De ce nu l-am votat pe Basescu! Rusine!

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

O persoana publica e tot persoana publica la orice ora din zi si din noapte, in orice situatie.
Basescu e mai mult decit orice persoana publica - e presedinte. Indiferent de ce a facut Berlusconi sau altii - asemenea comportament nu are scuza.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

O persoana publica e tot persoana publica la orice ora din zi si din noapte, in orice situatie.
Basescu e mai mult decit orice persoana publica - e presedinte. Indiferent de ce a facut Berlusconi sau altii - asemenea comportament nu are scuza.

o persoana publica in intimitate e tot OM...
nu are voie sa ...ca e persoana publica!?
eu am mai zis,repet....cine te pune sa te uiti pe gaura cheii la persoana publica?! ca poate vezi ceva si "te jenezi"....

ceea ce nu scuza ca i-a luat telefonul....repet(din nou!) ca iau o sa iau rosii in freza,cum bine zice cineva

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns basca spune:

"Basca .. la Berlusconi nu s-o ofuscat nime'. "

ei bine vezi tu, de asta pedalam incremeniti in proiect de la revolutie incoace, noi, majosritatea romanilor, pentru ca sintem atit de FoS, si asta ti-o spune unu' care traieste intr-o zona in care oameni din sute de culturi trag la greu in cadrul aceleiasi civilizatii.

ps. pe pm iti spun ca inseamna fos, asta daca nu cumva este destul de clar

pps. si nu uitati, cu mina streasina la ochi catre un alt prezidentiabil...pina atunci, base rulz

secretar cu propaganda la partidu'prostilor din romania, aka PPR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Aquariusrpro, ai scris
Am un dispret teribil pentru paparazzi ca si pentru cei care citesc rezultatele "muncii" celor de tipul paparazzi. Cred ca orice persoana, fie el presedinte sau actor, are dreptul la viata private, cu copii, cu nevasta, cu soacra si cine vrea el /ea. Il / o injuram de nu o spala Dunarea intr-un secol.

Ai dreptate, orice persoana are dreptul la viata privata, insa un reporter de pe politic nu este un papaprazzi. In plus, Basescu se afla intr-un loc public. Si-a asumat si faptul ca vor fi reporterii scai dupa el, ca doar n-o fi prost. Si, sa fim seriosi...De ce era Basescu acolo? Ca ii trebuia paine? Hahahahah! Facea o mica baitza de multime, iar fata il incomoda. Parca presa era libera...Halal! I-a dat in cap, l-a intrebat chestii intime, l-a fotografiat in baie? A gresit ca a incercat sa-si faca meseria? Nuuuu!Si, oricat de agasant o fi devenit acest reporter, preseditele NU ARE VOIE nici in vis sa se comporte astfel si sa foloseasca un limbaj suburban. PUNCT!

Ianca Nasturica
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

diana,am senzati ca tu citesti pe sarite....si discuti numai ce pica bine la teoria ta...
chestia asta ca filmatul/fotografiatul era interzis ai sarit-o intentionat?!
Edit: PUNCT

astept "bezele" ca e subiectu' tau si e posibil oricand sa fiu data afara

Mergi la inceput

Violeta, nu inteleg de ce esti asa inversunata! Fata ii lua un interviu cu telefonul mobil. Si daca era interzis filmatul acolo, nu Basescu trebuia sa-i ia telefonul, nu? Pentru ca nu el a interzis filmatul, ci asta e politica hypermarketurilor. Repet! Si daca fata a fost insistenta, obraznica, etc., Basescu nu avea voie sa vorbeasca asa.

Ianca Nasturica
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by violeta69

quote:
Originally posted by Ramona J

o persoana publica in intimitate e tot OM...
nu are voie sa ...ca e persoana publica!?
eu am mai zis,repet....cine te pune sa te uiti pe gaura cheii la persoana publica?! ca poate vezi ceva si "te jenezi"....

ceea ce nu scuza ca i-a luat telefonul....repet(din nou!) ca iau o sa iau rosii in freza,cum bine zice cineva

Ceea ce s-a intimplat nu are scuza. Cum arati tu - (treaba cu pantalonii) eu as zice ca si-a pus poalele in cap in public. Nedemn pentru un presedinte. Pe linga ca a jignit-o pe femeia aia, a jignit o etnie intreaga.
Pe mine nu ma intereseaza cine e presedinte, bine ca l-au votat. Avem destule pe aici...
Mi se pare ca a fost un gest deplasat din partea unui presedinte, atita tot.

Mergi la inceput

eu nu-s deloc inversunata....
citeste mai sus ce am scris....
ca nu mai repet!

ERA IN MASINA CU NEVASTA LUI...IN "INTIMITATE"!!!!

sa nu-mi spui ca tu nu mai injuri,in masina ta?!

a,scuze...el e persoana publica si nu are voie!!!

Mergi la inceput

Da, citesc pe sarite...m-ai prins. Nu am nervi sa intru in polemici, asta am evitat toata perioada de dinainte de referendum cand m-am abtinut sa particip la subiectele pe tema asta. Acets subiect nu va avea finalitate, imi efoarte clar. E doar un subiect vampir, care iti fura toata energia! Da' uite ca tot n-am scapat!

Ianca Nasturica
Poze mai vechi

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns basca spune:

"insa un reporter de pe politic nu este un papaprazzi"

Diana, nu stiu de ce cred ca tu ai luat-o extrem de personal, este dreptul tau, evident. Presupun ca cineva din cercul tau de apropiati este sau a fost ziarist.

Acum inteleg clinciul sau mai bine zis neintelegerea. Gestul lui basescu a fost de neacceptat asa cum orice gest in care actionezi in urma unui brain fart, nu poate fi acceptat, asta vreau sa fie bine inteles.

Am sa-ti spun insa ceva, pentru mine personal, mai toti reporterii politici romanesti sint nimic mai mult decit paparazzi, la fel cu mai toti cei din industria tv de divertisment si cei care creeaza evenimente din nik.

Ma intrebau prietenii ce m-a socat cel mai tare cind am vizitat ultima data romania dupa o pauza de citiva ani..raspunsul a venit simplu si neechivoc....media si calitatea oamenilor de televiziune.

Imi amintesc cum consternat nu stiam daca sa pling, rid sau urlu la calitatea emisunilor romanesti, de la matinale nepretentioase la talk-show-uri politice complicate...meltenismul, nesimtirea, sufiecienta, macho-ismul, fariseismul, incompetenta (redactor sef de stiri la una din cele mai mari posturi care nu stia de legatuta vp-ului american cu firma haliburton, samd), imi pareau mai greu de suportat decit caldura, mizeria, fetele care mergeau la plaja in tinuta de gala samd.

Din pacate voi chiar traiti cu impresia ca ceea ce se presteaza astazi poate fi echivalat cu ceea ce facea un iosif sava, tatomir, jeana gheorghiu si altii.

Din pacate, din nou, perceptia unuia care a fost expus si la ceea ce inseamna jurnalism la vest de romania, este diametral opusa cu a ta...pentru noi, dna reporterita nu este altceva decit un paparazzi, in goana de senzational.

poate si dl mircea basea este tot analist politic nu?....asta cind arici pogonici va hotari sa-i gazduiasca puseele creationale

secretar cu propaganda la partidu'prostilor din romania, aka PPR

Mergi la inceput