Mamici de iulie-august 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Helooo si de la Cta!

Eu am votat!

Alinuta, draga de tine, ma rog la Doamne-Doamne sa treci peste asta si sa mai creasca Elisa la tine in burtik inca vreo 7-8 saptamani! si ma tot gandesc...bine ca esti acolo si pe maini bune! asta sigur te linisteste! o sa fie bine! Bafta multa!

AndraZ, ma bucur ca esti bine, sa ramai tot asa!

Fetele smechere care pleaca maine la Snagov, petrecere frumoasa si mai faceti poze, sa ne delectam si noi!

Andicu 32+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna dimineta,

Jadi, sunt aici, pe baricade, .

Cand e Victor acasa scriu mai putin ca daca ma vede la pc imediat se infiinteaza si el sa dea in tastatura.

Am citit pe sarite din urma, asa ca o sa raspund partial si apoi ma duc sa recuperez constiincios.

Alina.a, multa sanatate si curaj. Ne gandim la tine si la bebelina ta si asteptam vesti bune.

Tusea mea s-a mai rarit, inca nu a disparut total, dar oricum e mai bine.

Pup dulce si apasat fetele dragi,

Anto 32 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Alina.a, draga noastra, mult curaj!!! Sunt sigura ca totul va fi bine si vom naste amandoua in iulie! Nu ne lasam noi oltencele cu una cu doua! Nu vezi cata lume se roaga pentru tine?Ai grija de tine!
M. 31+ babyboy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Fetelor, maine veniti si cu parteneri? Ca doar asa poate l-as convinge si pe al meu sa ma insoteasca. El a zis ca ma duce si ma aduce, dar mi se pare stupid sa faca 2 drumuri pana la Snagov! Cat despre lista, puneti-ma si pe mine pe ea, sa zic cu un procent de 60% ca vin!

AndraSapt29 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Lia, Lavinia, Aylin, , sper ca sunteti bine si fara contractii .

Alexi, ai inceput tratam pt infectia urinara? Eu stiu ca e bine sa o tratezi cat mai repede ca sa eviti orice posibile complicatii, sanatate!

Eu am avut la Victor scutece si cumparate si confectionate, nu l-am infasat pe el dar le-am folosit pt cand il asezam pe pat sau il tineam in brate, etc, sunt utile.
Mameloane de silicon mi-am cumparat de la Avent si le-am folosit doar o data cand ma durea un sfarc. Oricum se recomanda folosirea lor la minim o luna dupa nastere, dupa ce s-a instalat bine lactatia.
Subscriu la ce au scris fetele despre serul fiziologic, il folosim pt sters ochii (cu tampoane sterile) si desfundat nasul piticului.

Oana, Andicu, mersi frumos pt urari .

Andra, ma bucur ca esti bine cu tensiunea, sanatate multa in continuare.

Ioana, nu am inteles, care e treaba cu analizele tale si talasemia?

Gabi, sper ca ti-a trecut supararea. Sunt sigura ca se vor mobiliza mamele si matusa astfel incat sa nu fie totul in regula si acasa si la spital. Oricum, bine ca ai la cine apela.

Valen, cum te simti? Ce fetita ascultatoare este Ines. Pe Sarah la cate sapt ai nascut-o?

Andutzy, ma bucur ca esti mai bine, sanatate multa.

Intalneala placuta maine la Paticut, ca va vedeti la iarba verde, asteptama poze.

Weekend placut tuturor,

Anto 32 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

ne bucuram sa auzim ca alinutza noastra e mai bine, vesela si optimista! bravo!

am consultat si eu buletinu' de vot si am VOTAT!
acum tre' sa cinstim un paharel de suc... ca atat avem voie si sa facem amiaza...

speram sa nu ploua maine ca sa ne vedem la paticut la poarta.... ne citesti paticut? propune-ne o ora, ca noi venim la cat zici tu! pupicei

karligutza, sapt.33 si printesa din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Neata pe la pranz!

Acu' m-am adunat si eu de pe drumuri!

Prima data am fost la vot, of corz!

Apoi am fost sa ma interesez de bilutele de polistiren.Deci
pe cine intereseaza, costa aprox. 20 ron kg si se pot cumpara din fabrica Munplast care are sediul langa Stadionul din Ghencea, pe Compozitorilor, de luni-vineri intre orele 8 si 14.Un kg inseamna fff multe ca sunt usoare, eu o sa merg sa imi iau ca poate fac si perna pt alaptat.
Stiu ca a scris cineva din Barlad ca ar vrea, nu mai stiu cine.Eu pot sa cumpar si sa pun la posta dar nu stiu in ce sa le ambalez, asa ca poate veniti cu vreo idee.

Apoi am bantuit prin cora, am mai luat una, alta

O zi buna de sambata!

Alina, suntem alaturi de tine si iti transmitem ganduri frumoase!

Ile 32 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 08 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Alina, ma bucur mult ca s-au oprit contractiile si esti optimista! Aseara am citit de tine, dar n-am fost in stare sa mai scriu nimic, am picat intr-o depresie groaznica, pentru ca si eu sunt ca tine, cu colul scurt si moale si contractii destule. Pana acum am reusit de fiecare data sa le opresc cu gynipral, dar tare m-am speriat cind am auzit de internare si perfuzii si pericol de nastere prematura! Dar tu esti pe maini bune si nu ai de ce sa te temi!
Acum mi-a mai revenit optimismul si cum astazi m-am simtit mult mai bine, ma gandesc sa ma duc la Plaza, la Shrek 3. Eu sunt innebunita dupa filmul asta, la primele doua parti m-am uitat de citeva ori. Nu stiu deloc ce sa fac, daca sa ma risc sa ma duc sau sa stau cuminte in pat. N-am mai iesit din casa de marti, cind am fost in Carrefoure, unde a fost groaznic de aglomerat si a trebuit sa stau enorm la coada si m-am simtit tare rau. Dar de-atunci n-am mai iesit din casa, asa ca poate imi fac curaj totusi si ma duc la film.
Hai ca v-am innebunit de cap!
Distractie placuta maine! Tare imi pare rau ca nu pot venit si eu!

Cristina, 28+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Cristina Ana de ce nu incerci CORA?
Au preturi mai mici, marfa e mai bine aranjata pe rafturi si e si muuuuult mai curat prin MAGAZIN.
Iar marele avantaj al COREI fata de CARREFOUR este ca acolo intotdeauna nu stai la cozi infernale ca in CARREFOUR unde mie mi se pare mare tiganeala la case... si mult mai puturosi casierii! my opinion!

in plus, exista CASE speciale pt.GRAVIDE ... eu de fiecare data ma duc la casele respective, spunandu-le celor deja asezati ca as dori sa trec in fata pt.ca e casa speciala si nu pot sta la coada! (chiar daca as putea sta, nu vreau! macar acum cand am ocazia asta, nu?)

multa sanatate si tie si mi-ai dat de gandit cu SHREK 3! poate merg si eu, iar daca tu iti faci curaj, atunci iti doresc sa te simti si fizic excelent si ai grija la cat ras pui la portia de film

karligutza, sapt.33 si printesa din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Alina.a, ma bucur mult ca sunteti mai bine. Va tin pumnii.Anto, merci de intrebare; pe sarah am nascut-o la 40 de sapt. implinite (cu travaliu indus) desi cred ca ar mai fi stat in burtica ceva timp. Azi ma simt mai bine in sensul ca durerea aia ingrozitoarea care m-a chinuit toata saptamana a incetat brusc si tare mi-e ca a fost cauzata de o piatra la rinichi. Reusesc deci sa merg fara sa ma tin de pereti ca o baba ramolita. Sunt logata aproape tot timpul pe forum si poate reusesc sa va anunt cand plec la spital, asta daca ma lasa sotu', ca prevad c-o sa fie mai panicat ca mine. Tu cum vei face cu Victor atunci cand vei naste? Sa aveti o zi frumoasa.

Mergi la inceput