Mamici de septembrie - octombrie 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

multumesc andries ptr sfat am luat deja o capsula la 12.offfffffffffff sper sa imi treaca,de la ce am mai luat si bacteria aia........numai Dumnezeu stie

danielle 21+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Roxana, sa intelegem ca in loc sa spele vase, doamna ti-a facut polish la masina firmei, super tare. Macar a dat si cu aspiratorul in ea? Despre antibiotic, eu luam tratament anti-candida in paralel cu el sa fiu sigura.

Menajera mea ratacitoare s-a intors si acum calca in bucatarie, uraaa!!! Imi venea si mie sa ii fac scandal, dar am vazut-o asa spasita...in fine, jar mananca daca mai imi face o data figura, auzi sa nu dea ea nici macar un telefon ca nu vine... cica a uitat carnetelul in cealalta geanta, of, off.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by tomasa
Carpatina, draga mea, chiar crezi ca sunt exagerata? Mai spune-mi o data ca da, ca imi fac probleme degeaba, pls!

Draga de tine... n-am zis ca esti exagerata... Departe de mine gandul asta. Chiar cred ca esti o femeie foarte echilibrata si rationala.
Eu ma gandesc ca daca ar fi fost o problema ar fi stiut/facut si astia de aici ceva. (Eu chiar l-am intrebat pe ginecolog si s-a uitat asa de lung la mine incat am inceput sa ma gandesc ca vorbisem in romaneste si nu ma intelesese) Am zis ca o fi asa la mine, ca e prima sarcina.. dar am citit la subiectul anterior deschis pe aceeasi tema, ca o mamica in Anglia, cu aceeasi "distributie" de grupe de sange si care era la a2a sarcina, zicea acelasi lucru :nici pe ea n-o pusesera sa faca vreun test in sensul asta.
Dar asta e doar o insiruire logica de fapte... te astept luni cu vesti bune si poatesi cu ceva informatii avizate despre ce s-ar putea intampla in cazul in care nr de anticorpi este prea mare... Ca aia cu "urmarim atent sarcina" e praf in ochi. Si aia cu icter prelungit... din propria-ti experienta stii ca bb il poate face si daca nu ai dezvoltat anticorpii.

Si o sa fie bine... tu simti asta.. suntem doar in zodia recunoscuta pentru intuitie

19+ cu Ioana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danielle02

multumesc andries ptr sfat am luat deja o capsula la 12.offfffffffffff sper sa imi treaca,de la ce am mai luat si bacteria aia........numai Dumnezeu stie

danielle 21+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

pai, tot patitu-i priceput, asa ca iti spun eu cum ai luat-o, bacterii ca "aia" traiesc bine mersi pe pielea noastra cu miile, dar pielea e "compacta" si ele nu pot intra in organism. Buuun, tu ai zis (parca, imi cer scuze daca nu e asa) mai demult ca ai inceput sa ai scurgeri din sani, scurgerile astea creaza o cale de acces pentru bacterii, care prind "firul" si urca pana in san, plus ca scurgerile astea sunt foarte hranitoare pentru bacterii. Ideal este daca ai scurgeri sa porti tot timpul sutien si protectii sterile pe sfarc, sa speli sanul de cateva ori pe zi cu apa rece si sapun, etc. Eu par example, in maternitate, dupa ce am nascut nu am purtat sutien, nici comprese, ba mai mult camasa mea de noapte era extrem de "simbolica" (era 6 iulie) si am dormit cu sanii goi pe cearceafurile alea de spital si de-acolo mi s-a tras. Stangul nu avea nimic, putea si copilul sa suga din el, dar dreptul era fix ca un pietroi si curgea ceva verde din el. Efectiv verde. De fapt asta si cu piciorul intepenit dupa epidurala au fost singurele mele complicatii la nastere.

Andries

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andries
sa nu dea ea nici macar un telefon ca nu vine... cica a uitat carnetelul in cealalta geanta, of, off.

Are doua genti? ... Ma' tu o platesti cam mult cred...

19+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Carpatina, . Luni o sa va scriu, negresit!

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Salutare si de la noi!
Felicitari Piciulika ptr !
Dani, nu te mai stresa si ia medicamentul, ca nu e tampit dr, stie el ce face. Multa sanatate!
Roxana, eu zic s atermini antibioticul si pe urma sa iei tratamentul ptr candidoza. Sa nu fie operatiunea munca in zadar daca il iei deja de acum!Multa sanatate si tie si lui Alex.
Tomasa , incearca s ate linistesti, o sa fie totul bine!

Intrebase cineva de indemnizatia de nastere ptr o gravidutza casnica. Din pacate nu va beneficia decat de alocatia de 2 milioane, pana bebe implineste 2 ani. De cei 6 milioane nu beneficiaza pentru ca, conditia era sa fi fost angajata cu carte de munca cel putin 12 luni inainte de nastere.

Noi suntem bine. Razvan nazdravan misca de zor, se zbenguie la mami in burtica.
Pupici si revin. Am mult de lucru azi. Ufffff.

Nana, 22+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danielle02
am venit de la doctor...m-a controlat,m-a intrebat ce culoare are secretia ce imi curgea din sani si a constatat ca e o infectie in san si mi-a dat sa iau cate 4 FLUCLOXACILLIN de 4 ori pe zi (ce o mai fi si astea...nu stiu!!!) cred ca e penicilina...
nu a zis nimic ca ar fi infundate canalele sau ceva,dar din cauza ca scurgerea era transparenta si sanul s-a facut asa mare dintr-o data, a zis ca e infectie.
voi ce parere aveti??????sa iau antibioticul????????

Ma tu vrei bataie? Ce intrebare e asta? Auzi la ea, vine de la doctor care-i zice ca are infectie si sa ia antibiotic... si ea ne intreaba pe noi daca sa-l ia sau nu! Off off...

19+ cu Ioana

Mergi la inceput

Carpatina, doamna mea are mai multe genti si o gramada de pantofi (a lucrat la o fabrica de incaltaminte si marochinarie pana sa o disponibilizeze). Si e foarte curata si cocheta, imi place de ea la capitolul asta. Doar ca e pensionata pe caz de boala, depresie nu stiu de care si e foarte ... nu stiu cum sa spun... reactioneaza sub impulsuri de moment, cateodata e foarte vehementa, alta data e genul lasa-ma sa te las, nu are un comportament constant. De aceea nici nu vrea sa lucreze ca bona, desi se pricepe, ea sustine ca nu-si poate lua responsabilitatea unui copil care nu e "al ei". Poate e mai bine ca isi cunoaste limitele. Acum ce sa spun, vinerea trecuta aveam o mie de draci ca era casa cu susu-n jos, dar daca stateam dupa ea sa vina la copil si nu aparea si nici nu dadea telefon? Pai nu o strangeam de gat de-adevaratelea? Asa, l-am luat pe Victor, l-am dus la gradi si abia pe la 3 am ajuns la concluzia ca doamna m-a tepuit.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Am revenit si eu de la dr. Bebe e bine, e cu o saptamana si o zi mai mare, dar cu asta m-am obisnuit deja. Are 830 g, deci e maricel. Ca de obicei, statea cumintel si ne-a tratat cu tot respectul, adica ne-a aratat fundul, outele si puta. Chiar a zis si dr: uite cat respect ne arata . Surpriza a fost ca s-a intors si el si nu mai sta cu capul in jos. Am impresia ca s-a intors aseara pentru ca era razboi la mine in burta.
Tomasa, l-am intrebat pe Tutu si mi-a spus ca anticorpii astia nu sunt asa de periculosi, aia pt RH sunt beleaua. De fapt, cand mi-a dat prima trimitere pt dozare, nici nu imi scrisese sa fac dozarea anti B, dar am facut-o eu de capul meu. Intr-adevar nu exista vaccin pentru asa ceva, dar zicea ca tocmai asta e motivul: nu constituie o problema majora.

Sim 24+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput