Mamici de septembrie - octombrie 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

La Multi Ani-pentru cele nascute azi....Multa santate, noroc si implinirea tutor dorintelor (chiar si cele mai ascunse)!!!!!!!!!!!!!

Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

La multi ani sarbatoritelor de astazi!

Buna dimineata

Sabina, drum bun si sa te intorci cu bine!

Teodora, iti tin pumnii pentru amnio. Ma rog sa iasa rezultatele bune si sa va linistiti.

Ana 23+ si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmkriss spune:

LA MULTI ANI !!! tuturor sarbatoritelor de astazi

Flori 22+ cu si tati

Cat a mai ramas
Flori graviduta
www.youtube.com/watch?v=yrsiM_fdDvQ" target="_blank">BB face pe actorul la eco 21 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritolor de azi si o saptamana usoara

poze
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Fetelor, am intrat putin ca sa va spun sa nu stati ingrijorate pt. mine. Eu sunt mult, mult mai calma in privinta incompatibilitatii ABO, am tot citit si m-am documentat pe tema si se pare ca nu e chiar atat de negru. Problemele in general apar intr-adevar la incompatibilitatea RH, cazuri cand mama nu a stiut si la sarcini pierdute anterior nu a apucat sa faca vaccinul si s-a produs izoimunizarea. Multumesc frumos Piciulika pt. ajutorul cu traducerea, mi-a fost de un real folos intrucat nu s-au scris prea multe pe tema si chiar multi medici de la noi sunt confuzi in privinta asta. Am mai discutat si cu ginecologul meu, voi mereg la hematologie dar la sfatul lui am amanat-o pe sapt. viitoare, luni, ca sa apucam sa vedem inainte si morfo-fetala de sapt. asta, joi, care va fi concludenta si va oferi mai multe date si celor de la institut.
Oricum sunt mult mai bine, optimista si gandesc pozitiv. Sper sa fie totul ok joi la eco. Voi avea o saptamana turbata asa ca, probabil voi intra mai rar, doar ca sa va citesc insa va rog sa nu va ingrijorati.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
20+

Mergi la inceput

Bafta multa la amnio, Teodora! Sunt sigura ca va fi totul bine, ca procedura va decurge fara probleme si ca Mihnea este sanatos.
Ana, la multi ani pt. Miruna! Sa fie sanatoasa si sa va aduca multe bucurii!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

La multi ani sarbatoritelor !!
TEODORA, multa bafta la amnio !! Hai ca va fi bine, sunt sigura !
SIMONA, la ce patut, saltea si lenjerie v-ati hotarat ?

TOMITZA 23+ cu Natalia Ioana

lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Am vazut ca vorbeati despre shopping. Eu nu mi-am cumparat decat foarte putine lucruri de gravida, de fapt o pereche de pantaloni, o fustita si o salopeta, toate din in la targ la Modexpo, atunci cand v-am spus si voua ca este un stand cu lucruri dragute si vesel colorate la preturi foarte bune.
Mai am rochite de vara mai largute de anul trecut, pe care sper sa le pot purta in vara asta si am mai primit cate ceva de pe la prietene. Mie nu mi se pare ca merita sa dam ateata milioane pe lucruri pe care le purtam doar cateva luni, asa ca am fost ceva mai temperata. E adevarat ca nici nu mai este euforia primei sarcini, probabil si de-asta sunt mai rezervata.
Totusi mi-am cumparat in we un sutien de alaptat, din bumbac 100% care e foarte practic, comod si stiu sigur ca-mi va folosi. Il pot purta si acum, dar mai ales dupa nastere.
Va pup pe toate si intru cand mai pot!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Eu mi-am cumparat cateva chestii pt ca am alta greutate decat la Sofia...si pt ca plec in lituania si veau sa fiu giugiuca la conferinte:)))
Mi-au facut aia afis personal pt conferinta de Joi, desi e in lituaniana (afisul), ma simt buricu pamantului

gata, am plecat l;a un milion de drumuri.

Rox, tel e ;la sot, nu ne putem vedea, am de alergat in 10 parti si sa mai iau si copilu de la gradi.
mai intru io seara.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

quote:
Originally posted by gema

Sim am visat sau chiar ai zis ca ai fost la Dr???????????
Si eu sunt pacienta Dr. Tutunaru si sunt in 24 de sapt. (ultima menstruatie 29 nov la fel ca tine) dar am obtinut programare abia pe 30 mai. Eram curioasa daca ti-a mai dat ceva analize de facut sau ce mai urmeaza sa facem acum.
Daca poti sa imi spui si mie sa stiu ce ma asteapta.
Pupici!

Nu ai visat, chiar am fost. Dar imi facusem programarea de mult timp. Mi-a dat sa repet in sapt 28 analizele de sange si dozarile de anticorpi pt RH. Si mi-a mai spus ca ne vedem peste o luna, asa ca azi o sa sun sa imi fac programare.

Sim 24+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput