De ce nu l-am votat pe Basescu! Rusine!

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Eu tot nu inteleg de ce tot sariti la gitul presedintelui si nu pomeniti nimic dar absolut nimic de agresivitatea jurnalistilor. Nu vorbim de niste floricele senisbile aici ci de un anumit tip de jurnalisti care ar fi in stare de orice pentru o stire mai picanta eventual chiar sa provoace acea stire.
Si nu incercati sa ma contraziceti ca-mi aduc aminte de precedentul creat cu printesa Diana care a murit din cauza hartuirii ,nu sunt mai buni jurnastii nostri decit cei din alta tara. Nu zic Base a comis-o si inca la modul grosolan de bine de rau si-a turnat si ceva cenusa in cap dar dinspre partea ei nu am auzit nimc, era normal ca si ea macar din bun simt sa-si ceara scuze pt. hartuire. De ce nu sunteti capabili sa priviti si reversul medaliei ??

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai 15Iunie2004

www.basescu.ro/index.php?sec=3" target="_blank">Veni,Vidi,Vici !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Mai , da voi nu credeti ca si jurnalistii cand nu sunt in public injura si spun numai tampenii ? Si vedetele, si parlamentarii si noi, sau asta nu conteaza? La urma urmei, TOTI suntem la fel, dar ne place sa facem pe desteptii , ca noi nu facem ca el.
Hai sa fim seriosi.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Si asa cum spuneam...tot ziaristii o iau in freza.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

quote:
Originally posted by Ingrid S

Marilena, vrei sa ne batem in rude acum? Fratele meu e avocat si cumnata mea magistrat, asa ca nu trebuie sa-mi precizezi ce atributii are sau nu presedintele. Eu nu i-am facut prosti nici unde pe cei care au votat cu Basescu, doar ca motivatiile lor nu mi se pare normal sa fie puerile...eu pana acum cred ca am adus argumente clare referitoare la decizia mea de vot.
Si da, imi placea de Macovei, sunt dezamagita de Chiuariu...dar sper ca si tine ca se vor aranja lucrurile cel putin in domeniul acesta. Insa nu pot sa inghit galusca servita fierbinte de Basescu, cum ca el lupta impotriva coruptiei, oricat ai incerca tu sa ma convingi de contrariul. Treaba lui e alta, problema e ca pana acum n-a facut nimic, doar gura e de el.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Nu ar avea sens sa ne batem in rude, daca doar cu atata te lauzi...eu nu mi-am expus inca arborele genealogic pe forum, e mai intelept sa nu o fac vreodata
De fapt, nici nu era asta ideea, ma mir ca n-ai inteles.
Repet, stiu si eu ca Basescu nu se poate amesteca in Justitie, insa ministrul numit de el putea, si incepuse sa o faca la modul serios, am specificat despre sotul meu ca sa intelegi ca ma intereseaza anumite imbunatatiri in ce priveste lupta anti-coruptie, situatia magistratilor, dependenta ierarhica a procurorilor, etc.
In fine, ma bucur ca am cazut de acord in privinta ministrilor de justitie, eu eram dispusa sa-l tolerez pe Basescu pentru ceea ce se intampla bun in sfera MJ, respectiv a Dnei Macovei. Acum, cat ne vom mai bucura de Chiuariu, Dumnezeu sa aiba mila!

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

va mai aduceti aminte de o pilda din biblie:
"cine nu a facut nici un pacat sa arunce primul cu pietre"

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Mai, ce atatea discutii, ne invartim in jurul cozii, Basescu a facut o criza de nervi neavenita, iar jurnalistii care accepta ca trustul Antena, pt care lucreaza, sa le impuna propriile pareri politice (ale sefului, maaare mitocan!), sunt oameni fara coloana vertebrala, toata ziua nu fac altceva decat sa latre si sa-l procopseasca pe Basescu cu tot soiul de apelative idioate ( Pinnochio, Maidanezul, 5 minute, mincinos ordinar, etc). Basca ce si-au agonisit cei din preajma lui! Si asta pentru ca toti se gudura pe langa Voiculescu!
Pe astia i-a auzit careva? Plus ca au facut din tot rahatul asta ceva gigantic, plangeri penale, scrisori (de la neprihanitul de Felix) catre Barosso, Romani cris au sarit ca uleiul ars, Comisia aia pt discriminare, Antena spumega, plus ca toti ziaristii ameninta cu fulgere si trasnete pe capul celui care-si mai permite sa ii impiedice sa-si faca meseria! Care, la unii consta in a le da voie eventual sa te filmeze si in fund . Toate frustrarile celor care au luat-o in barna la referendum!
A fost o faza misto azi pe Realitatea, a aratat cineva ca ustura daca faci publica o afirmatie din culise (care se vroia a fi privata, desi a fost facuta in prezenta a 3 persoane), nu i-a convenit deloc vinovatului.

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

CTP-ul are o teorie diferita: Basescu a agresat-o fizic pe domnisoara jurnalista, cind i-a luat telefonul mobil, dind astfel un model negativ celor care agreseaza jurnalistii (in conditiile in care sint multi jurnalisti batuti). Interesanta teorie. E foarte posibil sa fie asa.

Basescu a fost la super market ANUME ca sa fie filmat! Altfel nici nu se ducea. Cred ca a anuntat el insusi jurnalisti. S-a dus sa faca "baie de multime". Nu poate sustine ca jurnalista l-a "agresat" sau "agasat", ca doar el pentru asta s-a dus acolo, sa fie "agasat". Nu are nici o scuza pentru felul in care s-a purtat, presedinte al Romaniei.

Afirmatia ca a facut-o in privat, e absurda, atunci e prea prost ca a lasat inregistrarea sa mearga, si prea prost ca nu a sters-o complet. Oricum ar fi nu suna bine.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Daca ziarista era de la EvZ, sa zicem, n-am ami fi avut subiect de discutie
irlandeza poate ca altii injura si vb aiurea dar acei altii nu sunt presedinti.

Mergi la inceput

Sirimie, de acord cu tine ca a fost fraier ca nu a sters tot de pe telefon, insa nu cred ca a mers la cumparaturi ca sa fie filmat, daca era asa, se pregatea sufleteste si pt Antena si nu ar fi reactionat asa. Nu cred ca si-a propus sa faca gafe care sa le mearga la suflet la aia care s-au tot chinuit sa scape de el! Trebuia sa fie lasat in pace in ziua referendumului, tipa aia s-a tinut scai dupa el si l-a provocat de numa'.

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Marilena, cum poti sa crezi ca nu s-a dus la cumparaturi ca sa fie filmat? Tu crezi ca el merge saptaminal sa faca cumparaturi? Fara nici un motiv decit ca ii lipseste berea din casa??

Basescu avea atunci alai de jurnalisti de dimineata, oriunde pleca era urmarit... Pentru el a fost o dezamagire ca la selgros era interzis televiziunilor.. nu aveau cum sa filmeze cit este el de popular.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput