Mamici de iulie-august 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 24
liadorian spune:
Alina, ne rugam pentru tine si pentru micuta Elisa! Speram sa treaca momentul asta dificil pentru voi si sa va intoarceti acasa "2 in 1", asa cum erati si pana acum.

Lia
29S
Miruna Demetra
brazuca25 spune:
Multa sanatate Alinei. Acum am vazut si eu ca sunt probleme. Sper sa mai stea bebe umpik la mami in burtik.
30+
Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
ddanagh spune:

Am supravietui acestei nopti in care am dormit singura si in care, colac peste pupaza, la parterul blocului, murise si un tataita batran rau.
Alina multa sanatate tie si micutei Elisa. Asa ma enerveaza vestile astea de rau. Insa bine ca nu te-au lasat acasa. Eu zic ca e mai bine sub supraveghere medicala. Sa auzim de bine.
Jadi, fetele,spuneti-mi si mie, pana la urma cand v-ati hotarat sa va intalniti. Azi dupa-amiaza sau maine. Astazi e un pic cam frigut. As veni si eu insa am aceeasi problema ca nu am cu ce ma deplasa pana la Snagov insa daca mai e cineva liber si dispus...
Dana
S31+ cu
Daria Stefania
madabout2003 spune:
Buna dimineata!
Ce vesti astazi!!! Alina sa ai grija de tine ma rog la DD! Sper sa vii repede cu vesti bune!
Va pup pe toate
!
MADA
25+, cu 
Noi doi+1
nma spune:
alina multi pupici si sper ca DD sa ne asculte si sa nasti cat mai aproape de DPN. tinem pumnii sa fie totul bine. Claudelu te rugam sa ne mai anunti cand mai ai vesti.
andra ma bucur ca esti mai bine. sa speram ca tensiunea va ramane asa.
karligutza cam obositoare delegatia asta. bine ca bb nu a avut nimic de obiectat.
gabi cand o sa pleci la spital o sa vezi ca bunicile o sa puna altfel problema. pt linistea ta era bine sa nu isi faca un program zilele acestea, dar sigur nu isi dau seama ca a sosit vremea sa nasti.
si eu eram stresata ca nu am cu cine a il las pe alex. mama mea sta in blocul vecin, dar nu ma ajuta cu nimic. ieri mi-a spus dadaca sa nu imi fac griji caci o sa il ia la ea acasa. din pacate sotul nu prea poate sa isi ia liber mai mult de 2-3 zile.
pupici la toata lumea caci fug in pat.
27+
21.07.2003
poze
karligutza spune:
auuuu
mi s-a facut pielea de gaina cand am citit ca alinutza noastra impreuna cu elisutza noastra sunt la urgente cu perfuzii! doamne ajuta sa se intoarca amandoua cu bine acasica la Arad! cum de au luat-o contractiile? din senin? uffff! si cand imi amintesc ca ea zicea ca e curajoasa si ca s-ar inghizui sa conduca singurica cei 300 km. pana la Szeged! eh acuma cred ca vrea copilot! insa bine ar fi sa mai faca un drum la Szeged in sapt.40! la DPN! Alina nu fi riaaaaaaa! tre' sa respecti DPN-ul!!!! asa ne-am inteles, da? fii tare si think positive! suntem alaturi de tine si mai ales foarte bine ca deja ai ingrijiri medicale f.bune! pupici si keep smiling mamicutzo! multa sanatate la amandoua si emotii putine orice ar fi! si incurajari si taticului de Elisa!
mami de Lorina multumesc de pupicei, te pup si eu si pe tine si pe bebelina ta cuminte... ai povestit f.dragut starile tale de viitoare mamica... nu ma indoiesc ca o s-o tii numai in brate si o sa te minunezi de miniatura ta de omulet! ca si mine de altfel!
sunt la fel de ahtiata sa ma joc cu omuleata din burtica!... si bafta cu examenul... ai grija si tu cu contractiile! iar cu lucrarile din casa nu trebe' sa stai sa ii asculti pe ei, retrage-te frumos cu castile pe urechi la tine sub plapumioara! sa nu lipsesti mult ca o sa ne fie dor si o sa ne facem griji ca nu mai stim de tine! .... iar cu premiul pentru Gabi, i-l dati voi acolo loco cand o s-o vizitati pe mami de iedutzi la spital daca va permite!
sau dupa, cand vreti voi!
nma asa e; norocul meu ca bebelina a savurat 'delegatia' ca pe o excursie.
Andrutza ne-ai pacalit ca vei intra mai des. Asteptam dovezi!
sa speram ca de acum vei intra mai des, ca vad ca tu apari inopinant si noi toate iar ne facem sperante ca de acum ne vei urmari indeaproape.
ref.la intalnirea de duminica - Bucuresti - la paticutul nostru din Snagov... ramane pe duminica dupa-amiaza? propunem O ANUMITA ORA? facem lista cu participante ca sa stim exact cate vom fi? cu tot cu parteneri?
pupici
karligutza,
sapt.33
si printesa din burtica 
flavia ramona spune:
Buna tuturor gravidutelor,
Imi cer scuze de deranj, dar vin cu vesti despre Alina. M-a rugat sa va scriu si voua, asadar iata parte din mesajul primit de la ea:
"Acum ne-au mutat de la reanimare in rezerva, care e o camera ca de hotel. Acum sunt mai bine, nu mai am contractii, dar colul este la fel de moale, asa ca stau o saptamana, dar sunt pe maini bune. Te rog anunta-le si pe fete si la odisee. Nu ma las eu asa usor."
Va pot spune sigur ca e pe maini mai mult decat bune si conditiile din spital si din rezerva sunt foarte bune.
Daca mai aflu vesti va scriu.
Va doresc sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi.
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Noi
www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã
karligutza spune:
fetili...
hai fuga sa dam si noi un VOT !!!
karligutza,
sapt.33
si printesa din burtica 
andreea c spune:
Eu am fost harnicuta...am votat deja.
In legatura cu intalnirea, eu vin cand stabiliti voi si ii comunic si Madalinei.
Alina ma bucur ca esti curajoasa. Tine-o tot asa!
Andreea
saptamana 33
Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005