***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (62)
Raspunsuri - Pagina 9
chiquitita spune:
Fetele, vreau sa va intreb si eu ceva legat de greutate: eu am luat 17 kg de la inceput pana acum o luna...si de atunci nimic. Toata lumea imi zicea ca pe ultima suta incep sa pun. Eu am luat mult la inceput si acum poate doar cateva sute de grame, ma cam sperie....
37+
Alma-Livia
lavini spune:
Lilky, am vrea sa plecam in Tunisia, sa mai schimbam peisajul de la noi:))
Lavinia, 35+, 
bogalina spune:
buna,fetele!au inceput emotiile si la mine si desi imi umplu timpul cu tot felul de chestii tot imi fug gandurile la ziua de vineri si la felul in care vor decurge lucrurile.Asa ca draga monitza nu esti singura care gandeste asa.Mie tot inducere mi se va face pt. ca diametrul capului e mai mare si am hotarat asa decat sa fac cezariana .Apropo,andradap,si tie iti spusese ceva de genul asta la un moment dat,cum a fost pana la urma?Ma zapacesc masuratorile astea,ne dau emotii si mai mari parca.La prima sarcina nici nu mi le spunea si nu am stat cu atatea griji si copilul a fost f.bine.Na,ca ti-am raspuns si tie ali24,eu am un of cu BPD-ul ,tu cu femurul.In rest,ma rog ca totul sa fie bine.Si,poate sa-mi spuna cineva cum este copilul TAUR?
petit_ange spune:
Felicitari mamicilor si bun venit bebelusilor!
Mie inca nu-mi vine sa cred ca mai e asa de putin...., desi eu am DPN pe la sfarsitul lui iunie, mi se pare ca timpul zboara, si ca si Ralucami ma uit si eu din cand in cand pe listutza care se tot scurteaza.
Mi-e frica de nastere dar si de perioada de dupa cu tot ce va implica acomodarea cu bebe si sunt constienta ca nimic nu va fi ca inainte, dar sper sa vad intodeauna mai mult partea plina a paharului.
Bebelina mea e bine, e micutza , la 33 de saptamani avea 1.900 kg, mai merg saptamana viitoare sa o vad. Pt mine ideal ar fi sa ajunga pe la 3kg. E o finutza, de-abia o simt cateodata cand se plimba prin burtica 
Chiquitita eu zic ca nu e cazul sa te ingrijorezi cu greutatea, fiecare persoana reactioneaza diferit, si eu am pus mai mult in prima parte a sarcinii si acum de vreo luna mai mult stationez, ceea ce nu e rau ![]()
Va pupam si va dorim nasteri usoare pt cine urmeaza 
! Piticagogosica iti pumnii pt Cosmin sa se hotarasca cat mai repede sa vine la mamica si surioara lui! 
Si sa nu uit: Andrada bine ai revenit acasa mamico! Antonio e un scump ! Asteptam vesti, ne e dor de tine!
la toate mamicile si la toate burticile!
Bebe Isabella creste
34+
Isabella
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
Ciuffy spune:
Ali24 bine ai venit...nasti cumva in Tm??
Referitor la depresia de dupa nastere... cred ca ar fii bine sa gandim mai pozitiv. Eu abea ma obisnuiesc sa fiu sotie, inca sunt eu insami copil si ma apuca si pe mine disperarea cand ma gandesc ca nu mai pot zburda toata ziua pe unde am chef. Mai ales vara asta fierbinte...in loc sa stau lungita pe plaja si sa uit de griji trebe sa fac tot ce e mai bine ptr puiul meu. Oricum cred ca o sa primim rasplata pentru asta...o rasplata sufleteasca! Abea astept sa imi vad spirisusul!
Iuli
38+,
Nicolae Spiridon
DidiAlex spune:
Am revenit! va era dor nu?
Verdict: cica nu nasc intr-o saptamana. Parca io nu stiam ca am burta la etaj! Dar nici nu ma grabesc
. Oricum gata am terminat cu vizitele la doctorul asta al meu. Pe cat de drag imi era sa ma intalnesc cu Ionutz la Giulesti pe atat de urat asteptam azi sa il vad ![]()
Ella si Andreea- Sobi multzam mult de info in legatura cu pompa. Ma refeream la cea manuala. Dar cum m-a luminat Papadie am sa o inchiriez de la farmacie. Sper de data asta sa functioneze si la mine.
Madi, multzam mult de explicatii. dimineatza eram intr-o viteza si am cautat pozele cu Antonio cel smecker in albumul photo nu pe mail
. M-a lamurit intre timp si Anca- Pooohy.
Ali24, Bun venit!!! la Odiseea noastra.
Nu am luat perna aia..greu ma mai hotarasc, am luat in schimb o multime de prostii cu o groaza de bani. Si s-au terminat si capsunile, in piata erau 4E/kg
. Tre sa ma mobilizez ca maine e Inaltarea si aici e inchis tot asa ca pana vineri mor cu zile. Nici pepene nu am luat ca si asta avea un scor..![]()
Anca, tu intrebai cand poti reveni la alimentatia inainte de sarcina?
Pai sunt o mie de variabile: daca alaptezi sau nu? daca bb are colici sau nu..si tot asa.
Monitza si Bogalina 

ancamari spune:
Mobery, Monitza, Bogalina, Piticasigogosica 

Lavini, eu am fost in septembrie in Tunisia, acolo am constatat ca imi intarzie... Dar aia nu e tara de mers cu copil mic!
Anca, 39s+1zi
Andrei Cristian
burtica
lavini spune:
Ancamari, atunci te intreb daca merita sa merg acolo>Eu am vazut doar brosuri, asa ca nu strica o parere avizata.Si stai linistita, nu o sa merg cu bebe.El o sa stea cu buni o saptamana.
Lavinia, 35+, 
DidiAlex spune:
Bogalina, hai ca iti raspund io in legatura cu copilul taur!!! E un scump si e cel mai cel mai ca toti copii fie ei berbeci, tauri, gemeni, raci, lei, fecioare, balantze, scorpioni, sagetatori, capriconi sau pesti.
Acu serios vb
am un frate si socrul in zodia taurului si sunt niste domni de exceptie
.
La fobii nu scriu nik ca-s mama lor ![]()
ah, mi-am traaaaas o semnatura..asa pe ultima suta de metri ![]()
Alexandra
cu David Gabriel (38+) si
Robert Alexandru (12.09.2004)
alynta27 spune:
Sot de Katty felicitari! Sa va traiasca minunea! Refacere grabnica! Si eu urmeaza sa nasc peste o luna cu d-ra dr. Mihalceanu. Va rog tare mult dati-mi niste informatii despre nastere: ati cumparat trusa de epidurala, cat ati cotizat si prestanta d-rei dr?!
Va multumesc!
Alina-Mirela
35+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele