gravidute din timisoara

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinatim spune:

Oti esti extraordinara ...............mi-ar place sa fiu macar pe un sfert ca tine .Mi-am dorit copilul acesta mai mult ca orice , au fost 5 ani de sperante , dezamagiri ...............in final cand nu ne asteptam a aparut minunea , dar asta nu ma impiedica sa-mi fie frica ( poate am gresit ca am citit prea mult despre experientele altor femei - stiam prea bine ca sunt fricoasa, mai sunt si persoane "binevoitoare"- te-ai gandit cum o sa nasti ? mai bine cezariana ca natural e asa si asa...).In fine de "iesit " trebuie sa iese cumva ,asa ca ...........nu-mi ramane decat sa sper ca o sa fie cum vreau eu dar daca nu o sa uit tot cand o sa o tin in brate prima data.
ashera iti multumesc pt sfat .O sa incerc sa vorbesc cu el .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Maine merg la eco la dr Budau.... sper sa aflu ce e bebita al meu.... de abea astept .
Eu imi doresc din tot sufletul sa nu am probleme cu sarcina si sa pot sa nasc natural

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinatim spune:

Am carcei la picioare si imi simt mainile altadata asa amortite si voi aveti asa ? Stiti cumva ce ar trebui sa fac ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ank bafta pe maine! Sanatos sa fie!!!

PUSSI 14+ CONSTANTIN & ANA

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Ank, tinem pumnii ptr eco . Sorina, tre sa ii spui dr de crampe sau carcei. E lipsa de ceva.. Nu mai stiu, parca ca sau mg. Mai bine vb cu medicul .

32+

Christian

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sorinatim

Am carcei la picioare si imi simt mainile altadata asa amortite si voi aveti asa ? Stiti cumva ce ar trebui sa fac ?

magneziu

PUSSI 14+ CONSTANTIN & ANA

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sorinatim

si eu am asa ceva... am fost la doctor si i-am zis asta intr-o zi cand nu mai imi simteam mainile aproape deloc... si mi-a dat sa iau calciu cu d3... carceii cam de la asta apar de la lipsa de calciu si magneziu.Am auzit ca alt semn al lipsei de magneziu e si atunci cand ti se "zbate" un ochi, ceea ce mi se intampla foarte des .Mi*-a spus ca in prenatale cantitatea de calciu e destul de mica pentru cata nevoie are bebe... si daca mai ai si deficiente (eu am) de genul asta e mai bine sa iei separat.Iar calciul se fixeaza mai bine daca te expui la soare (dar moderat, sa absoarba corpul d3)

22+

Mergi la inceput

Multumesc de urari fetelor.maine oricum o sa bat toba pe la toata lumea sa ma laud ce am

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

salut fetelor eu sunt din iasi si voi veni pt 2 sapt sa ma relaxez si sa pap ciorba de burta si sarmale si altele...dar vreau sa va intreb: stie cineva daca avem dreptul sa mergem la "purcica"(cred ca tot asa se chiama nu?) eu am intrebat medicul meu si i-am explicat ce si cum e acolo si mi-a spus sa evit soarele puternic,dar despre namol si sulf nu prea am stiut sa-i explic...asa ca poate cineva dintre voi sa ma ajute?stiti daca face rau pt bebe? multumesc si pupici la toate!
gaby 13+

Mergi la inceput

pt. cele interesate de rochite, am gasit ff frumoase din bumbac, nu sunt de , dar incape lejer burtica in ele la CALLIOPE in REAL! sunt si reduceri

PUSSI 15+ CONSTANTIN & ANA

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput