Mamici de septembrie - octombrie 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Da' pe moasa nu o poti intreba? Oricum, nu mai e mult pana la ora programarii... Hai ca o sa fie bine!

19+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by carpatina

Da' pe moasa nu o poti intreba? Oricum, nu mai e mult pana la ora programarii... Hai ca o sa fie bine!

19+ cu Ioana

moasa nu era,numai doctorul meu.dar nu e nimic,numa sa imi "desfunde" sanul,maine trebe sa mergem la o nunta si or crede aia ca mi-am scos o tzatza,asa mare s-a facut si tare.

danielle 21+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

tomasa te rog frumos sa imi explici si mie cum sa mulg sanul si sa il masez.

danielle 21+ Ebonee
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

dani, te rog eu nu face nimica. iti explica doctorul.
eu una sunt experta in tzatzologie (am avut 5 episoade de mastita, pe care le-am rezolvat singurica)dar pe alaptare, nu sarcina. masajul gresit al sanilor poate declansa travaliu.
nu facea nimic, decat comprese cu aparece, asta iti dau voie.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina

dani, te rog eu nu face nimica. iti explica doctorul.
eu una sunt experta in tzatzologie (am avut 5 episoade de mastita, pe care le-am rezolvat singurica)dar pe alaptare, nu sarcina. masajul gresit al sanilor poate declansa travaliu.
nu facea nimic, decat comprese cu aparece, asta iti dau voie.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

multumes de sfat Sabina.sa stii ca am mai invatat ceva
nu stiu ce m-as fi facut fara voi,probabil as fi stat asa mult si bine...pana imi exploda tzatza sau poate pana imi venea pe chelie sa intreb de maicamea

danielle 21+ Ebonee
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Taby...daca prietena ta din Ro nu a lucrat si nici nu a avut contributii sociale in ultimele 12 luni inainte de nastere nu primeste nimic...

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

hai, curaj, ca mai ai mai putin de-o ora:)

fetele, plec in oras la trebi, pana nu se scoala annisia:))))

( Annisio)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

salutare tuturor si felicitari mamicilor care au aflat ce au in burtica.sa fiti si sa fim fericite.

tomasa o sa vezi ca totul va fi bine.iti tin pumnii draguta.

o sa va povestesc mai tarziu prin ce am trecut.groaznic.nu vreau sa imi mai aduc aminte.

vreau sa va intreb si eu ceva.
va rog din tot sufletul exoplicati-mi si mie cum se calculeaza salariul pe care il primim in pre si post natal.

imi este foarte necesar.

sunt tepuita de angajator.

va rog mult ajutati-ma.

va pup si aveti mare grija de voi.

AFIBEBE24+Cristian Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

la toate

N-am mai intrat ieri sa va spun ce am facut la dr.,caci dupa ce am venit din Deva,l-am luat pe al meu sot si am mers la o pizza.Mi-era o pofta,si cand colo,de abia am reusit sa o termin..

Felicitari celor care au mai aflat ce vor aveasau ! Mi-e dr. mi-a spus ca nu e sigur,dar crede ca fac o fetita;se va vedea luna viitoare,la urmatoarea ecografie,mai bine.Oricum,n-am pretentii,sanatos sa fie.Dar daca e fata,as vrea sa semene cu taica-su:bruneta,ochi negri,inalta si slaba.

Tomasa,fii tare!Stii doar ca noi,pestii,trecem cu bine peste toate incercarile vietii+ ca avem un instinct de conservare dezvoltat.Roaga-te si la D-zeu,si ai sa vezi ca totul va fi bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Am si eu o intrebare:starea colului se vede numai dupa consult ginecologic sau se poate vedea si la ecograf?

Piccaflor

Annisia unde esti?ce face bebe Yannis?

Am inceput sa iau si eu vitamine,dar cum e mai bine,inainte sau dupa masa,caci am uitat sa-l intreb pe dr.?

19s

Mergi la inceput