu a dat-o in judecata? Asa se procedeaza intr-un stat de drept.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Spune Diana, cam cate injuraturi i-ai tras lui Aquariuspro de cand a scris mesajul ala ? injuraturi ashea, in privat, unde nu te aude nimeni ... te-ai cam speriat, ai ? sau doar te-ai enervat foarte tare ?

Mesajul ala e scris doar ca sa vezi ce senzatie ti-ar da numai ideea de hartuire ... inchipuieti cum ar fi sa treaca cineva la fapte.

Mergi la inceput

Imi pare rau ca nu intelegeti ca e o diferenta intre mine si presedintele Romaniei. Da, m-am enervat si oricine ar simti la fel intr-o situatie similara. Nu mi se pare corect sa primesc amenintari pentru ca am alte idei.

Mirela, nu cred ca eu sunt cea mai patimasa de la acest subiect!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:
Originally posted by cl

Simona, nimeni nu spune ca e normal sa injuri. Trebuie insa sa vezi situatia din ambele unghiuri, nu doar dintr-unul. Nu e corect sa fie acuzat doar unul, fiecare are partea lui de vina.

Atunci de ce nu ma intelege nimeni pe mine cind il critic pe Basescu???

Pe el se gaseste tot timpul cineva sa il justifice, desi iesit din context, daca nu s-ar chema Basescu, l-ar critica toti. Asta e problema: dublul standard. Care inseamna lipsa de valori reale: valorile se schimba cum bate vintul.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

fratilor: ce-i cu rautatea asta? nu poti sa mai scrii nimic ..ca gata : scandal! suntem aici sa discutam si sa ne relaxam ... sau aveti alt scop?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by cl

quote:
Originally posted by iileana

quote:
Originally posted by cl

CTP o sa crape cat de curand, la fel cuma crapat Paller , . O sa se duca pe lumea cealalta cu Basescu pe buze. Ii baga marinarul in pamant, pe banda rulanta.

... macabru, jenant, injositor...
Astfel de opinii chiar n-ar trebui luate in considerare, indiferent cu cine simpatizam.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Cand pui un citat ca mai sus, ce rezulta???? Ca eu am zis asta, da? Multumesc frumos!

Claudia, am pastrat caracterul italic al literelor - semn de citat; am facut referire la "opinii" care nu trebuiesc bagate in seama, nu la "parerea Claudiei"; stiu foarte clar era un extras din parerile cititorilor pe care le-ai gasit acolo, asa ca nu, nu rezulta din ce am scris ca tu ai spus asta. Rezulta doar ce am spus, ca astfel de pareri trebuiesc ignorate, indiferent in favoarea cui sint.

P.S. Claudia, am editat postarea cu pricina, sper ca acum m-am exprimat mai clar.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

quote:
Originally posted by cl

quote:
Originally posted by Ingrid S

quote:
Originally posted by cl

quote:
Originally posted by Ingrid S

Pe langa toate lucrurile pe care le-a facut Basescu, troneaza unul care ma socheaza. Faptul ca (remarcat de mai multe persoane ce lucreaza in presa, chiar si de Liviu Mihai de la AC), a reusit sa transfere prostia care a facut-o intr-o arma indreptata impotriva ziaristilor. Pur si simplu, cumva, ce a facut el este sters, in schimb ziaristii (in bloc) sunt de vina. Sotzul meu e fost ziarist si chiar discutam cu el asta. Pai mai, voi care spuneti ca aia e vinovata (ca asa si pe dincolo), ce ati face fara presa? Daca pur si simplu n-am mai scrie nimeni despre idolul vostru...dintr-odata? Ati sta cu okii beliti in ecran si ati auzi cantece si poezioare. Sau in ziare la fel. Eu cred ca asta e cel mai grav, nu ca Basescu a spus ce a spus. Faptul ca o lume intreaga condamna presa...asta e de neimaginat. Este o putere in stat si dincolo nu se discuta in termenii astia. Acolo presa chiar are putere...aici mai e putin si vor fi alungati cu bate...ca asa lasa sa se inteleaga Basescu.
Volens-nolens, este o interdependenta intre oamenii politici si presa, daca presa s-ar ocupa de floricele, habar nu aveam cine ne conduce.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Da, sigur, o sa ridicam statuie presei si de cate ori va da cu barda si va actiona...hmmm, fara scrupule (scopul scuza mijloacele, nu? de bun simt nu e nevoie!), noi o sa ne ridicam in picioare, o sa aplaudam si o sa strigam BRAVO! BIS!

Vai de mine, nu ti-a cerut nimeni sa ridici statuie presei, doar ca nu pricep ceva: daca tot esti asa inversunata impotriva presei, de ce o mai citesti?? Sau vizionezi talk-show-urile? Basescu nu se foloseste de presa cat poate? Ce vrei, presa sa fie catelusul vostru de casa, doar cand va convine sa apara si sa latre, in rest botnitza?

Cat despre chestia cu "idolul vostru" te-as ruga sa fii mai atenta la expimare, poate o recitire a subiectului nu ar strica.

Hai ca m-ai speriat tare cu asta. Pai asa este, exista o parte a populatiei fascinata de Basescu, care in conditiile in care ar impinge o baba pe scari, poate (nu e sigur) ar spune ca a facut rau...in rest s-ar intreba retoric: dar ce a cautat dom'le baba aia in calea lui Basescu?

Ingrid S si Diana

Da, vad ca te-ai speriat bine! Iarasi interpretezi. Nu sunt inversunata. Nu inteleg insa de ce trebuie sa diger tot ce spune presa? Daca nu sunt de acord cu anumiti oameni din presa, nu inseamna ca Basescu ar fi idolul meu si nici nu sunt fascinata de el. E asa de ilogic? Si, iarasi, fac un apel la modul tau de exprimare. Nu cred ca stii tu ce este in mintea altora! Reciteste-ti postarile si poate te opresti putin si asupra cuvantului baba. Si inca ceva, ai grija ca timpul trece asa de repede! Si un ultim lucru: pana nu se impiedica Basescu de o baba (ca sa te citez), nu ai de unde sa stii cum ar reactiona.

PS Iar ziarista aia, hmmm, cred ca la "click" s-ar gasi un post bun pentru ea, in rest...

Din seria "Noile povesti revazute si adaugite" avem (cf. Academiei) urmatorul ex: "Fata batranicii si fata batranelului".
Daca am spus "baba", n-am facut altceva decat sa prezint o stare de fapt (varsta), asa ca nu ma mai trage tu de urechi aiurea, ok? Atata vreme cat acest cuvant este folosit in popor, nu vad unde e marea jignire? Nici n-ai gasit ceva mai bun de care sa te legi. Si nu te ingrijora tu de mine si de cum voi imbatrani eu, please. Mai bine analizeaza semantic "tiganca imputita", daca tot ai veleitati de critic.

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Nu am injurat-o pe Aquariuspro, culmea! Dar mi-ai dat o idee...poate ma mai racoresc putin. Dar, crede-ma, n-o sa fiu atat de fraiera incat sa ma inregistrez ca apoi sa-i dau inregistrarea!!!

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput