gravidute din timisoara
Raspunsuri - Pagina 15

Ank83 spune:
Ank83 spune:
 ....Pai daca va fi sa ne intalnim sa nu fie la o ora de amiaza in plina canicula(picioarele mele tind sa se umfle atat de tare de parca as avea legate 2 perinute in jurul lor ).Macar sa ne intalnim cele care inca mai putem
).Macar sa ne intalnim cele care inca mai putem 
 21+
   21+

Ank83 spune:
Ank83 spune:
quote:ginecoloaga mea spunea ca termenul ar fi in jur de 24 octombrie.Chiar daca nu sunt
Originally posted by bb_yasmi
ank, pai sa vedem ce zic si fetele!! de ce nu vii la mamici de noiembrie-decembrie??? acolo zuntemn mai multe mamici cu aceasi varsta a sarcinii!!
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami20+ 70%
Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik
 de noiembrie -decembrie am sa intru si eu acolo
 de noiembrie -decembrie am sa intru si eu acolo 21+
   21+ 

sorinatim spune:
sorinatim spune:
 pt. Pussi si ashera :Va multumesc mult pentru raspuns
pt.Otim: vreau cezariana DE FRICA ............sunt fricoasa ....recunosc , mi-e frica si de o injetie dar cand ma gandesc la ce ma asteapta?( nu prea stiu exact ce - este primul copil si la mine - dar am citit tot felul de p[ovesti ce m-au inspaimantat nu altceva ).Si inca ceva .... nu prea mai am o varsta asa "frageda " ( 34 ani) si ma gandesc ca nu o sa fie chiar o nastere usoara.

otim spune:
otim spune:
 sorinatim - nici eu nu sunt foarte tinerica ( 31 ani ) si decand sunt  am refuzat categoric sa citesc povestile "oribile" . Crezi eu stiu ce ma asteapta , habar nu am . Ca daca va fii o nastere cu sau fara anestezie , habar nu am . Ceea ce vad eu este acest bebe care abia astept sa-l tin in brate , sa-l pupacesc , sa-l rasfat .... Ca ne va fi greu primele luni - mai mult ca sigur pentru ca habar nu am ce ne asteapta . Poate te gandesti cand citesti aceste randuri ca sunt inconstienta , posibil pentru ca traiesc unele din cele mai frumoase momente din viata mea si uneori parca plutesc .... Cand am aflat ca sunt insarcinata mi-am facut probleme ca mai ma pot ingrasa (aveam 90 kg la o inaltime mica ) si apoi am zis ca bebe meu sa fie sanatos ce mai conta kg in plus  -- rezultat la 8 luni avem "doar" 7kg si 100 gr.in plus cantar electronic la farmacia din centru Timisoarei - deci nu aveam cum sa "trisez" .Asa ca sfatul meu pentru inceput ce ar fi daca nu te-ai mai gandi asa mult cum o sa nasti ??? Lasa-l pe bebe si corpul tau sa fie cele doua "lucruri" care vor decide momentul si ceea ce trebuie facut .
 am refuzat categoric sa citesc povestile "oribile" . Crezi eu stiu ce ma asteapta , habar nu am . Ca daca va fii o nastere cu sau fara anestezie , habar nu am . Ceea ce vad eu este acest bebe care abia astept sa-l tin in brate , sa-l pupacesc , sa-l rasfat .... Ca ne va fi greu primele luni - mai mult ca sigur pentru ca habar nu am ce ne asteapta . Poate te gandesti cand citesti aceste randuri ca sunt inconstienta , posibil pentru ca traiesc unele din cele mai frumoase momente din viata mea si uneori parca plutesc .... Cand am aflat ca sunt insarcinata mi-am facut probleme ca mai ma pot ingrasa (aveam 90 kg la o inaltime mica ) si apoi am zis ca bebe meu sa fie sanatos ce mai conta kg in plus  -- rezultat la 8 luni avem "doar" 7kg si 100 gr.in plus cantar electronic la farmacia din centru Timisoarei - deci nu aveam cum sa "trisez" .Asa ca sfatul meu pentru inceput ce ar fi daca nu te-ai mai gandi asa mult cum o sa nasti ??? Lasa-l pe bebe si corpul tau sa fie cele doua "lucruri" care vor decide momentul si ceea ce trebuie facut . 
Sper ca nu te-am plictisit cu atat de multe randuri (si crede-ma ca as mai fi putut scrie muuuulllt ) dar incercam de fapt sa-ti suflu un pic de "incostienta " de la mine . Daca esti de acord mai putem discuta pe aceasta tema poate le mai " intarim" si pe mamicile care "urmeaza" la rand .  poate iti smulgem macar un zambet .
 poate iti smulgem macar un zambet .
Otilia inceput 33+
inceput 33+ Laurentiu
Laurentiu  

otim spune:
otim spune:
 si inca ceva timisorencelor ( asta in cazul in care nu stiati deja ) ceva interesant se va intampla la noi in oras , cititi 
www.tion.ro/stiri/timis/articol/asculta-ti-copilul-din-burtica/cn/aradon-news-editor2-20070619-092333" target="_blank">aici
Otilia inceput 33+
inceput 33+ Laurentiu
Laurentiu  

Ashera spune:
Ashera spune:
 Fetele, unde se tine in Timisoara curs de puericultura ptr tatici? Si cat dureaza si cat costa? 32+
 32+ Christian
 Christian

Ashera spune:
Ashera spune:
 Sorina, cred ca peste 30 ani poti solicita cezariana in baza varstei. Asta daca nu te-a convins Oti sa nasti natural  . Mergi la o consultatie la Grigoras, sa vezi ce zice.
. Mergi la o consultatie la Grigoras, sa vezi ce zice.  . Oti, multumim de informare.
. Oti, multumim de informare. 32+
 32+ Christian
 Christian

bb_yasmi spune:
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by Ashera
Fetele, unde se tine in Timisoara curs de puericultura ptr tatici? Si cat dureaza si cat costa?32+
Christian
ceau
la dr de familie.
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami
 20+ de 70%
 20+ de 70%  Yasmina Alisa
 Yasmina Alisapoza eco bb si burtik

Ashera spune:
Ashera spune:
 Bb, din pacate medica mea de familie e o incompetenta. Nici nu stie ce e asta, a trebuit sa-i explic eu  . A zis ca ea nu stie de asa ceva. Ce asi putea sa fac ?
. A zis ca ea nu stie de asa ceva. Ce asi putea sa fac ? 32+
 32+ Christian
 Christian

Ashera spune:
Ashera spune:
 Alexi, cum te simti? Te-au lasat contractiile? Sper ca nu esti tot in spital.  Timi, tu cum esti? A iesit soarele si pe strada ta ?
 Timi, tu cum esti? A iesit soarele si pe strada ta ? 
 32+
 32+ Christian
 Christian