***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (62)
Raspunsuri - Pagina 8
lavini spune:
Poohy, multumim pt urare!Sa stii ca de cate ori vad chestii pt bebei cun Pooh ma gandesc la tine!
Monytza, astfel de trairi am avut si eu pe la inceputul sarcinii, dar cu timpul s-au estompat.Ma gandesc ca nu nsunt singura femeie care o sa creasca un copil, va trebui sa ma descurc doar eu cu sotul meu, dar stiu ca in final o sa fie bine.N u vreau sa fac din asta un lucru care sa ma demoralizeze.Citeam ca Ella s-a simtit vinovata ca ar fi vrut sa plece in vacanta peste cateva luni.In septembrie o sa plecam si noi o saptamana, fara bebe, dar cred ca e un lucru normal.Daca apare un copil in viata ta nu cred ca trebuie sa te limitezi doar la schimbat pampersi si plimbatul caruciorului.Nu minimizez importanta timpului petrecut cu copilasul, dar cred ca la un momentg dat trebuie sa iei o pauza ca sa nu clachezi.Plus ca dupa cele 126 de zile ma voi intoarce la serviciu, asa ca o vacanta va fii binevenita.Iar in momentul cand fiecare dintre noi va reveni la munca, oricum va trebui sa "renuntam" la bebe.Fruntea sus ca totul va fi bine!
Alina25, felicitari ptr. bebelus!
Lavinia, 35+, 
ELTEKA spune:
Raluca, am fost si eu la sumo la faza de aici din Tokyo in iarna, e grozav! Tot la loja de 4 am stat, noroc ca singuri, ca la Tokyo se dau cadouri. Toata viata mea m-am uitat la sumo si la gimnastica de fete, astea sunt pasiunile mele...in rest rar un atletism sau un inot artistic.
Insa acum aveam invitatie pe locurile alea, unde simti "sudoarea opintelii"
(pe cale oficiala, ca asa...are pretul al zero-uri de ametesti...). Noi il mai si stim personal pe Baruto, voiam sa-l incurajez ca la Tokyo n-a concurat ...
. Am niste poze cu el, chiar si insarcinata ocup cam 25% din poza, in rest el e revarsat peste tot
La faza de la Tokyo am topait ca o dementa cand a concurat Kotoshu (bulgarul-acu' ce mi-e Bulgaria) in finala, cu yokozuna. Am crezut ca ma bat japonezii
, noroc ca deja aveam burta...si ca bulgarul n-a castigat 
Sper ca ai mai mancat de atunci, un pranz ca lumea. Vezi ca mai e si cina! Si un snack de seara merge, din ala in fata televizorului si apoi zndrang, in pat...sa se depuna tot... ![]()
Chiqui, cand schimbi tu, stiu ca urmez si eu imediat...duminica...si dup-aia, imi fac de cap. Numai azi am stat in pat si imi vine sa ma urc pe pereti.
Aoleu, Pitica, pai cine decide?? Chiar nu e nici o cale? Eu stiu de exemplu ca la sotul meu, daca ii tin o prelegere despre benficiile X asupra tintei Y, piere orice urma de rezistenta
.Indiferent de domeniu. Sa vezi cum pledez pentru avantajele anumitor cumparaturi, n-ai pomenit...Altii merg legati, saantajati, amenintati, vorbit frumos...si alte chestii din arsenalul feminin, nu le mai scriu ca pe aici citesc si domnii 
DidiAlex, te astept de la doctor!
Intre timp ma duc sa ma uit la seriale (tot cu LOST ma chinui). Stiti ca Monica Barladeanu a aparut intr-un episod? Chiar ma intrebam ce a facut, ca a plecat cam de multisor la Hollywood. Dar asta e subiect de alt forum.
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare
ali24 spune:
buna gravidutelor.sunt si eu o viitoare mamica.am 38 de sapt si abia astept sa vina si bebelusul meu.va citesc de mult timp dar pana acum nu vi am scris ptr ca aveam colul deschis de 1cm de la 20 de saptamani si ma gandeam ca nu prea am sanse sa fiu si eu o mamica de mai iunie.dar acum se pare ca bebe(albert rafael)nu vrea sa vina.ii place acolo unde ii.dar eu mor de nerabdare sa il vad.si sa ma conving ca este totul ok ptr ca toata sarcina am stat cu frica.acum m am hotarat in sfarsit sa va scriu ptr ca as vrea sa ma ajutati si pe mine cu an raspuns.ieri am fost la control si mi a spus ca lungimea femurului este de 69mm si ca aceasta ar fi lungimea ptr sapt 35.imi puteti spune va rog la voi cat a avut aprox lungimea in aceasta perioada ptr ca nu imi dau seama daca este o diferenta mare sau o diferenta nesemnificativa.doctorul mi a zis ca nu este nici o problema dar eu tot stau cu frica sa nu fie ceva grav.
in rest a spus ca totul este ok.bebe inca nu da semne ca ar vrea sa iasa.sper sa ma primiti si pe mine acum pe ultima suta de metri in echipa voastra.
felicitari celor care au nascut deja si va doresc o nastere usoara celor care urmeaza sa nasca
ancamari spune:
Alina25, Katthy, Kid si Gabiu - Felicitari mamicutelor pt nastere! Sa va cresteti mari bebeii!
