Mamici de septembrie - octombrie 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by OanaAlina

cum ii spunea oare la crema aia pentru vergeturi ? nu mai gasesc cine a scris despre....

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/A2U0p3.png

Mamma Donna, Mustela, parca e si Elancyl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cecilia, cred ca poti discuta pb nasterii, insa depinde ce vrei tu. Dc vrei oricum cezariana, poti sa ii comunici deja. Daca ai indicatie la momentul asta poate sa iti spuna deja. Insa dc vrei normal, depinde de multi factori care se cam cristalizeaza la final: pozitie BB, cordon, etc.

Mirella, Picca, eu va mai povestisem despre epidurala. Eu zic ca daca nu prinde, asta e, e la fel ca si cum nu ar fi. De hematom hbar nu aveam, insa o mica durere locala exista dupa, la unele mai mult, la unele mai putin. Da, tensiunea scade, insa se fac perfuzii pe toata durata anesteziei. Eu stiu pentru ca aveam in mod normal 10 cu 6 si am stat cu perfuzie pana am nascut. La partea cu colaborarea, depinde foarte mult cand si cum e facuta anestezia. Dar de simtit contractiile tot se simt, asta va garantez. Nu se simt in prima ora dupa doza, insa apoi se simt.

Anita, vad ca devii din ce in ce mai metaforica si filosoafa. Spre deosebire de mine care ma vaicaresc ca nici neuronul ala blond si singur nu imi mai merge.

PInacolada, eu sunt spre trecute cu raceala, Alex asa si asa, vad ca tot tuseste dubios si face febra usoara cu tot cu antibiotic.

Teodora, singura problema este glicemia mare, insa Ca si Mg e normal sa scada pe sarcina. O sa primesti supliment.

Sabina, chiar a fost super intalnirea de ieri, dar nu mai ies cu tine daca ma parasti la lume ce preferinte culinare am si mai ales ca nu prea sunt cuminte.

Danielle, mergi la doctor, or fi canalele, dar nu fie altceva.

Tomasa, nu iti recomand gauri din maternitate. BB se foieste, o sa o doara vreo cateva zile, sistemul ala cu ate e enervant si risti sa se astupe. Stiu de la vreo 2 prietene. Eu i-am pus la 2 luni la Medlife la pediatrie, cu pistol, si a fost mult mai bine. Lobul e mai mare, inteapa mai bine, nu se inroseste, nu se infecteaza, nu se astupa. Este super.

Afibebe, explicase Simona mai demult. In principiu este 85% din media salariilor din ultimele 6 luni, insa plafonat.

Rox 24+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Uitasem sa va zic de noi. Eu ma simt mult mai bine, alt om. Alex nu e prea bine, dar nici rau. Insa nu inteleg cum face febra cu tot cu Augmentin.

Apropos de Augmentin, am facut candida si nu stiu ce sa fac: fie sa astept sa termin antibiotic si sa fac tratamentul, fie sa incep de acum sa iau. Badiu a zis daca mai fac candida sa folosessc Gynozol 6 zile, insa daca iau de azi ar fi 3 zile cu tot cu antibiotic si doar 3 dupa, si nu stiu daca e eficient. Ce ziceti?

Rox 24+

Mergi la inceput

Si sa imi vars si eu oful la voi ca nu mai pot. Azi a venit tanti la curatenie, in general ma port cu manusi ca e suparacioasa. Dar dimineata a agitat-o pe Alex si de unde voiam sa le las singure o ora, a trebuit sa ma duc la epilat cu Alex cu tot. Asa ca inghinalul a picat. De cand am venit a lasat-o sa imprastie apa pe jos, au daramat lucruri prin garaj, si se baga peste autoritatea mea. Ca sa nu mai zic ca iar incepuse sa o zgandare exact cand vorbeam la telefon cu cei de la serviciu de nu ne mai auzeam om cu om. Si a culminat cu spalarea masinii sotului meu. Adica, desi erau o multime de chestii de facut in casa, ea se apuca sa spele masina de serviciu inca, cu detergent de casa, in conditiile in care al meu turbeaza sa pui mana pe masina si mai ales sa nu fie super program la spalatorie. Asa ca s-a frecat vreo ora pe afara si cand am aflat ce a facut sa mor si alta nu. Daca i-a bulit luciul si ceruiala, sa vezi ce isterii face al meu. Cred ca o iau si ma duc urgent la spalatorie cu ea, sa o ceruim la loc, sau trimit soferul daca o putea. Si i-am zis lui tanti ca trebuia sa ma intrebe, nu sa faca lucruri inutile si aiurea, si a plecat bazaind. Acum sa vezi daca se oftica si nu mai vine.

Rox 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

roxana
am venit de la doctor...m-a controlat,m-a intrebat ce culoare are secretia ce imi curgea din sani si a constatat ca e o infectie in san si mi-a dat sa iau cate 4 FLUCLOXACILLIN de 4 ori pe zi (ce o mai fi si astea...nu stiu!!!) cred ca e penicilina...
nu a zis nimic ca ar fi infundate canalele sau ceva,dar din cauza ca scurgerea era transparenta si sanul s-a facut asa mare dintr-o data, a zis ca e infectie.
voi ce parere aveti??????
sa iau antibioticul????????

danielle 21+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Piciulika, nu stiu germana. Imi dai tu un PM te rog?
Danuta, asa este, sunt de acord cu tine. Pestii desi par fragili sunt de fapt puternici si razbatatori. O sa fie bine si eu simt asa.
Roxana, atze??? Eu stiu ca se pun in Municipal direct cercelusii de aur pe care ii aduci tu de acasa, nimic altceva. Prietena mea a nascut in martie anul trecut si i-au pus direct cercelusii, de fapt asistentele de acolo i-au si spus clar in fata ca nu ii pun nimic altceva decat aur si daca nu are cerceii la ea sa-si ia gandul. Ea ii avea fireste si ii si tinuse intr-o cutiuta cu spirt.
Carpatina, draga mea, chiar crezi ca sunt exagerata? Mai spune-mi o data ca da, ca imi fac probleme degeaba, pls!

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Danielle, nu stiu, chiar nu stiu ce sa zic, mi-e sa nu te sfatuiesc aiurea. Eu stiu ca laptele de inceput e mai apos, pare sa semene cu ce descrii tu. DE asemenea stiu ca atunci cand ai mult lapte in san si nu-l mulgi, copilul nu suge sanii se intaresc si dor. Mai departe nu stiu. Oricum mergi pe mana doctorului ca el a vazut sanul si are experienta mai mare ca noi, cunoaste exact simptomatologia. Pune oricum comprese reci, rau nu iti vor face, chiar daca e infectie, recele ajuta. si sa te faci bine repede!
Afibebe,
Danuta, starea colului (lungime, inchis, deschis ) sigur se poate constata si ecografic. Unii ginecologi nici nu fac control pe masa la gravide.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

multumesc tomasa
mie foarte frica si cu antibioticul,si cu infectia si cu tot.is stresata rau...am sunat in tara la doctorita mea si a zis ca e posibil sa fi luat o bacterie ceva si de asta am infectie.a mai zis sa i-au antibioticul ca nu afecteaza sarcina...
acu...cu Dumnezeu inainte
mie foarte frica ptr bebelusha..............

danielle 21+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Danielle ia antibioticul fara nici o ezitare!! Si eu am patit asa si am dat intr-o mastita la dreptul de-mi venea sa ma urc pe pereti si daca nu luam antibiotic ajungeam la chirurgie sa-mi dreneze puroiul.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

N-are mai nimic antibioticul cu bebelusa! Antibiotice din clasa penicilinelor si cefalosporinelor se pot da pe toata durata sarcinii, eu am luat augumentin acum in martie, 7 zile la rand!!! Medicul de aia ti le-a dat, copilul nu va avea nimic.

Andries

Mergi la inceput