Mamici de septembrie - octombrie 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Teodora, noi dupa renovare ne-am schimbat si perdelele si am ales ceva de voal in ton cu ceea ce avem in camere, dar ma batea gandul sa pun niste role de astea la dormitor. Ma gandeam la bb, ca el va dormi acolo. Inca stau pe ganduri. Cred ca o sa astept sa vina bb sa vad cum se acomodeaza si situatia si dupa aia o sa ma hotarasc.
Intre timp, m-am hotarat ce patut, ce saltea si ce lenjerii vom lua. Asta dupa 8 iunie.

Sim 24+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

merci mult, teodora, e posibil cand ma intorc din Lituania sa o caut :)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Teodora, lasa ca te linistesti tu de tot dupa amnio. A ramas pe miercuri? Blugi 29? Eu nu mai stiu dinainte de Alex ce este marimea aceea si cu ce se mananca. Auzi la ea...29. Hmmm. Cat despre nutritionista, eu cred ca mai degraba am nevoie de un Cerber sa ma tina in lanturi departe de mancare, decat un regim. Si sincer, pe sarcina nici nu as merge pe o dieta, fie ea si variata. Nu vreau frustrari si restrictii, ca am destul la serviciu. In plus am arsuri crunte, daca se insista cu fructe si legume mai rau ma chinui. Asa ca o sa suport consecintele dupa ce nasc, pana atunci incerc sa ma tin departe de dulciuri si sa nu fac abuzuri, dar nici un fel de regula. Cred ca stiu oricum despre ce vorbesti, am o prietena care a fost acolo si a slabit super. Cred ca ma tenteaza dupa ce nasc.

Sabina, drum bun si bafta la conferinta, si distractie placuta. Miercuri pleci, nu?

Rox 25+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Rox,da,datorita Ligyei am ajuns la 29 la blugi,asta in perioada in care o lasasem mai moale,dupa vreo 2 ani de la dieta minune,ca atunci cind mergeam la ea,purtam 28 la blugi,38 la pantaloni si fuste.Ajunsesem la 53 kg la 1.67 m!
Am fost f incintata.Devenise un stil de viatza dieta ei!

Teodora 18 + Mihnea
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Aaaaa,si amniocenteza a ramas pentru miercuri!ma rog la Doamne -Doamne sa fie bine ingerashul meu!
Ca idee,am citit din urma si-am vazut ca Naturea avut Mom-ul la Beta-HCG 8.08!Imens....Saracutza....

Teodora 18 + Mihnea
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G
Apropos de shopping, va vine sa credeti cat au costat ieri ochelarii Alexandrei pe care nici nu stiu daca va vrea sa ii poarte? 5 milioane de lei. Noroc cu sotul, ca eu nu ii luam, plecam imediat de acolo.

Caaattttt? . Spune-mi te rog ca nu erau ochelari de soare...

19+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Mama, ce draci am! Mi-au sters astia Windows Vista si mi-au instalat XP-ul. O porcarie cu chelie. Merge ca un caca si are o grafica oribila. NU mai am nicio placere sa deschid laptopul. Numai ideile vraiste ale lui Bogdan. Ma duc la nani pana nu ma apuca pandaliile. Noapte buna la burtici!

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata si o saptamana frumoasa si usoara!

Teodora, o sa fie bine la amnio, o sa vezi. Sa stii ca si eu am avut MOM la Hcg mare. Cel mai mic, pe testul bun, era 3. Am avut si 4,4. Nu e o regula. Pupici.

Annisia, hai nu te necaji, eu traiesc cu XP asta de ceva timp.

Carpatina, da mai, sunt 5 milioane de lei. Ochelari de copil de 3 ani. Eu era sa cad jos. 2.3 milioane au fost ramele, si inca nu erau de fite sau firma, insa ce e drept sunt finuti si au ceva cu Barbie - deh, trebuia sa conving copilul sa ii poarte. Iar restul sunt lentilele. De vedere! Cat material o intra mai la lentilele astea, ca Alex are fata cat palma mea? E drept ca sunt din cele de plastic usoare, care nu se sparg, asta ca sa nu avem belele cu ea, insa daca pentru ea au fost aproape 3 milioane lentilele, cred ca pentru adulti ar fi inca vreo 6-7 milioane numai lentilele. Si m-am dus la Optiblu, nu la super firme nemtesti cu ochelari. In Carrefour.

Rox 25+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Sim am visat sau chiar ai zis ca ai fost la Dr???????????
Si eu sunt pacienta Dr. Tutunaru si sunt in 24 de sapt. (ultima menstruatie 29 nov la fel ca tine) dar am obtinut programare abia pe 30 mai. Eram curioasa daca ti-a mai dat ceva analize de facut sau ce mai urmeaza sa facem acum.
Daca poti sa imi spui si mie sa stiu ce ma asteapta.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Buna dimineata burtici

La multi ani si multa sanatate si fericire celor sarbatorite astazi !!!!

carmen 23s

Mergi la inceput