gravidute din timisoara
Raspunsuri - Pagina 17
simonicutza spune:
bun#259; tuturor m#259;micu#355;elor !!! #350;i eu sunt din Timi#351;oara #351;i sunt viitoare m#259;micu#355;#259;, am ceva probleme cu analizele pe care le-am f#259;cut ieri(de fapt doar una nu mi-a ie#351;it bine) dar nu sunt panicat#259; pentru c#259; am citi lucruri foarte interesante pe acest forum care m-au mai lini#351;tit(dup#259; ce am c#259;utat pe net ce īnseamn#259; acest virus #351;i dac#259; se trateaz#259;), e vorba despre TOXOPLASMOZ#258; IgM-ul este negativ, iar IgG-ul e pozitiv acum fiind īns#259;rcinat#259; īn 15 s#259;pt#259;māni(am pierdut o sarcin#259; īn 29 septembrie 2006 #351;i am 29 de ani).Dac#259; a mai trecut cineva prin a#351;a ceva, īmi poate da vreun sfat?

simonicutza spune:
Cred ca nu s-a inteles mare lucru din mesajul meu anterior!!!
Bine v-am gasit mamicute din Timisoara!!!
Si eu sunt din Tmisoara, sunt la Dr. SAS acum(iar inainte la [red]Dr.Gluhovschi), tocmai mi-am luat analiyele de la Bioclinica (analizele care mi le-a cerut Dr. SAS, unde toate au iesit foarte bune inafara de una (poate si ceea mai importanta) TOXOPLASMOZA unde am IgM-negativ, iar IgG-pozitiv eu fiind insarcinata in 15 saptamani si cu un istoric mai uratel(in 29 septembrie 2006 am peirdut o sarcina de 11 saptamani).A mai trecut cineva prin asa ceva?? are cineva o idee daca bebelusul meu este in pericol??? Tocmai am vayut cateva informatii pe net despre acest virus si nu ma bucura deloc ce am citit.
Are cineva vreun sfat pentru mine???
Va multumesc !

simonicutza spune:
quote:
Originally posted by ggaby
salut fetelor eu sunt din iasi si voi veni pt 2 sapt sa ma relaxez si sa pap ciorba de burta si sarmale si altele...dar vreau sa va intreb: stie cineva daca avem dreptul sa mergem la "purcica"(cred ca tot asa se chiama nu?) eu am intrebat medicul meu si i-am explicat ce si cum e acolo si mi-a spus sa evit soarele puternic,dar despre namol si sulf nu prea am stiut sa-i explic...asa ca poate cineva dintre voi sa ma ajute?stiti daca face rau pt bebe? multumesc si pupici la toate!
gaby 13+
Buna gabi, eu din cate stiu doar bai termale nu ai voie sa faci cat esti gravida, din acealsi motiv ptr. care nu poti face bai cu apa calda in cada de acasa, sau dus cald, dar dupa umila mea parere ar trebui totusi sa vb.cu un medic,eu astazi merg la dr. meu si-l voi intreba, iar daca nu te grabesti iti voi raspunde maine.

Ashera spune:
Simonicutza, din pacate nu stiu ce sa-ti spun in legatura cu toxoplasmoza. Cel mai bine ar fi sa ajungi cu analizele la medic si sa-l intrebi pe el. Sper din suflet sa nu fie nimic grav. Te pup. 32+
Christian

Ank83 spune:
Apropo Dr Budau mi s-a parut un medic extraordinar de bun in ceea ce face... il recomand cu caldura si altor fete care vor un bun ecografist care iti explica pe indelete ceea ce vede 22+
Raul

bb_yasmi spune:
anka felicitari!!!!
eu am fost azi la eco 4D, morfoo fetala de 20 de sapt la dr Cioata si mi s-a confirmat ca am o bebelina (100%) sanatoasa si frumoasa!!! acuma sunt ff linistita si multumita si fericita, incep sa imi pregatesc bagajul pt concediu, ca luni dimineata am decolat!!!
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 20+
Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik

Ank83 spune:
Felicitari bb_yasmi pentru bebelina.Si noi plecam in seara asta in concediu... .fericiti si entuziasmati de bebel(mai ales sotul care era inebunit sa aibe baiat
)...si mai ales ca e sanatos
22+
Raul

pussi spune:
quote:
Originally posted by Ank83
...fetelor tocmai am venit de la eco... de la Dr Budau si o sa am un baietel![]()
22+
![]()
FELICITARI PT. CUC

PUSSI

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi

pussi spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
anka felicitari!!!!
eu am fost azi la eco 4D, morfoo fetala de 20 de sapt la dr Cioata si mi s-a confirmat ca am o bebelina (100%) sanatoasa si frumoasa!!! acuma sunt ff linistita si multumita si fericita, incep sa imi pregatesc bagajul pt concediu, ca luni dimineata am decolat!!!
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami20+
Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik
FELICITARI PT. PUPAZA

CONCEDIU PLACUT!

PUSSI

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi