***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (61)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Msecu , Cioaca si Vas felicitari! Sa va traiasca micutii! Refacere grabnica!

Alina-Mirela 34+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Msemcu, Vas si Dianalaura - Felicitari mamicilor! Sa aveti laptic si sa va creasca puii mari!

Am inceput sa fiu si eu nerabdatoare mai ales ca nu am nici un semn de nastere. Ieri am fost la tara la gratar, numai eu cu socrii, si am stat si la soare, acum sunt bronzata pe bucati dar ma simt mai bine dupa ziua de ieri. Am luat si eu aer, mi s-a oxigenat creierul un pic. Azi vreau sa fac niste treburi prin casa si vedem noi daca se intampla ceva sau nu. Mai ales ca maine se fac 39 saptamani implinite.

Anca, 38s+5zile Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

dianalaura Felicitari!!!

piticasigogosica Nu sunt calma deloc!!! Doar ca am obosit sa ma rog de juniorul meu sa vina... Daca nu vrea, asta e, n-am ce sa fac Zilele trecute m-am bagat in priza : facut piata, plimbari lungi, curatenie in casa, spalat cazi intregi de rufe, poate, poate grabesc si eu procesul Nici o sansa
Oricum, daca nu vine pana sambata, mergem la spital si acolo vom vedea cum o sa vina juniorul, dar cert e ca o sa iasa cumva

sadicutza Eu m-am operat anul trecut de apendicita si a trebuit sa fac clisma, doar ca spitalul la care am fost (bine ca acum e in renovare) avea o politica tare nasoala la aceasta procedura. Adica ii lua pe toti programati la clisma la rand, vreo 20 sa zicem, in conditiile in care erau doar 3 toalete disponibile... Si dupa, vorba ta, vrei sa faci, numai sa ai unde, sa mai stai la o coada de 5-7 persoane nu e deloc amuzant
Banuiesc ca tu nu ai avut problema asta, nu?

Lavini Sa te asiguri ca nu patesti la fel ca mine, da?

Teodora Ana 40+ Mihail Vladimir

Poze burtica : http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_sequence?work_id=2780000#visualMedia_1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

quote:
Originally posted by ELTEKA

Mie nu mi se mai dezumfla picioarele...Mi-o fi venind sorocul?? Si e ciudat, ca degetele nu sunt umflate,nici de la glezna in sus, doar laba piciorului, aproape ca pocneste pielea... Nici daca stau cu ele in sus nu se mai dezumfla...apa beau o gramada, numai la baie stau... O fi semn de nascut in curand ?

Beeeeeyyyy lasa glumele ca mor aici de frica!! Cum sa nasti? Ca noi avem aceiasi data de UM si cam acelasi DPN. Tu-`ti dai seama ca daca ai nascut tu urmez EU fara nici o discutie?!?

Oricum eu am primit interdictie de la frate-meu : cica sa nu nasc pana pe 22 ca e zodia taurului si nu vrea sa aiba finutza tauroaica. Lui ii place mai mult zodia gemenilor . Eu pe 23 am maternity class deci nu se poate nici atunci, ca sa nu mai zic ca nu-mi place luna mai si nu as vrea ca papusa mea sa isi serbeze ziua de nastere in perioada asta ( fiecare cu piticii lui).

Voiam sa va intreb: fetele care spuneau ca au mancarimi de piele . V-au aparut vergeturi in zona aia? Imi vine sa ma scarpin mereu pe burta si pe sani . Bine ca nu mai ies in lume , ca la ritmul cu care ma scarpin cred ca as fi trezit suspiciuni.

DIANALAURA FELICITARI!!! Sa-ti traiasca Stefy si tu sa ai parte de o refacere rapida!

Raluca si Maria Bucuria

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

FELICITARI VAS, MARI, DIANALAURA !!! Sa va traiasca bebelusii si sa va refaceti rapid!!!
Eu de azi sunt in concediu, oricum pana la sfarsitul lui iunie cand ar trebui sa vine printesa mea mai e ceva timp, va trebui sa ne apucam si noi de pregatit camera ei, dar inainte trebuie sa zugravim peste tot.
Profit de timpul liber sa merg la gimnastica si la inot, si sa vad ce mai avem de cumparat pt bebelina. Saptamana trecuta la ultima eco, Isabella avea 1kg900 (33 de saptamani)si e bine, se agita> Chiar apropo de agitat, imi amintesc ce stresata eram prin saptamana 18-19 ca nu o simteam inca, acu e activa mai ales seara si dimineata.
si pt cine urmeaza sa devina mamica!!!

Bebe Isabella creste

33+ Isabella

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Kid, acu' chiar ca se alege prafu' de moralul meu.Dupa ce ca mi se pare tare nasol sa fac prin alte toalete, sa mai am si n persoane care sa strige la usa in disperare .Offf, sper sa nu fie chiar asa...Acum o sa mai am un subiect de gandire pana vine gandacelul.Oricum fetelor, multumesc pt raspunsuri, o sa incerc sa ma pregatesc psihic si pt partea asta.

Lavinia, 34+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Am trecut-o pe Dianalaura pe lista de proaspete mamici, dar nu as stiut cate saptamani de sarcina a avut. ( 39s sau 40s?)

Raluca si Maria Bucuria

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

neatza fetele,

pepsi multumesc de link dar sincer nu stiu cum sa caut daca au in Ungaria.is cam inceata la minte zilele astea, dar sunt sigura ca trece odata cu sarcina.

ralucami sunt superbe hainutele de la mothercare, si de o calitate net superioara.poti sa comanzi linistita, sunt sigura ca ai sa le adori.

elteka bafta la doctor,sa vi cu vesti bune.eu l-am intrebat pe doctor de durerile pe care le simtitm si o zis ca sunt normale pe cum ne apropiem de termen...cica se intind toate cele si se pregateste corpul de nastere.
oricum cateodata is asa de suparatoare ca...vorba ta..cred ca ma apuca nasterea.

chiqui bafta la eco.

si noi am dormit rau azi noapte, m-am foit mult de tot, am facut pipi des, am baut apa des, si mi-a fost foarte cald...o noapte de cosmar.

34+Riana Alessya

poze

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

dianalaura felicitari ptr bebe, sa-ti traiasca si sa fie mancacios.iar tu mamica sa sa ai o recuperare rapida si mult laptic ptr flacau.

34+Riana Alessya

poze

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

DianaLaura felicitari! Recuperare rapida!

Alina-Mirela 34+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput