Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 26
dany26 spune:
'Neatza fetelor!
Voi cum luati vitaminele la ora fixa in fiecare zi...oare asa ar trebui?!?
Of ce vreme posomorata afara.....
12+
RGE spune:
DARLEENA..si eu trebuie sa merg la institut..eu am grupa 0 si sotul A..asta e ce sa-i faci..cat despre curse ..ce pot sa spun esti o norocoasa.....apropo(Mircea Anisoara cumva?
)
neatza fetelor..pupici la toata lumea ..eu sunt atat de fericita ca e rece si innorat..vreau sa ploua sa fac nani mult si bine![]()
ROXANA
17+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
RGE spune:
eu am inteles ca meregem dam sange..fac ei ce fac cu anticorpii si or sa ne dea o foaie si pe aceea foaie este trecuta exact luna de sarcina cand trebuie sa ne intoarcem la ei
cBB YASMI..adica eu am intrat in 5 luni????
...Doamne ce putin mai am
ROXANA
17+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
ancadragoman spune:
Darleena superrrrr tare ,distractie placuta.
Fetelor eu am BIII si sotul A2 ,trebuie sa fac compatibilitatea?
anca
15+
Maria
poze
dany26 spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Darleena superrrrr tare ,distractie placuta.
Fetelor eu am BIII si sotul A2 ,trebuie sa fac compatibilitatea?
anca15+
Maria
poze
darleena spune:
RGE si noi avem aceleasi grupe: eu 0 si el A. El are si Rh negativ, eu pozitiv. Dr. a zis ca daca eu am pozitiv nu conteaza ce are tatal.
Nu Mircea Anisoara ![]()
Anca prietena mea care e insarcinata in cam 3 luni, si care merge la acelasi dr. cu mine, are A2 si sotul ei are 0 sau B3,oricum alta grupa decat a ei. Dr. a zis ca daca ea are A2 nu e necesar sa-si faca dozare de anticorpi, pt ca in cazul in care mama are alta grupa decat 0, riscurile sa dezvlote anticorpi sunt aproape minime.
Acum zic si eu ce stiu, mai intereseaza-te.
15+ 
Pana vine bubu 
poze bubu mic
oana_r spune:
quote:
Originally posted by geany_bc
Oana du-te pana la doctorita si fa un echograf ca sa te linistesti.
Cand am fost ultima data la echo, venise o mamica in ultima luna si era speriata ca nu mai simtea bebele. Cand a terminat cu pacienta care era in cabinet, a luat-o pe ea si dupa 1-2 minute a iesit fericita ca totul era ok cu bebele.
Geany13+
am fost luni si era totul OK.
16+ si matei 
bebe2

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
roxxi spune:
Eu de asta cu grupe esanguine si compatibilitatea intre ele chiar n-am mai auzit.....
offf
eu nu vreau sa-mi bat capul as atare...dar nici n-as vrea sa sar peste ceva ce e necesar....
Totusi, parca va consumati ca tare unele....Be happy! Si fiti relaxate, ca dup-aia o sa avem bebei plangaciosi;))
14+
RGE spune:
Darleena..ups..am confundat eu "birourile"....pe urma am realizat ca ai spus avocatura
..noi avem amandoi RH pozitiv ...o sa merg si eu saptamana viitoare, urasca sa-mi ia sange..
..ultima oara mi-a luat o cretina 5 eprubete am crezut ca am ramas fara sange in corp
...tu sti cumva unde este institutul sau un nr de tel ceva...presupun ca trebuie sa mergem dimineata nu?...ohh ...am uitat ca si maine donez sange pt toxoplasma gondii de trimestru 2

ROXANA
17+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
bb_yasmi spune:
neatza
fetele cum e cu grupele sanguine?? eu am O1, sotzul AB IV si amandoi RH pozitiv, trebuie sa fac ceva, camie nu mi-a zis dr nimik!!!!
eu astazi merg la nepotzica mea care luna viitoare implineste 2 ani!!! doamne e atata de frumusica si desteapta ca ma uimeste de fiecare data cand merg cu cate ceva nou!!!
Roxana, dc e bun 'calculul" da intri in luna a 5-a. sa uitat pe un calendar din ala rotund (de la AC). tot cu dinala imi calculeaza si mie dr gineco sapt (dar am uitata sa intreb de luni....
). nu stiu o sa ma pun sa imi calculez si eu mai tarziu sa vad dc pusca!!
fetelor normal si teoretic nastem cand incepe luna a -9a sau la sfarsit??? (teoretic). daca la sfarsit inseamna ca sunt 10 luni, nu?
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
15+ mami de baietzel sau fetitza
???
poza eco bb
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png