Piticasigogosica - eu te-am trecut in listuta cu "inducere" pe 18 mai, asa ca eu am incredere ca mai ai putin! Am citit subiectul deschis de tine si dupa capul meu 23.05 e DPN -ul tau, pe care inca nu l-ai depasit. Nu stiu ce dr ai tu, dar sa-ti povestesc ceva: am o prietena ca a fost pacienta lui Vladareanu si a lasat-o pana la 42 sapt implinite, ba a aparut si la tv, e vorba de "nasterea model" la care a asistat Columbica (inainte de nasterea ei). Si copilul clar a fost peste termen (aproape 4 kg, cred ca 3,850 kg dar nu mai stiu exact) pt ca lichidul amniotic devenise verzui si bebe a avut unghiutele verzui si pe piele facuse ca un fel de solzisori, care s-au curatat in cateva zile. Poate nu ar trebui sa te ingrijorezi atat de tare, asteapta pana vineri si mai vezi ce zice si dr.
Eu sper sa depasesc un pic termenul (22 mai) poate mai scap de caldura si de traficul asta oribil, pana miercuri (23 mai) seara tot asa o sa fie si e greu cu drumul la spital si pt mine si pt ai mei. Dar eu stau in pat incepand cu sapt 29 cu col scurtat, si uite ca nu a cedat inca, si eu tot vineri vad ce zice dr, dar daca bebe nu vrea sa vina, eu cred ca ma mai lasa cateva zile. Desi mi-e tot mai greu, si fiecare zi e o noua provocare, mai ales ca nu sunt in stare sa ies singura din casa (ma misc greoi de tot, ma dor toate alea) si nu are cine sa stea dupa mine.
Decat sa ai grija sa-l simti pe bebe miscandu-se tot timpul!
Anca, 39s fix
Andrei Cristian
burtica
ali24 spune:
ma poate ajuta cineva si cu semnatura ptr ca nu stiu cum trebuie facut
alina 38sapt+1 si
albert rafael
ali24 spune:
scuze nu m am exprimat corect.ma refeream la carutul albastru ptr baietei.si apropo de nume ce ziceti?este ok?mi a fost foarte greu sa ii gasesc un nume.am fost foarte nehotarata.nu vroiam nici unu prea comun dar nici unu prea extravagant.albert l am ales eu pana la urma si rafael sotul
alina 38sapt+1 si
albert rafael
lavini spune:
ali24, cand scrii mesajul, in stanga paginii ai un link "show entire smile list".Dai click si pe prima pagina o sa vezi acel simbol pe care o sa dai click.Sper ca ai inteles ce am vrut sa zic.Bine ai venit la Odisee.
Lavinia, 35+, 
ancamari spune:
Bine ai venit Ali24! Numele e foarte frumos si am vrut sa-l adaug in listuta, dar faza e ca nu te gasesc pe tine in listuta. Te rog verifica si tu pe prima pagina, si scuze daca am gresit si nu vad eu acum din cauza caldurii, scrie pe unde esti. Dac nu, mai scrie datele tale: UM. DPN, data nasterii, spital si dr cu care nasti. Semnatura o completezi cu
copiat/selectat din "Show entire Smile List". Astept mesajul tau.
Anca, 39s+1zi
Andrei Cristian
burtica
pauly spune:
monytza te asteptam cu vesti bune de la doctor.
si eu as avea emotii sa fiu asa de aproape de marea intalnire, dar cu ajutorul lui Dumnezeu toate se vor rezolva bine si sederea in spital ti se va parea foarte scurta.![]()
ralucami 3 kg ii super.eu ma multumesc.![]()
35+
Riana Alessya
poze
bebelina mea
lilky spune:
Kid Felicitari, sa-ti traiasca Mihai, sa fie sanatos si mancacios si sa te bucuri de el!Refacere rapida!FlorentinaRoman Am citit si eu despre protectiile acelea, dar sunt pe numere si nu stiu ce sa iau si chiar or fi bune?
Ce hotel super, e cel de pe: veneziapalace.com?Ai stat multe zile?Cred ca te-ai distrat pe cinste…
Ce vise ai, dar asa aveam si eu atunci, vise curioase si nu ma puteam odihni….ce-as mai face-o acum!
Piticasigogosica
Poohy Merci!Mi-era dor de voi!
Diana Folosesc Garmastan de la inceput, stau si cu sanii in vant…degeaba!
Referitor la aparatorile cu silicon, ce firma o fi buna?
Gabiu Sa-ti traiasca mica minune Albert Mihai, sa dea Dumnezeu sa fie sanatos si sa te bucuri de el….si ce coincidenta tot cu 3.400 kg si scor Apgar 9, prin cezariana s-a nascut si Diana Gabriela.Ce inaltime a avut la nastere?Tu esti bine?Si cum de poti face baita ca mie la cezariana mi-a spus sa fac doaar dus?
Nu pui poze?
Monytza Esti f puternica, desi crezi ca nu…toti avem momente bune si momente mai putin bune, insa ceea ce conteaza este sa trecem cu bine peste momentele dificile din viata noastra.O sa fi totul bine, iti tin pumnii si stiu ca te vei descurca!
Ciuffy Mai e un pic,bafta!
Lavini Unde vrei sa pleci in concediu?
Ali24 Bine ai venit!Referitor la intrebarea ta nu te pot ajuta, nu stiu ce sa spun dar banuiesc ca e ok daca asa au zis doctorii!