***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (61)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Pitica, din pacate nu stiu raspunsul la intrebarea asta.Plus ca imi vine sa si rad de mine:dau sfaturi la altii, da' eu nu mai am deloc rabdare, desi pana la nr tau de saptamani mai am o groaza...Cand vad ca se mai naste cate un bb ma apuca dorinta si mai tare.Da' cred ca e o chestie general valabila la gravidute, sau ma insel eu?

Lavinia, 34+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brambushca spune:

Tocmai am primit un mesaj de la Dianalaura: Sunt mamica! Ianis Stefan s-a nascut la 9.10, 3220 grame, 53 cm, scor apgar 10!
Felicitari mamico! Sa va traiasca flacaul si tu sa te refaci repede!

Oana 36+STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Sadicutza bravo pentru rusita ta si nasterea usoara.Domane ajuta si la noi!
Eu am o intrebare:cand vine bebele meu?!
Kid cum faci sa fi atat de calma?!Da-mi is mie secretul.Eu ma apuc de tot felul de treburi casnice sa uit

poze
Iri 38-39+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

FELICITARI DIANALAURA!!! SA-TI TRAIASCA BAIETELUL, SA FITI SANATOSI AMANDOI SI VA ASTEPTAM ACASA!!!
BINE AI VENIT SADICUTZA!!! INCA O DATA FELICITARI!!!
In legatura cu anestezia si mie mi-e frica. Daca o sa-mi prinda doar o parte, ce ma fac eu la cezariana??!! Poate pentru tine a fost mai bine, in sensul ca daca ai simtit contractiile ai putut colabora mai bine cu dr.

Va pup
Diana 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

DIANALAURA bravoooooo FELICITARI
Bine ai venit Yanis Stefan!

poze
Iri 38-39+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

buna dimineata!

doamne, ce de-a bebelusi...sa traiasca cu totii, sa natosi si voiosi si sa le aduca parintilor numai bucurii!!!! si mamicilor, recuperare usoara-usoara si laptic mult!

ce harnic a fost doctorul dianeilaura...nu a lasat-o sa se perpeleasca foarte mult prin spital, cum se temea ea. recuperare usoara si ei, si un piticot cuminte si mancacios.

elteka, intrebai pe unde sunt mamicile de iunie....iaca, eu sunt prin preajma, dar am asa o stare nasoala ca nu imi vine sa consemnez mai nimic. in primul rand ma simt tare obosita...dorm in prostie (asta cand nu ma lupt cu arsurile....si lupta am cam pierdut-o mereu, ma enerveaza si epuizeaza ingrozitor toata povestea). sunt frustrata ca nu mai pot gati ca lumea, nu imi vine de fapt sa mai mananc nimic, si mi-e foame, dar mi-e frica de arsuri...si apoi mi se face pofta de dulce si apoi mi-e iar rau....eh, cam asa .....enervant si obositor tare. in plus, cele 23 de kg in plus pe craci, coapse si burta isi cer si ele drepturile....e greu sa le port

asa ca iata, motivele de mai sus imi sunt suficiente ca sa ma ascund in fundul patului si sa nu ii mai bat pe altii la cap cu ale mele. zic eu. ca doar astea nu sunt de fapt probleme, e ceva normal, si tine de starea de gravidenie.....altele chiar au probleme, nu-i asa???

of, mie nu-mi vine sa cred ca am ajuns in saptamana 37. vad eu ca puiutii se incapataneaza sa iasa, dar totusi, de acum cica se poate intampla oricand, si totul ar trebui sa fie ok, nu??? eu tot spun ca vreau sa vina bebeul la timp, nu mai repede, dar cand le aud pe fete ca sunt in saptamana 40 si bebeii se incapataneaza sa iasa...nici asa nu-i bine...

va pup mult si vreau sa citesc numai de bine, adica nasteri usoare, rapide, si bebei sanatosi, voiosi, mancaciosi si cumintei.

didialex, esti bine???

just free your mind, and the rest will follow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sadicutza spune:

lavini, 1. nu ma doare nimic!!! 2. foarte repedeeeeeeeeeeeee si chiar in doua randuri....cat despre facutul nevoilor in alte partzi decat acasa, crede-ma ai face si intr-o buda publica urat mirositoare, numai sa faci

sadicutza mamica de Teodora-Maria(07.05.07) si Andreea(28.11.98)
POZE CU BURTICI: http://sadicu.plici.ro/mamici/index.htm
POZE ANDREEA: http://sadicu.plici.ro/andreea/index.htm

NEWS - Teodora Maria
http://sadicu.plici.ro/teodora/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

DIANALAURA FELICITARI !!!!

quote:
Originally posted by lavini

Lulu, stai linistita ca nu o sa fie ca in povestea cu lupul.Poti sa mai strigi de cateva ori, dar stiu sigur ca nu o sa mai fie cazul.Bebelina o sa vina cat ai zice "peste".
Lavinia, 34+,

Lavinisper sa fie cat ai zice "peste". Va tin la curent oricum cu noutati

piticasigogosicaeu ieri m-am simtit bine, dar de dimineatza sunt la regim de contractii si parca mi se rup soldurile in 7. Inca astept sa se concretizeze ceva

Lulu 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Oauuuu Andrada! Felicitari! Si celorlalte mamici! Citesc apoi revin cu felicitarile si cu raspunsurile!

Alina-Mirela 34+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Buna burtici!!!

Mi-a luat-o Brambushka inainte, ca nu eram acasa cand am primit sms-ul de la DianaLaura!!

Felicitari mamico! Recuperare rapida, bebel mancacios si te asteptam inapoi pe forum cand poti!!

Si gagaliciul meu s-a bucurat si a dat niste lovituri rapide de picioruse cand am citit sms-ul ;)

Sadicutza, bine ai revenit si felicitari pentru papusica!! Ce frumoase sunt povestile optimiste despre nastere

Elteka, merci pentru link! Eu am fost la mothercare in Bucuresti azi dimineata, si nu au nimic - si nu o sa aduca - leagane fihser-price... Au un leganutz mothercare, care mi s-a parut ca nu se prea lasa pe spate, si mai si costa 890ron (asta e mai mult decat sa comanzi fisher-price-ul + transportul exorbitant)

Noi am fost la doctor... Si, ca sa il citez "col luuuung, innnchiiiisss". Deci nici o sansa. Totusi mi-a zis ca daca se intampla orice pana lunea viitoare, la urmatorul consult, sa il sun.
Dar eu nu cred. La cat de bine ma simt (cu burtica), eu zic ca ajung mamica de iunie. Daca vine gagalici pe 1 iunie, sa sarbatorim ziua ei, 1 an de casatorie si 5 de cand suntem impreuna in aceeasi zi?

Anca 38+
poze
bebelusa

Mergi la inceput