Mamici de septembrie - octombrie 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Fetelor, jur ca nu v-am uitat, doar ca mi-am propus ca pana nu citesc tot din urma, sa nu citesc nimic "proaspat". Sunt la capitolul 26 si ma apropii usor, usor. Ca sa nu ma uitati, am pus cateva poze cu bb si cu burtica.

pozici

Andreea 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Andreea, draguta burtica si pozele .

Ana, petrecere frumoasa si La multi ani pentru Miruna.

Roxana, mi-am gasit in Bucur niste sandale din piele naturala, netratata, genul sandale romane/grecesti, f comode si lejere si mi-au placut instant. Cand se intoarce soarele, o sa fac niste poze cu ele.

Mandarinutza 24+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Andreea superbe poze.

Ana , la multi ani! pentru Mirune si petrecere frumoasa.

Slaba activitate azi........

cecilia,24+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Mandarinutza, sa le porti sanatoasa. Eu am mai avut probleme cu modelele respective, in sensul ca ma deranja curelusa dintre degete. Acum am fugit de cele prinse pe degetul mare. Pana una alta, am cumparat si eu azi papuci, povestesc imediat.

Andreea, .

Haideti sa raportez si eu ziua de shopping, nu am reusit mai devreme. Fost la Mall Vitan. Culmea ca nu prea am gasit mare lucru de imbracat pentru mine prin magazine obisnuite. La S Oliver m-am necajit rau, mare majoritate a modelelor aveau maxim 40 (nr nemtesc). Rar aveau 42 sau 44. Mi-am luat un tricou de bumbac simplu nr 42, ca era redus. Insa preturile mi s-au parut mari fata de Germania si oricum nu ma incapea mai nimic. Ca de altfel la marea majoritate a magazinelor.

La Debehams, si mai mare dezamagirea. Aveau preturi mari, cel putin la ce voiam eu. Numai la colectia casual mai gasisem vreo 2 bluze care sa ma incapa si acelea de la 800 mii in sus. In rest ce imi placea, si daca avea numarul meu, pentru ca si aici predominau numere mai mici, erau scumpute. Gasisem si eu o rochie, ce e drept pusa la sectiunea de ocazie, era 7 milioane. Imi mai placuse una neagra, decoltata si sexy, insa era 4.4 milioane si mama m-a certat rau ca iau asemenea rochie cand mai am 3 luni si nasc. Hainele de copii erau super scumpe la ei, cel putin comparativ cu preturile din Germania. Sigur merita luat cate ceva, sunt super ca si calitate, dar daca le iei sa le dai la purtat sa le faca praf nu prea merita.

Ma rog, la capitolul asta a ramas ca o sa rezolv cand plec eu in Germania. Adica haine pentru mine si pentru Alex si BB. Mi-am luat insa de la Marks and Spencer, unde iar am gasit mai multe lucruri dragute care ma incapeau, un costum de baie dragutel, la 1.3 milioane. Nu e mult, ca asa erau mai peste tot cele intregi. Oricum sunt imensaaaaaaaaa cu el.

Dar mi-am luat papuci la greu. Cand 40, cand 41. Minunati. O pereche de la Office Shoes, cu numai 550 mii, si 3 perechi de piele, frumos colorati, de la Leonardo. De fapt de acolo am luat si sandale Alexandrei, si papuci si pentru ai mei. Era oferta aceea, la 2 produse primesti inca unul gratuit, asa ca am luat 6 perechi de incaltaminte. Acum am intans papucii la intrare ca la bazar, dar nu mai am de ce sa ma plang ca nu am cu ce sa ma incalt. Desi afara ploua si maine merg la birou si nu as lua papucii.

Cam asta. Daca nu era sa gasesc incaltamintea, cred ca eram tare depresata. Dar asa...o minunatie de shopping.

Rox 25+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Roxana, sa le porti sanatoasa . O sa imi caut si eu niste papuci pe la Leonardo.

Mandarinutza 24+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Buna seara si de la mine!
Azi am umblat lelea pana acum. Am fost sa vad care mai e treaba pe la pamantul care il avem la Domnesti, i-am aratat sotului unde e spitalul Medlife pt ca maine o aduce pe bunica lui la tomograf, am fost pe la biserica, am lasat haine la spalatorie. Si apoi, somn de voie.... La biserica botezau o fetita si am stat si eu sa ma uit si visam cu ochii deschisi
Roxana, bine ca ti-ai gasit incaltaminte. La Debenhams nu mi-am gasit nimic sa imi placa, doar cateva costumase pt bb, dar erau destul de scumpe. Ma rog, vad eu ce iau pana la urma. Oricum, o sa ne programam o excursie pe la Viena, mai ales cand sunt solduri. Despre rulouri, ce sa zic...am vazut unele de panza pe care le puteai ridica atat cat vroiai si aveau modele dragute. Deocamdata nu iau pentru ca vreau sa luam patutul, salteaua si lenjerii pt patut.
Mandarinutza, sa porti cu placere ce ti-ai cumparat.

Sim 24+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Andreea, mai esti supla sa stii. Burtica arata foarte bine.

Mandarinutza, vezi ca in Unirea nu aveau asa multe modele la Leonardo cum aveau in Mall.

Simona, stiu ca mai postasei despre Debenhams, dar eram curioasa sa vad si eu. Am plecat cam desumflata de acolo. Cat despre rulouri, si ale mele se ridica cat vreau, insa eu am geamuri mari de regula, ca de terasa, si daca as vrea sa dau la o parte ca o perdea, nu se poate. Nu stiu cum sa explic. Dar sunt super ok in rest. Numai la bucatarie nu imi place sistemul.

Rox 25+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Oooooooooo,da ce de hainutze v-ati mai cumparat,mai mamici dulcici!
Sincera sa fiu,cu greu ma abtin sa nu dau iama,este imperios necesar sa o fac tinind cont de faptul ca putine sunt lucrurile care-mi mai vin la burtica;mai este loc sa fortez putin.Mi-am promis ca in ziua in care voi lua rezultatele la amnio,ma voi dezlantui!Inca am inima stransa!
De 2 zile tot rasfoiesc forumul cu rezultate la TT ,compar,extrapolez,interpolez.....si-am ajuns la concluzia a toate-s bune si frumoase exceptind nenorocitul ala de free estriol,cam micutz,dar nu f tare:v-ati dat seama,asta face parte din ritualul meu de autoincurajare!

Simona,da,sunt din material textil!Arata f bine la geam,nici nu ma asteptam.Sunt montate la sufragerie,unde am 3 geamuri mari,pe toata latimea sufrageriei,cca 4.5 m.Cred.
Si am gasit modelul sa se asorteze perfect cu ce este decorata sufrageria noastra,adika nuantze de fistic si vanilie,in acord perfect cu canapeaua galbena,parchetul nuc....Deh,cum imi desfasor jobul intr-o lume a culorilor,am zis sa se rasfranga in mod placut si in ambientul de acasa.
Au fost haiosi aia de le-au montat,cica:,,vai duamna,se potrivesc la fix cu peretzii si canapeaua,covorul''.la draku',doar nu le luam rosii...daca eu aveam alte nuantze in camera!
La dormitor am optat de la bun inceput pentru o perdea de voal pastelata,creeaza o senzatie de intimitate.Insa la sufra nu prea se potrivea perdeaua si nici jaluzele de-alea ca la birou nu-mi placeau.Ideea cu roletele mi-a venit dupa ce-am vazut ceva dragutz la mobexpert;era o simulare de amenajare cu roletele astea la un geam,si-am zis,da,asta cautam!

Roxana,sa porti sanatoasa,draga mea,noile achizitzii!Si eu sunt ff fericita cind achizitionez lucruri noi!Si-n dec-ian anul asta ,ma rog trecut,intelegi tu,imi reinnoisem considerabil toata garderoba,doar ca a venit bb-icul!Ce-i drept la cit de mult l-am asteptat,putin mai conta ca-mi ramin mie mici ,tzoalele!
Doamne,cind o-i mai incapea io in blugi 29?Ca-mi luasem si de la Levis si de la Lee Cooper,si de la Mango!Recuperam noi!Am o nutritionista buna,la care voi apela negresit,ea saraca,se oferise sa-mi faca regim si pt.sarcina,dar cum nu prea puteam manca mare scofala,am zis :pas!After!

Mandarinutza,sa porti sanatoasa si fericita toate lucrusoarele!

Andreea,ploiesteanca mea,ce-o fi fost pe tine prin Parisul ala plin de tentatzii!Superb oras,imi aminteste de luna de miere!Si Rox are dreptate,esti subtirica cu o burtika de exceptie!

Tomasa,Andries,Toma_lly,Sabina,Annisia,nimic nou pe frontul de vest?Ati intrat in silentio stampa?

Aaaaaaaaaa,ce-am observat eu:de cind s-a mai racorit afara am scapat si de nenorocitele alea de edeme de la picioare!

Hai pupici si la relaxare cu noi!

Teodora 18 + Mihnea
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

io sunt in mare fuga, n-am timp de loc de net...insa am facut si eu cumparaturi, nu chiar cat Roxana:))), da totusi.
mi-am luat o rochie, o bluza, un tricou, 2 sutiene si chiloti noi, plus Sofiei sandalute.
Imi mai trebuie pantofi de vreme inchisa si-s echipata toata:))

Teodora...cum e cu nutritionista aia?? parca parca as trece si io p-acolo, ca am spre 70 de kile deja...cred ca la raportul inaltime greutate sunt obeza grupului(am 1.61)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Pai,Sabina,vrei sa-ti dau coordonatele ei sa mergi pe-acolo?
Are cabinetul in p-ta victoriei,Natural Silhouette,pe ea o cheama Lygia Alexandrescu.E ff priceputa.
iti poate calcula ratia calorica cu pricipiile nutritive de care tu si bebe aveti nevoie,plus ca mie imi zisese ca-mi face si nu stiu ce impachetari la rece pentru elasticitatea pielii si prevenirea vergeturilor!
reclama ilegala - avertizare

Teodora 18 + Mihnea
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput