gravidute din timisoara

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinatim spune:

FELICITARI PENTRU BAIETEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CONCEDIU PLACUT!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Anka, bb yasmi, felicitari ptr bb sanatosi ! . Concediu placut fetele !

32+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

quote:
Originally posted by Ank83

Apropo Dr Budau mi s-a parut un medic extraordinar de bun in ceea ce face... il recomand cu caldura si altor fete care vor un bun ecografist care iti explica pe indelete ceea ce vede

22+
Raul

Ceau Ank83
Felicitari ptr. noul membru masculin al familiei tale !!!
Am si eu o rugaminte la tine, ai pute sa-mi dai te rog si mie nr. de tel. al Dr.BUDAU???? As vrea sa-mi fac si eu un eco la un alt doctor sa aud mai multe pareri!!! merci mult si inca o data FELICITARI !!!

Mergi la inceput

Fetele, mergeti seara asta in mall? O fi multa lume ?

32+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ashera, eu vreau sa merg!! numai sa imi ajunga sotzu' aks . pana la ora 21 e, nu??

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 20+ Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

eu nu! n-am chef....

PUSSI 15+ CONSTANTIN & ANA

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Eu am fost. Daca nu ati fost, sa stiti ca nu ati pierdut nimic. E drept ca am ajuns pe la 8 in mall. Era un targ de gradinite private (vreo 3 masute). Monitorul ala de il ascultati pe bb cu el ptr mine a fost o dezamagire, ma asteptam la altceva. Maine dimineatza la 11 va fi o intalnire, unde o sa se vb despre ce trebuie cumparat ptr bb. Asta s-ar putea sa fie util, mai ales daca esti la primul bb

32+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Azi am descoperit cu ajutorul unei prietene de pe DC ca mobilierul de la BABYDESING e produs in Ungaria, au magazin si in Szeged, o sa-l cumpar de acolo...e mult mai apropape si mai ieftin(detalii de pret o sa va dau sapt. viitoare pt. cele interesate). Acesta : http://www.babydesign.ro/mobilier.php?selid=12

Dupa 20 iulie merg la szeged sa-l comand cu o verusoara care stie maghiara...si atunci poate iau decizia si cu caruciorul ...poate gasesc acolo

PUSSI 15+ CONSTANTIN & ANA

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

quote:
Originally posted by Ashera

Eu am fost. Daca nu ati fost, sa stiti ca nu ati pierdut nimic. E drept ca am ajuns pe la 8 in mall. Era un targ de gradinite private (vreo 3 masute). Monitorul ala de il ascultati pe bb cu el ptr mine a fost o dezamagire, ma asteptam la altceva. Maine dimineatza la 11 va fi o intalnire, unde o sa se vb despre ce trebuie cumparat ptr bb. Asta s-ar putea sa fie util, mai ales daca esti la primul bb

32+

Christian

Cred ca ar trebui sa numeri masutele inca o data. Mi s-au parut ca sunt mai mult de 3.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by simonicutza

quote:
Originally posted by Ank83

Apropo Dr Budau mi s-a parut un medic extraordinar de bun in ceea ce face... il recomand cu caldura si altor fete care vor un bun ecografist care iti explica pe indelete ceea ce vede

22+
Raul

Ceau Ank83
Felicitari ptr. noul membru masculin al familiei tale !!!
Am si eu o rugaminte la tine, ai pute sa-mi dai te rog si mie nr. de tel. al Dr.BUDAU???? As vrea sa-mi fac si eu un eco la un alt doctor sa aud mai multe pareri!!! merci mult si inca o data FELICITARI !!!

Nr de tel al doctorului Budau este 0256/201113.
sa nu te astepti la un cabinet ultra modern.... conteaza ce stie el si aparatul care il are si felul cum explica si iti raspunde la intrebari.... bafta

22+
Raul

Mergi la inceput