Mamici de iulie-august 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 22
Claudelu spune:
buna seara frumoase gavidutze
Felicitari tuturor 
Ma scuzati ca ma bag asa peste voi, dar Alina.a m-a rugat sa va anunt ca a fost internata de urgenta la Szeged din cauza contractiilor foarte dese si a colului scurt si moale, iar acum e in perfuzii 
va rog din suflet sa va rugati pentru Alina si Elisa
Anya20 spune:
aaaa, nu pot sa cred!!!

alina, draga mea, multa putere tie si elisei si veti trece cu bine si peste asta.
multi pupici de la noi si asteptam vesti bune.
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
cristina26 spune:
Imi pare atat de rau sa aud asta
.
Ma voi ruga pentru Alina si micuta Elisa. Totul va fi bine, trebuie sa credem asta cu tarie.
Claudelu te rog sa ii spui Alinei ca ea si Elisa sunt in gandul si rugaciunile noastre. Transmite-i
din partea mea.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
ingerasul meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
30+
Ingrid Ecaterina si mami
gabiarama spune:
Alina , multa putere sa treci si peste hopul asta,iar micuta Elisa sa fie cuminte si sa mai stea un pic la mami in burtica .Acolo e cel mai bine pentru ea in momentul asta .
Va aduceti aminte cum reactionati, la inceputul odiseei , cind vreuna dintre fete avea probleme ? Haideti sa fim alaturi de Alina .
Nimeni nu are voie sa termine odiseea in calitate de
decit atunci cind i se apropie DPN-ul .
GABI
AMR 4 ZILE,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
otim spune:
Buna dimineata
Gabi ai perfecta dreptate .
Alina.a ne rugam pentru tine si suntem alaturi de tine si Elisa , sa va intoarceti cat mai repede acasa cu bine cu Elisa inca in burtica ca doar avem de respectat tabelul de la pagina 1 . Multe
pentru voi .
Otilia
inceput 28+
Laurentiu
jadi spune:
Alina.a multa sanatate, vei trece peste asta! Nici nu ma gandesc! Am promis ca nastem in ordine si Elisa stie lucrul asta! Si in mod cert esti pe maini bune si cockteilurile litice te vor ajuta!
Deni &
Vlad & Tudor
jadi spune:
Putina organizare va rog... fetele care vor sa mearga la Paticutz, merge dimineatza pana in pranz sau dupa amiaza? Ca sa ne facem planurile si sa imi anunt si eu sotul si sa pregatesc si eu placinta!
Si sa organizez si eu copilul, adica sa il las acasa! Pe Andreea o iau eu, am vb de vineri! Anya, vezi cum aranjezi si hai sa ne punem de acord! Valabil si pentru celelalte fete!
Deni &
Vlad & Tudor
lorinaoo1 spune:
Alina.a strange tare din craci, asa era invoiala noastra, nu? Sa dea DD sa fie totul ok si sa te intorci repejor acasa. Uite ganduri bune de la noi ca sa te ajute 

Ne rugam pt ca tu sa vii repede acasa cu bine 
Karligutza sunt ofti-supi pe tine
Da' stii de ce? Pt ca ai avut tu ideea sa o "premiezi" pe Gabi
. Macar noi am avut sansa sa o vedem "pe viu", na na na![]()
Ma bucur ca bebelina a fost ascultatoare si a stat cumintica in timpul delegatiei, uite, sa-i dai o
si
si de la mine.
Simo 

Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 32+
andreea c spune:
Jadi vrea si Madalina (Housepocket) sa vina, dar ea poate dupa pranz. Trebuie sa o tin eu la curent cu detaliile ca nu are net acasa. M-a sunat ieri si a zis sa nu o lasam pe dinafara ca ii e dor de noi
.
Alina iti tinem pumnii sa fie totul bine cu tine si Elisa, doar suntem
.
Andreea
saptamana 33
Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005
andutzy spune:
fetele, cate saptamani are Alina.a? E atat de grav daca vine fetita curand? Stiu ca bine nu este, dar nici sa nu privim chiar in negru totul!
Oricum, noi ramanem unite, ne tinem de manute si nu iese nimeni din odisee decat in brate cu un copilas sanatos!!!! ok????
Andra
Sapt29 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)