gravidute din timisoara
Raspunsuri - Pagina 18

simonicutza spune:
quote:
Originally posted by Ank83
Apropo Dr Budau mi s-a parut un medic extraordinar de bun in ceea ce face... il recomand cu caldura si altor fete care vor un bun ecografist care iti explica pe indelete ceea ce vede22+
Raul
Ceau Ank83
Felicitari ptr. noul membru masculin al familiei tale !!!
Am si eu o rugaminte la tine, ai pute sa-mi dai te rog si mie nr. de tel. al Dr.BUDAU???? As vrea sa-mi fac si eu un eco la un alt doctor sa aud mai multe pareri!!! merci mult si inca o data FELICITARI !!!

bb_yasmi spune:
ashera, eu vreau sa merg!! numai sa imi ajunga sotzu' aks . pana la ora 21 e, nu??
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 20+
Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik

Ashera spune:
Eu am fost. Daca nu ati fost, sa stiti ca nu ati pierdut nimic. E drept ca am ajuns pe la 8 in mall. Era un targ de gradinite private (vreo 3 masute). Monitorul ala de il ascultati pe bb cu el ptr mine a fost o dezamagire, ma asteptam la altceva. Maine dimineatza la 11 va fi o intalnire, unde o sa se vb despre ce trebuie cumparat ptr bb. Asta s-ar putea sa fie util, mai ales daca esti la primul bb 32+
Christian

pussi spune:
Azi am descoperit cu ajutorul unei prietene de pe DC ca mobilierul de la BABYDESING e produs in Ungaria, au magazin si in Szeged, o sa-l cumpar de acolo...e mult mai apropape si mai ieftin(detalii de pret o sa va dau sapt. viitoare pt. cele interesate). Acesta : http://www.babydesign.ro/mobilier.php?selid=12
Dupa 20 iulie merg la szeged sa-l comand cu o verusoara care stie maghiara...si atunci poate iau decizia si cu caruciorul ...poate gasesc acolo
PUSSI

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi

Consi spune:
quote:
Originally posted by Ashera
Eu am fost. Daca nu ati fost, sa stiti ca nu ati pierdut nimic. E drept ca am ajuns pe la 8 in mall. Era un targ de gradinite private (vreo 3 masute). Monitorul ala de il ascultati pe bb cu el ptr mine a fost o dezamagire, ma asteptam la altceva. Maine dimineatza la 11 va fi o intalnire, unde o sa se vb despre ce trebuie cumparat ptr bb. Asta s-ar putea sa fie util, mai ales daca esti la primul bb32+
Christian
Cred ca ar trebui sa numeri masutele inca o data. Mi s-au parut ca sunt mai mult de 3.
Consi si

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Ank83 spune:
quote:
Originally posted by simonicutzaquote:
Originally posted by Ank83
Apropo Dr Budau mi s-a parut un medic extraordinar de bun in ceea ce face... il recomand cu caldura si altor fete care vor un bun ecografist care iti explica pe indelete ceea ce vede22+
Raul
Ceau Ank83
Felicitari ptr. noul membru masculin al familiei tale !!!
Am si eu o rugaminte la tine, ai pute sa-mi dai te rog si mie nr. de tel. al Dr.BUDAU???? As vrea sa-mi fac si eu un eco la un alt doctor sa aud mai multe pareri!!! merci mult si inca o data FELICITARI !!!
Nr de tel al doctorului Budau este 0256/201113.
sa nu te astepti la un cabinet ultra modern.... conteaza ce stie el si aparatul care il are si felul cum explica si iti raspunde la intrebari.... bafta