De ce nu l-am votat pe Basescu! Rusine!

Raspunsuri - Pagina 34

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

pana acum toata lumea ii incrimina pe tigani si nu dadea un ban pe vreunul! acum dintr-odata le-a crescut si lor cota!
n use vorbeste decat despre discriminare : oare chiar sale pese de ei sau e numai un pretext?!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Si ca sa vedeti si alte opinii, uiati aici, cititi comentariile cititorilor:

http://www.cotidianul.ro/index.php?id=10933&art=29191&cHash=fc93477a61

la numarul 200, m-a amuzat comentariul acesta (si aici ma refer la cum i-a facut IC pe ziaristi si CTP-ul, nu mai comentez...si vad ca nu s-a mai atacat nici un ziarist ) :

200 | aida_ionescu-(23-05-2007 11:45)
chiar nimeni nu-i comenteaza pe astia ? ))))

Declaratii de presa:

"Dan Voiculescu sustine ca ziaristii sunt noii securisti. El acuza ca in presa sunt multe tentative de santaj, iar unele ziare sunt partizane politic."

> Dan Voiculescu, presedintele Partidului Conservator, a declarat ieri ca "ziaristii sunt noii securisti ai Romaniei". El a adaugat ca "nu exista la ora actuala, in Romania sau in lume, un instrument de presa care sa fie independent".

> Cristian Tudor Popescu, presedintele Clubului Roman de Presa, spune ca s-a inselat cand l-a comparat cu un varan. "Domnul Voiculescu nu face decat sa imputa atmosfera. Comportamentul Domniei Sale este mai degraba al unui sconcs, care emite jeturi de lichid puturos incercand sa strice toata atmosfera pentru a-si ascunde propriul miros pestilential", a declarat C.T. Popescu.

" Intact a anuntat vineri ca se retrage din Clubul Roman de Presa, dupa ce Cristian Tudor Popescu, a spus despre jurnalistii trustului Intact ca sunt niste "slugoi" si "obedienti".

Iar pe nemernicul al delirant, Cristoiu il stim cu totii. iata parerea lui despre ziaristi:

"Ca jurnalist ma simt penibil ca apartin unei bresle care numara in randurile sale pe astfel de porci fara scrupule. Precizez, porci fara scrupule, pentru ca eticheta de porci nu ajunge. (Ion Cristoiu, despre ziaristi)

Oare unde sunt protestele CRP ? Ati auzit careva ceva vreodata? Eu nu.

CTP o sa crape cat de curand, la fel cuma crapat Paller , . O sa se duca pe lumea cealalta cu Basescu pe buze. Ii baga marinarul in pamant, pe banda rulanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by Candy

Pana acum nimeni n-a vorbit de faptul ca Basescu si-a permis sa si raspunda la telefonul confiscat. La asta ce scuze ii mai gasiti???

Nimeni n-a vorbit de asta pentru ca habar n-aveam ca s-a intimplat!!!
A raspuns? Si cu cine a vorbit? Si ce-a zis?

Te rog, da-ne amanunte!

P.S. Ba io consider ca a facut foarte bine ca a raspuns! Poate era mama fetei, care s-ar fi ingrijorat daca telefonul suna in gol in nestire. Poate era iubitul, poate era vecina de la trei s-o anunte pe fata ca e inundatie in bloc! Era absolut normal sa raspunda, sper ca Basescu a preluat corect mesajele si le-a transmis cu promptitudine fetei...

Edit: hi hi, va imaginati?
"Alo!...Nu, nu e Andreea, sint Traian.... Cum care Traian, doamna, Traian Basescu HA HA HA....A, saru'mina, Doamna Pana, nu, Andreea nu poate veni acum la telefon, e la Selgros...Cum, ii trimiteti un pachet? Sa se duca la mecanicul de tren sa ia oala de sarmale?...spuneti, ca eu notez...Da, sigur ca-i transmit...HA HA HA....Bine, doamna, ma bucur ca am vorbit, la revedere si sa traiti bine!....Apropo, ce ati votat azi?"

