De ce nu l-am votat pe Basescu! Rusine!

Raspunsuri - Pagina 33

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by Candy

Cl, mai documenteaza-te. Nu vorbesc din filme. "Materialele nu trebuie trimise spre aprobarea sau verificarea nim#259;nui din afara ziarului" (David Randall in "Jurnalistul universal" - una din cartile de capatai ale oricarui jurnalist).
Tu crezi ca jurnalista ar fi fost sustinuta atat pe plan intern, cat si international, daca ar fi incalcat codul deontologic?! Iti spun eu ca nu.

Federatia Internationala a Jurnalistilor, in asentimentul CRP
Tot ieri, Federatia Internationala a Jurnalistilor (FIJ) l-a acuzat pe presedintele Romaniei, Traian Basescu, de „comportament abuziv si jignitor“, dupa ce i-a smuls telefonul mobil unei reporterite si a folosit un limbaj rasist si sexist la adresa acesteia. „Un asemenea comportament abuziv si dezgustator este intolerabil la un presedinte de stat“, a spus Aidan White, secretarul general al FIJ. „Nu exista scuze pentru astfel de actiuni, care nu fac decat sa atraga atentia asupra pericolului in care se gasesc jurnalistii atunci cand isi exercita profesia“, a mai adaugat acesta. „Acesta nu este un caz izolat“, spune White, „ostilitatea pe care acesta (presedintele, n.r.) o manifesta fata de jurnalisti este bine-cunoscuta. Comportamentul sau dezgustator pune in pericol pe oricine are ghinionul sa se apropie de el. Colegii nostri sunt indreptatiti sa fie furiosi si sa ceara sa se ia masuri.“

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Nu, nu are. Daca Basescu o da in judecata, o incurca individa. Eu as da-o pentru asta si pentru hartuire, omul i-a zis cu frumosul sa-l lase in pace si tipa nimic (sunt destui martori!). Ba si-a mai si chemat colegii s-o astepte afara, ca aparuse, deodata, si o camera profesionista! LOL! Toata chestia a fost regizata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:
Originally posted by cl

quote:
Originally posted by sirimie

Marilena, cum poti sa crezi ca nu s-a dus la cumparaturi ca sa fie filmat? Tu crezi ca el merge saptaminal sa faca cumparaturi? Fara nici un motiv decit ca ii lipseste berea din casa??

Basescu avea atunci alai de jurnalisti de dimineata, oriunde pleca era urmarit... Pentru el a fost o dezamagire ca la selgros era interzis televiziunilor.. nu aveau cum sa filmeze cit este el de popular.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Dar tu de unde stii ca nu s-a dus omul sa-si faca cumparaturile? Ai avut cu el o discutie si ti-a zis ca s-a dus ca sa fie filmat? De ce faci afirmatii in numele altuia? De curiozitate, ai vazut cum isi incarca omul portbagajul masinii cu plasele pline? Printre ele avea si sticle cu apa. Oare de ce o fi cumparat atatea, pentru publicitate??? Si crezi ca era atat de tampit incat sa nu stie ca acolo nu se putea filma?

Claudia, tu chiar crezi ca el a ajuns la super market pentru ca i s-a terminat apa minerala??? Sincer, nu imi vine sa cred asa ceva. Basescu, la fel ca orice alt presedinte din orice alta tara, are o cohorta de oameni care fac asta pentru el. E motivul pentru care Constantinescu nu a fost niciodata la super market cind a fost presedinte. Ce e atit de greu sa intelegi chestia asta?

quote:

Diana21, , cand spui turma, e generalizare, fara suparare . Pe mine ma irita generalizarile, chiar daca nu sunt si eu bagata in generalizarea respectiva. De ce? Pentru ca nu mi se pare corect.

Inca ceva, se tot spune ca tipa avea voie sa-l filmeze. Fara acordul lui, nu, nu avea voie, indiferent unde s-ar fi aflat. L-a intrebat daca ii da voie sa-l filmeze si sa-i ia un interviu???? NU! Omul a intrebat-o daca nu are alta treaba. Ce se intelege de aici oare? Ca vrea sa fie filmat in continuare? Ce trebuia sa faca/zica ca sa nu mai fie hartuit?

In incheiere, respectele mele pentru acel copil, Vlad .

A avut acordul lui Basescu pina la un moment dat in care el s-a plictisit si i-a zis "pasarica, altceva nu ai de facut". Un gest foarte urit pentru orice persoana, darminte pentru presedintele tarii. Daca ar fi facut Marko Bela asa ceva nu ar fi avut nici o scuza, dar Basescu are scuze ca vezi, el are gura mai mare si e iubit de bobor. Asta se numeste standard dublu.

Eu cred ca o pozitie corecta a sustinatorilor lui Basescu nu este sa ii gaseasca scuze sau sa sara in capul celor care il critica cu argumente penibile de genul "jurnalista l-a suparat, a meritat-o", ci sa il evalueze corect fara sa isi schimbe scara de valori. Asta este, cu asta defilam...

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Yo zic sa-l boicotam pe basescu si sa nu mai scrie nimeni nimic.
sa-l umilim in felul asta... ...asa...prin indiferenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Din toata afacerea asta toata lumea iese bine, basescu ca iar se vorbeste numai despre el si fetei aleia i-a crescut cota de piata. Ca altfel sincer, ca reporter cred ca a facut si ea in clasa a 8-a un comentariu bun la "neamu soimarestilor" si de atunci cred ca se gandeste la pulitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

"Daca ar fi facut Marko Bela asa ceva nu ar fi avut nici o scuza, dar Basescu are scuze ca vezi, el are gura mai mare si e iubit de bobor."

ala nici nu vorbeste romana...asa ca putina lume ar fi inteles ce zice.

Mergi la inceput

Simona, eu nu stiu ce era in mintea lui si nici nu ma intereseaza de ce s-a dus acolo. A vrut sa faca baie de multime, a vrut sa faca piata, e treaba lui. E un om liber (chiar daca e presedintele tarii!)si poate sa faca ce vrea. Insa nu mi se pare corect sa spun in locul lui de ce a facut asa ceva. E numai treaba lui! Si are tot dreptul! Singura lui greseala e ca i-a luat telefonul tipei. Dar are circustante atenuante. Tipa aia a intrecut orice limita a bunului simt. Si asta e din declaratiile martorilor. Ce cred eu, tipa l-a vazut acolo si a zis ca i-a pus Dumnezeu mana in cap, se si vedea pe prima pagina a ziarelor. Si l-a iritat pana n-a mai putut, stiind cum va reactiona Basescu. Totul a fost o provocare si, ca sa fie tacamul complet, si-a chemat si colegii afara. Totul a fost regizat! Greseala lui ca s-a lasat provocat, dar, repet, are circumstante atenuante. Si sa nu spuneti ca voi niciodata n-ati rabufnit cand v-a tot iritat cineva, ca nu cred! Si mare greseala ca n-o da pe tipa in judecata!

In final, mult zgomot pentru nimic. Basescu e cum e, stim cu totii foarte bine, dar la ora actuala e singurul capabil sa faca ceva, sa tina piept nesimtirii unor nesatui si nu am absolut nici un regret ca am pus stampila pentru sustinea lui (desi data trecuta am avut o strangere de inima cand am facut-o, recunosc). Acum il astept sa vad ce face si, in functie de asta, va avea sau nu votul meu la urmatoarele alegeri.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamaruta

Din toata afacerea asta toata lumea iese bine, basescu ca iar se vorbeste numai despre el si fetei aleia i-a crescut cota de piata. Ca altfel sincer, ca reporter cred ca a facut si ea in clasa a 8-a un comentariu bun la "neamu soimarestilor" si de atunci cred ca se gandeste la pulitzer

LOL!!!!

Tipa aia nu va avea absolut nici un castig, iti spun eu. E scoasa acum la inaintare si e folosita de niste asa zisi oameni de presa (care vor sa fie bagati in seama, deh, altfel nu au cum), dupa care va primi un sutulet in dos, atunci cand subiectul va fi fumat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Cl, sunt perfect de acord cu tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Pana acum nimeni n-a vorbit de faptul ca Basescu si-a permis sa si raspunda la telefonul confiscat. La asta ce scuze ii mai gasiti???

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Candy

Pana acum nimeni n-a vorbit de faptul ca Basescu si-a permis sa si raspunda la telefonul confiscat. La asta ce scuze ii mai gasiti???

Imi place ca te iei numai de el, domnisoara Pana a avut o conduita ireprosabila! LOL!
Am sa-ti raspund si la intrebare. Poate ca a raspuns la telefon din instinct, rutina, nu stiu, nu l-am intrebat . De ce nu-l intrebi tu? Pe mine, sincer, chiar nu ma intereseaza. Ce stiu e ca a inchis telefonul (asta ca sa nu mai raspunda la el, in mod sigur).

Mergi la inceput