Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

BB, teoretic o sarcina dureaza 9 luni, deci cand se termina 9 luni si nu poti spune ca sunt 10 luni..........totusi. In timpul sarcinii spunem ca am intrat in luna X, asa cum vom intra si in luna a 9-a, dar vom naste la sf ei, Doamne ajuta!

Anca 16+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

BB sincer nu stiu ..eu de ex am 2 doctori si doar unul mi-a spus de incompatibilitate intre grupele sanguine...dar acum sa ma ierte Dumnezeu dar cate cupluri sunt cu aceeasi grupa ? sau anumite grupe intre ele sunt compatibile..habar nu am..fug pana jos sa-mi iau niste lamai ..sa-mi fac limonada

ROXANA 17+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by alfa_anca

BB, teoretic o sarcina dureaza 9 luni, deci cand se termina 9 luni si nu poti spune ca sunt 10 luni..........totusi. In timpul sarcinii spunem ca am intrat in luna X, asa cum vom intra si in luna a 9-a, dar vom naste la sf ei, Doamne ajuta!

Anca 16+ Elena

ms frumos am inteles. deci teoretic se intra in luna a 9-a si ar trebui sa nastem la sfarsitul ei. atunci imi ies si mie calculele. eu credeam ca atunci cand intri in luna a 9-a tre sa nasti

mersi

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

15+ mami de baietzel sau fetitza ???

poza eco bb

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png

Mergi la inceput

mai am o intrebare, de vreo cateva sapt am asa ca o "scurgere" apoasa, incolora, fara miros dar tot timpul o un pic ud chilotul, voi aveti asa??? pana akuma nu mi-am dat seama de Utrogestan, dar akuma il iau oral 1/seara.

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

quote:
Originally posted by RGE

Darleena..ups..am confundat eu "birourile"....pe urma am realizat ca ai spus avocatura..noi avem amandoi RH pozitiv ...o sa merg si eu saptamana viitoare, urasca sa-mi ia sange....ultima oara mi-a luat o cretina 5 eprubete am crezut ca am ramas fara sange in corp...tu sti cumva unde este institutul sau un nr de tel ceva...presupun ca trebuie sa mergem dimineata nu?...ohh ...am uitat ca si maine donez sange pt toxoplasma gondii de trimestru 2

ROXANA 17+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

5 eprubete? moamaaaa.

Contact pt Institutul de Hematologie am gasit asa:
Str. Constantin Caracas nr. 2-8, sector 1 , Tel. 319.31.62; 212.81.26; Fax 319.17.79

Nu am sunat pentru ca nu stiu ce as putea sa intreb. Cred ca ma duc acolo direct

am uitat ca trebuie sa repet si eu analizele pentru toxoplasma, cmv si listeria . Alt sange de dat.

Noroc ca beau multa apa

15+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

mai am o intrebare, de vreo cateva sapt am asa ca o "scurgere" apoasa, incolora, fara miros dar tot timpul o un pic ud chilotul, voi aveti asa??? pana akuma nu mi-am dat seama de Utrogestan, dar akuma il iau oral 1/seara.

poza eco bb

Eu am citit ca e normal sa avem pe tot parcursul sarcinii....si spre sfarsit o sa fie un pic mai multa....Dar a mea e alba nu incolora...

Chiar pe voi v-a pus dr sa faceti si test al secretiei?!Pe mine nu dar cred ca e destul de important nu?Dar Papanicolau ati facut pana acum?!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Dany eu am facut la inceput si analiza de secretie si papanicolau.

Anca 16+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Institutul de Hematologie:Str. Caracas, tel 319.31.62
Program:
recoltare: luni 8-15
marti, miercuri,joi 8-10

rezultate: vineri dimineata
(rezultateale recoltarilor de la inceputul saptamanii se dau si in ziua urmatoare acesteia).

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Neataaaa ... mai pe la pranz !!!!!!

Astazi am program adimistrativ ... adica spalat, calcat, ordine ... ooofff ce "placere" !!!!

bb - nu am mai intrat ieri ... am iesit la o inghetata cu o prietena . Am vazut ca ma intrebai de lb. italiana ... ce te intereseaza sa stii?

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

petro, vroiam sa imi cauti pe site-uri italiene despre sicilia, palermo, ceva poze, ce e de vizitat! ca eu nu cunosc limba. asta daca vrei bineinteles si cand ai timp. mersi

dany, cam asa cred ca e si a mea putin spre alb, dar e ca apa. deci e normal, nu?? eu am facut papanicolau inainte cu cateva zile sa aflu ca sunt insarcinata.

poza eco bb

Mergi la inceput