De ce nu l-am votat pe Basescu! Rusine!

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

quote:
Originally posted by violeta69

quote:

O persoana publica e tot persoana publica la orice ora din zi si din noapte, in orice situatie.
Basescu e mai mult decit orice persoana publica - e presedinte. Indiferent de ce a facut Berlusconi sau altii - asemenea comportament nu are scuza.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

o persoana publica in intimitate e tot OM...
nu are voie sa ...ca e persoana publica!?
eu am mai zis,repet....cine te pune sa te uiti pe gaura cheii la persoana publica?! ca poate vezi ceva si "te jenezi"....

ceea ce nu scuza ca i-a luat telefonul....repet(din nou!) ca iau o sa iau rosii in freza,cum bine zice cineva

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Ceea ce s-a intimplat nu are scuza. Cum arati tu - (treaba cu pantalonii) eu as zice ca si-a pus poalele in cap in public. Nedemn pentru un presedinte. Pe linga ca a jignit-o pe femeia aia, a jignit o etnie intreaga.
Pe mine nu ma intereseaza cine e presedinte, bine ca l-au votat. Avem destule pe aici...
Mi se pare ca a fost un gest deplasat din partea unui presedinte, atita tot.

treaba care o arat eu cu pantalonii se numeste indecent!!!

asa cum e un OM in intimitatea lui!!!

eu propun sa-l punem pe Basescu sa faca scola de maici...si sunt sigura ca nu va mai injura in veci si nu va mai spune nici "tiganca imputita".....
si ar fi toata lumea fericta!

nu stiu de ce faceti atat caz ca doar toata lumea il stie pe Basescu si nu cred ca l-a facut cineva vreo data usa de biserica sau icoana de inchinat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Pai nu i-a zis "pasarica"? Nu a jignit-o cand a intrebat-o daca nu are treaba? Cand i-a luat telefonul, ce-a facut? Nu a umilit-o? Iar faza cu discutia din masina, da, acolo era cu sotia lui in intimitate. Si atunci de ce a rasuflat discutia aia? Ca a intrat ziarista peste el in masina? Nu cumva din vina lui?
Hai sa te intreb ceva! Daca tu faci sex in masina, sa zicem, ai pretentia sa nu se uite nimeni pentru ca e proprietatea ta si ai dreptul la intimitate pe proprietatea ta? cand esti presedinte si intri intr-un magazin, nu ai intimitate si viata privata acolo.

Ianca Nasturica
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

pai vezi ca nu ai citit atent?!
acuma tu-mi spui ca el a dat intentionat telefonul cu pricina....
nu,au sters SPP-istii ce era de sters....dar la cat sunt de destepti n-au sters si din memorie.....sau asa ceva....
ca s-a dat singur cu stangu-n dreptul nu mai pot sa cred!!!
pe bune!!!
adica el a dat intentionat telefonul cu discutia numa asa de albastru?
sa-l puna astai acum la zid?!
asa gratis...ca nu avea destule?!

la faza cu sexu' in masina....nu mai zic...ca ne abatem de la subiect....

dar daca era in magazin si nu avea voie sa filmeze/fotografieze si toti ceilalti stateau afara si vine donsoara asta si-i baga telefonul in ochi si il intreaba in disperare(nu ai citit ce a declarat angajatul de la selgros,sigur) fara sa astepte raspuns.....apai sigur nu numai ca-i ai lua telefonul,dar lai face si zob de nervi....

ce daca e presedinte?
uite ca asta place la unii ca inainte de presedinte e OM!!!
se poarta ca un om si nu are fite de pension!!

Mergi la inceput

Basca, esti pe-aproape!
Din pacate, daca ai fi producatorul unei emisuni, oricare, ti-ai da repede seama ca iti pui streangul de gat cu chestii de valoare. Stiti ce rating face Sergiu Nicolaescu? 0. Stii ce rating face Oana Zavoranau?
Daca ai face rating 0, ai intelege ce spun. Singura ta sansa ar fi sa-ti schimbi meseria...altfel, te inghit rechinii! Romanii vor circ, scandal si tzatze ...asta e realitatea! Asta e motivul pentru care Libertatea este ceea ce este!

Ianca Nasturica
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Violeta, ziceam ca i-a luat telefonul din mana, adica i l-a furat! Sigur ca de asta e atat de iubit, pentru ca e uman, pentru ca iese in public cu manecile camasii suflecate, etc. Stai linistita, stie exact ce face. E tot o forma de manipulare! are PR bun, bravo! Si Vadim a cucerit-o pe bunica-mea pentru ca poarta Biblia la piept. E si asta o treaba. Si nu vrei sa stii cum injura Vadim cu tot cu Biblia aia pusa ostentativ in buzunar! Dar are el grija ca bunica sa nu afle!

Ianca Nasturica
Poze mai vechi

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns basca spune:

Diana iti multumesc pentru candoare, te asigur ca o apreciez la justa-i valoare. De asta numeam unii ziaristi "prostituate" de lux, pentru ca de dragul rating-ului si inevitabil al salariului, sint dispusi sa faca lucruri pe care de altfel nu le-ar face dupa orele de serviciu, acasa cu familia sau in mijlocul prietenilor....asa ca nu astept si nu vreau lectii de morala din partea lor.

Exista intotdeauna optiunea de a refuza sa fi partas la programul national de "siluire" in masa si sa te orientezi catre alte servicii, de exemplu un jurnalist valoros poate deveni consilier de imagine samd...si nu de alta, dar oricum sint 1000 de politicieni romani, care ar avea nevoie de consilieri de cite ori deschid gura.

secretar cu propaganda la partidu'prostilor din romania, aka PPR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:

eu nu-s deloc inversunata....
citeste mai sus ce am scris....
ca nu mai repet!

ERA IN MASINA CU NEVASTA LUI...IN "INTIMITATE"!!!!

sa nu-mi spui ca tu nu mai injuri,in masina ta?!

a,scuze...el e persoana publica si nu are voie!!!

Daca injuri asa pe forum primesti avertisment, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

quote:

quote:

eu nu-s deloc inversunata....
citeste mai sus ce am scris....
ca nu mai repet!

ERA IN MASINA CU NEVASTA LUI...IN "INTIMITATE"!!!!

sa nu-mi spui ca tu nu mai injuri,in masina ta?!

a,scuze...el e persoana publica si nu are voie!!!

Daca injuri asa pe forum primesti avertisment, nu?

Dar el nu injura pe forum, ci in masina cu nevasta lui. Asa ca in mod normal n-avea de ce sa primesca avertisment, decat poate de la dna Basescu:)).

Sincer, eu cred ca fiecare poate sa SPUNA si sa GANDEASCA ce vrea muschiul lui/ei in privat. Conteaza ce FACE. Ca de data asta s-a intamplat sa se faca publice vorbele... E asta mai grav decat faptul ca felix a fost un tortionar? dar slava domnului nu injura

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by marius
[2. Judecand in context ceea ce a facut un cetatean pe care il cheama Basescu este probabil o reactie de alergie la o lipsa de bun simt, la o violare a persoanei si spatiului privat la care fiecare om ar trebui sa aiba dreptul.

Basescu insusi a adus acel telefon in sfera lui privata. Nu i-a montat nimeni microfoane prin masina sau sub patul conjugal, urmand sa-i faca publice convorbirile.

Dupa ce ziarista si-a recuperat telefonul proprietate personala, e treaba ei ce face cu informatiile de pe propriul telefon.

Cand lui Patriciu i s-au ascultat ani intregi convorbirile telefonice si au aparut in presa (in EVZ!!!) stenogramele respective, nimeni nu a mai fost indignat de violarea spatiului privat .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Alina , sunt de acord ca fiind o persoana publica e normal sa fie urmarit si sa nu spuna prostii asa cu una cu doua:). Io mai degraba i-as da afara pe aia care nu au 'curatat' telefonul, dar asta e o alta poveste. Voiam doar sa spun ca faptele sunt mai importate decat vorbele, dupa mine. Uneori toti spunem tampenii, ce sa mai zicem de vadim? nu ca ar trebui sa se compare cu el, dar la nervi iti mai scapa si lucruri urate.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput