***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (62)
Raspunsuri - Pagina 10
ancamari spune:
Lavini, vezi ca ti-am dat PM despre concediul meu in Tunisia. Scriam mai repede dar ma acoperea tot timpul banner-ul cu Pampers, e ingrozitor, am scris mai mult in orb.![]()
Anca, 39s+1zi
Andrei Cristian
burtica
alynta27 spune:
Ramona7 ma bucur ca ai gasit un remediu contra picioarelor umflate! Eu azi noapte am dormit cu picioarele pe o perna si a fost mai bine dimineata! La mine data ultimei menstruatii este 16sept2006,la fel ca tine. Eu am calculat pe net si mi-a dat DPN=23iunie. Tu de unde stii ca va fi 27iunie? De la ecograf?
Bogalina va fi bine vineri,vei vedea!

Kid, Alina25 felicitari!
Ali24 bun venit! Nastere usoara!
Alina-Mirela
35+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
Marunzika spune:
quote:
Originally posted by DidiAlex
Marunzika, daca vrei ceva de la Tchibo dar nu ai gasit as putea sa ti le cumpar si le pun vineri la posta; aseara era plin orasul si am cel putin 20 de magazine, daca e sa il iau de la un cap la altul, si ti le trimit prin posta. O sa iti trimit si un PM daca nu primesc pana diseara un mesaj de la tine. Poate nu ne mai citesti.
DidiAlex multumesc,insa eu vazand ca la noi in oras in unele magazine Tchibo nu mai aveau toate produsele deja de ieri am crezut ca ai sa ajungi tu prea tarziu la magazin si nu ai sa mai gasesti ce vrei, de aceea ti-am spus ca aveau deja de luni produsele noi. La mine mai e destul timp pt cumparaturi, insa ceva tot o sa cumpar de pe acum.
22+ & 15,5kg in +Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby
lavini spune:
Ancamari, multumesc frumos pt informatii.Sunt foarte pretioase, asa ca o sa fiu foarte atenta cand voi decide unde si in ce fel vom merge 
Lavinia, 35+, 
poohy spune:
neatza, ca eu iar am dormit cateva ore 
Didi, eu intrebam cu mancatul - dar lasand la o parte alaptatul - in sensul - in cat timp isi revine stomacul si nu mai am problemele pe care le-am avut toata sarcina - ca din cate am inteles cu alaptatul depinde de doctor/copil si asta e, nu ai ce sa faci, dar macar stomacul sa isi revina...
Lavini, nu am fost in Tunisia, dar stiu lume care a fost si au fost super incantati ;) O sa va distrati sigur ;)
Eu singurul lucru pe care ti l-as zice e sa ai grija cu mancatul/stomacul. Am fost in luna de miere in Egipt si 1 saptamana am zacut din cauza stomacului... Cica boala turistului se cheama (am auzit ca unele agentii de turism iti dau si pastile preventiv). Nu te speria ca nu am auzit de ea in Tunisia - dar mai bine sa ai grija ce mananci ;)
Anca
38+ 
poze
bebelusa
ramona7 spune:
alynta27, la ecografia morfologica din sapt 23 mi s-a spus ca data probabila e 27 iunie, numai ca luni cand am fost la control mi s-a spus ca pot sa nasc oricand (copilul e cu capul in jos; am contractii)
Ramona 35+
mica0307 spune:
Am si eu 2 intrebari pentru mamici:
voi treziti bebeii ca sa manance la 3 ore? Din maternitate mi s-a spus ca ziua sa manance la 3 maxim 4 ore si noaptea sa o lasa pe ea sa ceara. SIncer mie mi se pare ok programul asta pentru ca seara se culca pe la 22-23 si se mai trezeste dimineata pe la 5.30. Insa mama si o alta prietena mi-au spus ca ele nu au trezit niciodata copiii, i-au lasat sa se trezeasca ei si sa ceara
Voi ii alaptati imediat dupa baie? Ieri seara a adormit instant dupa baie, dar aseara a mai mancat putin si apoi a adormit. Mama mi-a zis ca nu s-ar da imediat dupa baie sa manance
Deci voi cum faceti?
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
Poze
lbelciug spune:
Alina25, felicitari pt Darius Andrei! Sa-ti traiasca si sa fie sanatos si mancacios!
Katthy, felicitari pt nasterea micutei Bianca Elena! Sa-ti traiasca!
Gabiu, felicitari pt Albert Mihai!
Ancamari, lilky si Poohy, multumesc pt info despre Municipal.
Am fost ieri la Badiu, insa control imi va face abia vineri. In principiu ne vom orienta la mom nasterii daca pot naste natural sau nu. Doctorul e optimist, deci probabil voi naste natural. Conteaza insa si CAND, caci greutatea lui BB creste proportional cu timpul petrecut in burtica. Aaaa, nu v-am zis ca la eco am vazut ca
BB2 e pletos, i se vedeau niste smoace de par asa faine pe cap!![]()
Andrada welcome home! Am vazut si eu pozele cu Antonio-e asa simpatic si doarme ca un inger de frumos. Cu cine seamana brunetel caci parca esti mai satena?
Sobi, Matei s-a nascut la 41 sapt cu 4.05 kg. Sper insa ca BB2 sa se nasca mai repede caci altfel am incurcat-o!
Pitica, hai, curaj! Nu mai ai mult, dar nu te stresa pls. Tu esti f activa, deci cu siguranta timpul va trece mai repede daca nu te vei mai gandi la mom nasterii. Nu ziceai tu ieri ca te-ai consolat si ca burtoiul face parte din viata ta?![]()
Didi, suntem multe si cum DPN-urile mai coincid nu e de mirare ca se naste in draci. M e cam mucos si cu rosu in gat, dar merge in continuare la cresa. Pe mami o am acasa, dar cred ca zilele urmat se interneaza si luni sau marti o va opera.
Mica, raspunsuri la intrebarile tale:
1. In primele luni de viata, BB se alapteaza LA CERERE. Deci nici vorba ca trebuie sa scoli copilul din somn noaptea pt papa.
2. Baitza de seara e indicat sa se faca INAINTE de masa, adica ideea e sa nu o speli cand are burtica plina de laptic. Si eu pe M il alaptam imediat dupa baita si pe urma mergeam la nani amandoi. Baia i-i faceam in jurul orei 8 seara.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
37s cu baby-boy2
DidiAlex spune:
Mica, NU trezi copilul sa manace! Lasa-o pe ea sa ceara ca doar nu-s niste gaste. Scuze de comparatie dar mama ta are dreptate. Si asta cu orarul e o alta nebunie. Poate ii fac ora de culcare dar de mancat nu.
Elteka, ma tin de ceva timp sa iti scriu in legatura cu filemele astea: Lost sau 24. Le-am lasat balta. Pe primul il asteptam si il descarcam dupa net cum rula la americani ca in germania cu subtitrarea lor isi pierdea farmecul il vedeam dar a doua oare nu mai aveam rabdare sa il revad. Monicai B cred ca ii e mai bine in ro! iar 24 m-a enervat cred ca pe la seria 4. Dom'le chiar asa nestiutori ne credea scenaristul ala: fura geanta cu codurile si pleaca Jack dupa ele
sau mai tare se fura un avion care era oricum sub observatie ca orice avion american ..asta pe la seria 3. Si am pus capac cand si sotia presedintelui era cu complotistii. Mie imi plac filmele dar macar un pic de respect. Sunt fan in continuare Razboiul stelelor, care e acum pe Pro7
.
Plec la copil..mai vb maine...ca obs cum apar si io pe net..dispar toate fetele.
Alexandra
cu David Gabriel (38+) si
Robert Alexandru (12.09.2004)
ancamari spune:
DidiAlex, hai ca nu e chiar asa! Eu nu am plecat, dar n-am ce sa va zic si mai folosesc si PM. Eu sunt fan Lost, il descarca sotul in fiecare joi dimineta, parca.
Liviana, deci pana vineri avem aceleasi teme de gandire date de doctori. Mor de nerabdare pana vineri!
Ma apuc sa ma epilez pe unde oi mai ajunge.
Si nu gasesc cadita sa-mi placa! Voi ce folositi? As vrea din aia cu suport pt copil inclus, cum mi-a zis Ella, dar nu gasesc.
Anca, 39s+1zi
Andrei Cristian
burtica