Mamici de iulie-august 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

ziua buna la toata lumeaaaaaaa!!!!!!!!!!!

am revenit printre "pamanteni"....dupa 3 saptamani de stat in pat si de relaxat copilul si dupa lupte seculare cu laptopul care refuza sa mearga.....

incep prin a va multumi tuturor ca nu m-ati uitat! asa ca eu si bb va dam la fiecare cate o si cate un mare .

am vazut ca am lipsit cateva capitole bune. promit sa citesc ce s-a intamplat in ultima saptamana si sa revin la apel mai pe seara.

pe scurt: suntem bine. tensiune maxima 12/6, fara edeme, fara complicatii. aseara am fost la control si am monitorizat inimioara bebelinei...totul este ceas, insa vom continua tratamentul pt inca cel putin 1 luna. in rest, stam la pat si atat.

Am vazut ca alina.a are probleme.....imi pare rau sa aud asta Alina fii tare si ai grija de voi 2. Promit sa pun o vb buna la DD pt voi! mai e putin asa ca trebuie sa rezisti. stai la patut si o sa vezi ca 8-9 saptamani vor trece extrem de repede.

Fetelor, ma duc sa votez ....sa fac cateva cumparaturi, sa citesc din urma si promit sa revin mai pe seara!

Andra
31 s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Andutzy Alina.a are 30 de sapt. Nu ar fi o nenorocire sa nasca acum, dar stii cum e, mai bine sa nasca la termen, pt ca bebe se va descurca mai bine in iulie decat acum.

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

AndraZ bine ai revenit printre pamanteni . Mai bine te lupti cu laptopul decat cu tensiunea mare. Ce bine imi pare ca esti ok Tine-o tot asa

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Da, poate sa nasca si acum, nu cred ca sunt complicatii prea mari dar mai bine sa stranga din craci sa o faca mai mare!

Andra ma bucur sa nu mai esti tensionata! Si sa ne scrii mai des!

Eu am avut o dimineata fresh, copilul nu mai doarme de la 6 (e prima oara cand imi face asa ceva), soacra mea s-a apucat de gatit dar trebuie sa o supraveghez sa nu dea buleala ca nu ma incanta stilul de mancare si copilul scos afara de la 8 ca nu mai suporta in casa. La 9 l-am culcat si acum trag si ultimile episoade din sezonul 2 de la grey.

Anto, tu unde umblii mama? Ca eu am inceput sa va numar pe astea cu probleme si tu nu iesi la calcul .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Vad ca pentru intalnire, lumea prefera mai mult dupa amiaza?
Eu i-am scris soacrei pe belet sa cumpere cele necesare pentru placinta dar am emotii mari ca e a 3 oara in 10 ani cand fac asa ceva! Dar ma gandesc ca mostenesc ceva din skill-ul familiei!

Maine vine si Lunaaaaaaaa!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
daca nu este nimeni cu tine iti comanzi mancare de pe meniul cofetariei spitalului. Sunt sigura ca vei gasi tu ceva ce iti va place in selectia lor.

Nu mi-am putut opri un zambet. Amar. Vorba lu' Badea: Traim in Romania si asta...e de ajuns

Oana 30+ si Stefan-Vladimir 4ani+

poze

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Oana , sa stii ca in Bucuresti , la Giulesti exista posibilitatea sa iti comanzi mincare in spital .Asta stiu sigur .Deci se poate si in Romanica.

GABI AMR 3 ZILE,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Alina, tu stii/simti ca noi ne gandim la tine. Si ca Elisa trebuie sa se nasca in aceeasi zi cu Victor - sa facem o petrecere cand vin eu la Arad de zile mari!!! Asa ca...lasa, o sa fie bine. Ai sa vezi. Sigur esti pe maini bune acolo. Fetele, ne tinem strans de maini, nu? Ca mai e ceva timp.

poze

Mergi la inceput

Gabi, asa e. In cazul asta rectific: Traim in provincie si asta...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Va multumesc in numele Alinei si a Elisei pentru rugaciuni si vorbele bune
Am sa-i transmit Alinei toate mesajele voastre.
Doamne ajuta sa fie totul bine, iar micutza Elisa sa stea la mami in burtica inca macar cateva saptamani

Mergi la inceput