Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 25
alfa_anca spune:
Victo ma bucur ca bebe e bine si e mare si jucaus, cat despre aratarea rusinici poate e saracu bebe mai rusinos si voi erati prea multi care va uitati in fundul lui
, dar pana data viitoare sunt convinsa ca isi va reveni si va va dezvalui misterul.
Anca
16+
Elena
anacami spune:
Darleena, iti recolteaza ei sange. Poti sa te duci cu trimitere de la medicul de familie (in cazul asta este gratis) sau sa te duci direct si sa platesti (eu asa am procedat, ca nu imi face mare placere sa ma duc la medicul de familie). Cu plata (fara trimitere) costa 180.000 lei si iti dau rezultatul a doua zi; eu mi-am facut si la CMU, a costat 600.000 , mi-au pierdut analizele si m-au taraganat vreo luna - in plus, am mult mai mare incredere in rezultatele de la Institut.
Din cate am inteles, posibilitatea de aparitie a anticorpilor este mai mare spre sfarsitul sarcinii, cea mai mare fiind la nastere (pana atunci circulatia sanguina fetala este teoretic separata de cea a mamei- anticorpi in timpul sarcinii se pot produce cand cele doua intra accidental in contact-probleme cu placenta,etc...La nastere sigur se produce "un contact" intre cele doua, dar deja fatul nu mai poate fi afectat (poate doar un mic icter..)
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2
darleena spune:
Merci Anacami. O sa ma duc saptamana viitoare, ca sunt in forma cu donatul sangelui
.
Ai idee daca acum, la 15 sapt cat am eu, as avea "sanse" sa fi dezvoltat anticorpi? Vad ei asta acolo?
15+ 
Pana vine bubu 
poze bubu mic
roxxi spune:
Anacami multumesc pentru rapsuns...
Ideea e ca eu nu stiu cat e...nu mi l-a masurat....
14+
alfa_anca spune:
Ellis ai grija de tine si de bebe, si vezi ce faci cu tratamentul, sunt convinsa ca Tutu stie ce face pt ca tensiunea in sarcina e f periculoasa.
AncaD super tare cu concertul, o invatati pe Mriuca de mica cu distractia.
Am fost si eu la Miniblu de la Feeria aseara si nu mai aveau pernutza de-aia desteapta. Tb sa mai caut alt magazin.
Anca
16+
Elena
roxxi spune:
Eu am RH negativ, sotul pozitiv...Am facut prima dozare de anticorpi, totul e ok, voi repeta in luna a 4a de sarcina. oricum, din cate am inteles eu, din acest moment nu mai exista risc pentru sarcina actuala, daca acum nu s-au dezvoltat anticporti...abia pentru urmatoarea...asa este? Asa am inte les de la medic...
Oirum, mavoi duce la programari,cu toate ca imi face analiza un balaur de asistenta hihihi
14+
anacami spune:
Din cate am inteles, posibilitatea de aparitie a anticorpilor este mai mare spre sfarsitul sarcinii, cea mai mare fiind la nastere (pana atunci circulatia sanguina fetala este teoretic separata de cea a mamei- anticorpi in timpul sarcinii se pot produce cand cele doua intra accidental in contact-probleme cu placenta,etc...La nastere sigur se produce "un contact" intre cele doua, dar deja fatul nu mai poate fi afectat (poate doar un mic icter..)
Daca ai dezvoltat anticorpi (Domane fereste), sigur vad, ca de asta te duci...
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2
darleena spune:
Anacami multumesc mult de tot

Pot sa ma intorc la cursa, acum ca m-am linistit ![]()
15+ 
Pana vine bubu 
poze bubu mic
geany_bc spune:
Oana du-te pana la doctorita si fa un echograf ca sa te linistesti.
Cand am fost ultima data la echo, venise o mamica in ultima luna si era speriata ca nu mai simtea bebele. Cand a terminat cu pacienta care era in cabinet, a luat-o pe ea si dupa 1-2 minute a iesit fericita ca totul era ok cu bebele.
Geany
13+
RAMONELLA spune:
Oana nu te nelinisti ca nu-l simti pe bebe.La inceput il simti mai rar.Mai incolo va fii problema.
poze
vine bebe
Ramonel
15+
Alexia Beatrice