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:
Originally posted by cl
Ce cred eu, tipa l-a vazut acolo si a zis ca i-a pus Dumnezeu mana in cap, se si vedea pe prima pagina a ziarelor. Si l-a iritat pana n-a mai putut, stiind cum va reactiona Basescu. Totul a fost o provocare si, ca sa fie tacamul complet, si-a chemat si colegii afara. Totul a fost regizat! Greseala lui ca s-a lasat provocat, dar, repet, are circumstante atenuante. Si sa nu spuneti ca voi niciodata n-ati rabufnit cand v-a tot iritat cineva, ca nu cred! Si mare greseala ca n-o da pe tipa in judecata!

Cum poti sa crezi ca si-a chemat colegii afara? Era plin de jurnalisti afara, si nu ea i-a chemat, erau acolo de cind a ajuns acolo Basescu si asteptau cuminti sa iasa basescu pentru ca inauntru nu aveau voie sa filmeze.. Nu ea i-a chemat, erau acolo ca sa isi faca meseria. Si ea la fel..

Eu cind rabufnesc nu fac pe nimeni pasarica sau tiganca imputita. Mi se pare de proasta calitate sa ma adresez cuiva cu cuvinte jignitoare.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by sirimie
Cum poti sa crezi ca si-a chemat colegii afara? Era plin de jurnalisti afara, si nu ea i-a chemat, erau acolo de cind a ajuns acolo Basescu si asteptau cuminti sa iasa basescu pentru ca inauntru nu aveau voie sa filmeze.. Nu ea i-a chemat, erau acolo ca sa isi faca meseria. Si ea la fel..

pai daca nu avea voie sa filmeze atunci ce dracu cauta cu aparatul in mina.

Mergi la inceput

quote:

...

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

O, da, si marmota invelea ciocolata in staniol!!!

Si ziaristii care fac cel mai mare scandal acum s-au exprimat si se exprima IREPROSABIL!!!! De ei de ce nu se ia nimeni? Aaaaa, scuze, numai presedintele trebuie sa se poarte ireprosabil. Mda...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by cl

Si ca sa vedeti si alte opinii, uiati aici, cititi comentariile cititorilor:
... "CTP o sa crape cat de curand, la fel cuma crapat Paller , . O sa se duca pe lumea cealalta cu Basescu pe buze. Ii baga marinarul in pamant, pe banda rulanta."

... macabru, jenant, injositor...
Astfel de opinii chiar n-ar trebui luate in considerare, indiferent cu cine simpatizam.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

quote:

Eu cind rabufnesc nu fac pe nimeni pasarica sau tiganca imputita. Mi se pare de proasta calitate sa ma adresez cuiva cu cuvinte jignitoare.

Nu sa adresat ziaristei cu "tiganca imputita" , iar termenul "pasarica" e discutabil in ce masura e sau nu e jignitor.

tu cind rabufnesti ce zici, cum faci ???

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai 15Iunie2004

www.basescu.ro/index.php?sec=3" target="_blank">Veni,Vidi,Vici !!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iileana

quote:
Originally posted by cl

CTP o sa crape cat de curand, la fel cuma crapat Paller , . O sa se duca pe lumea cealalta cu Basescu pe buze. Ii baga marinarul in pamant, pe banda rulanta.

... macabru, jenant, injositor...
Astfel de opinii chiar n-ar trebui sa ne bucure, indiferent cu cine simpatizam.

Chestia asta nu mi-a placut nici mie. Am pus pentru exprimarile celor doi guru ai presei. Daca citeai cu atentie, ai fi vazut...

edit: Ileana, m-ai dezamagit. ai pus ca si cum mie mi-ar apartine cuvintele alea!!!!! ai trunchiat aiurea, cum ai vrut, nu cum este corect. sincer, nu ma asteptam de la tine.
oricum, remarc ca nu ai absolut nimic de comentat la adresa ziaristilor, care se poarta foarte corect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Astept ca administratorii acestui site sau moderatorii sa ia atitudine fata de amenintarile pe care le-am primit la acest subiect din partea usertului Aquariuspro! Pagina 21! Nu mi se pare normal sa se ajunga aici! Altii si-au luat avertismente pentru mult mai putin! Cred ca moderatorul acestui subiect ar trebui sa intervina in discutie si cand se intampla astfel de lucruri. Astept un raspuns, am trmis PM unde trebuia! Chiar insist! Aici discutam liber pe marginea unui subiect, ne spunem parerile liber, sper, si nu mi se pare normal sa fiu nevoita sa-mi sterg albumele foto si sa-mi modific profilul pentru ca cineva imi spune din senin sa am grija, ca m-a localizat si stie unde locuiesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput