***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (61)
Raspunsuri - Pagina 12
ralucami spune:
Buna dimineata si de la mine!
Eu sunt aici cu galeria pt DianaLaura!!

Pauly cum sunt ( ca si calitate) hainutele de la mothercare? Sunt unele hainute care imi plac tare tare mult si chiar ma bate gandul sa le comand. Dar vreau sa stiu parerea cuiva care a cumparat! 
Elteka ti-am trimis si eu un PM (sper sa-l primesti ca daca si de data asta sunt probleme cu serverul forumului.....
). si mie imi plac mult unele mancaruri japoneze si cu toate ca in mare as cam sti cum se prepara, nu prea ma bag in bucatarie ( am momentele mele de "nebunie" cand imi vine sa gatesc, dar in majoritatea timpului ma eschivez cat pot
). In Europa sigur o sa gasesti produse japoneze la magazinele cu specific asiatic ( am vazut ca si in Ro, in majoritatea supermarketurilor mari se gasesc produse de-astea: wasabi, nori,miso, noodles etc). ideea e sa fie "de la mama lor" , caci daca sunt produse de vreo firma locala, sigur sunt adaptate gusturilor noastre ( si spun asta pt ca in Ro am vazut tofu cu marar.
barbate-meu care murea de curiozitate sa vada ce tofu e asta de are culoarea verzuie, m-a convins sa cumpar. Si era orice altceva numai tofu - cum il stiu eu din Jp- NU.)
Raluca si Maria Bucuria
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
lavini spune:
Buna dimineata,
Acum ne-am intors si noi de la recoltat analize si sper ca sunt ultimele din sarcina asta ca am donat o groaza de "de toate" in cele aproape 9 luni pana acum.Si acum in ordine:

HAI DIANALAURA!CURAJ!Inca putin si o sa iti vezi bebitul(tocmai de asta te invidiez eu in acest moment)Recuperare usoara si un Stefy sanatos si mancacios!

Vas, Msemcu, Cioaca, felicitari pt bebelusi, sa va bucurati de ei si va asteptam cu vesti cat mai repede.
Lulu, stai linistita ca nu o sa fie ca in povestea cu lupul.Poti sa mai strigi de cateva ori, dar stiu sigur ca nu o sa mai fie cazul.Bebelina o sa vina cat ai zice "peste". 
Si legat de deschiderea unui nou capitol, peste vreo 2 saptamani o sa incerc si io, ca cine stie...poate inchei odiseea mai repede(nu de alta, dar tare am obosit si inca mai am.....)
O zi buna, fetelor!
Lavinia, 34+, 
piticasigogosica spune:
Neata burtici si mamici
N-am dormit mai deloc noaptea asta,dra nu de dureri ci de ganduri
Sa fi vazut ce scenariu aveam in cap sper dimineata:ca eram in spital si ca erau niste doctoti pe care nici nu ai cunosc si ca i punema sa ma controleze si sa-mi spuna CAND NASC?!!!Am visat ca aveam o pata se sange pe chilot
Cred ca incep sa o iau razna.
Maine ma duc la doctora,cred ca incep sa o strezes ca data trecuta cu :EU CAND NASC??![]()

Eu cred ca sunt femei(ca mine)care nu nasc domle'asa puri si simplu...mie nu-mi vine sa nasc
si gata.Ma amagesc mereu cu cate o contractie,o durere si cand ma pun in pat parca n-ma nimic.
Dimineta sunt bine merci,dormeee bebe de parca nici nu-l simt ![]()
Hai ca m-am mai racotit!![]()
VAS si MARI FELICITARI pentru fetite!!!
Asteptam vesti.
DianaLaura 

azi iti vezi puiutul!
Kid,Pistachio si voua
poate ai convingem ![]()
Pepsi asa ma gandesc si eu ca tot 42 ajung
Eu incep sa ma gandesc daca ai e bine acolo atat timp?!
Poohy
dra vad ca nu da nici un semn.Ma gandeam ca poate de caldura asta vrea sa iasa afara,dar 
Lulu deci noi...cand?Aseara credeam ca vrea sa iasa prin burta bebe,cand se misca ma doare efectiv si ma impingea si in col...
Amely tare dulce e Davidut al tau!Si ca sa continui in aceeasi nota,na ca al meu nu a vrut sa vina dupa David,are treaba multa acolo![]()
poze
Iri 38-39+ si Iris
lavini spune:
Pitica, asa cum i-am spus si lui Lulu, acusic o sa vina bebe, exact atunci cand nu o sa te gandesti.Uite, pt tine:

Lavinia, 34+, 
sadicutza spune:
Neatza fetele!!!!
Felicitari noilor mamici si tatici, sa va traiasca pruncii si sa va bucurati de ei!!!
Am sa pun si eu majoretele la treaba pt. urmatoarele fete
[majoteta]

Sarcini usoare fetelor care mai au de asteptat

Va multumesc foarte mult pentru incurajari si felicitari
Noi sunte bine, Teodora papa numai tzatzica, noaptea doarme bustean (6-7 ore) sper disperarea mea ca ma dor sanii de mor, eu am inceput sa-mi folosesc tot fundul, pot sa stau cat de cat pe sezut.
Si acum sa va povestesc cum a fost: Luni 07.05.07 la ora 14.30 am plecat spre spital, fara nici un simtom de nastere...eram foarte dezamagita de mine, nu credeam ca am sansa sa nasc in acea zi, credeam ca o sa ma trimita acasa...dar surpriza...la ora 15 am fost in camera de garda, a venit doctora mea si...colul era deschis si aproape sters...URAAAAA...ne-a internat, mi-a facut clisma(urata chestie), mi-a montat o branula, la ora 18 mi-a bagat un calciu pe vena si un ergomet injectie...in 15 minute au inceput contractiile, nedureroase dar regulate si de intensitate mare...am mai stat in pat pana la 19, cand am iesit sa ma plimb prin curtea spitalului, aveam contractii la 5 minute, am stat o ora afara, ma simteam super, la ora 20 am revenit la sala de nasteri, aveam dilatatia 2-3...la 20.30 mi-au rupt membranele...in continuare contractii puternice, regulate dar nedureroase...la 21.30 aveam dilatatie 3-4, au montat epidurala care nu a prins decat pe partea stg., plus ca m-a intepat de 4 ori ca sa nimereasca locul(trebuia sa fie si o parte proasta in toata chestia asta), nu am apucat sa primesc decat 2 doze de anestezic, simteam dureri ca de ciclu pe partea dreapta si contractiile, asta a ajutat si am colaborat foarte bine cu moasa si doctora, la ora 22.45, mi-au spus sa-mi sun sotul ca am dilatatie 9 si in maxim 30 min sunt nascuta, la 23.10 am nascut un bibelou de fetitza cu greutatea de 3150g, lungime 49cm, care a tipat inainte sa iasa de tot, am vazut si cum i-au taiat cordonul, mi-au dat-o s-o pup si am primit felicitarile de la cei din sala. A mai durat 15 min sa ma coasa. La ora 23.40 deja mancam
. Toata nasterea a fost ceva foarte frumos...doresc ca toate femeile sa nasca asa de repede si usor.
Acum pentru cine vrea lamuriri suplimentare...astept intrebarile
Pupici la burtici, mamici si bebici

sadicutza mamica de Teodora-Maria(07.05.07) si Andreea(28.11.98)
POZE CU BURTICI: http://sadicu.plici.ro/mamici/index.htm
POZE ANDREEA: http://sadicu.plici.ro/andreea/index.htm
NEWS - Teodora Maria
http://sadicu.plici.ro/teodora/
ELTEKA spune:
Poohy, voiam doar sa-ti mai zic ca se pare ca doar la ultimul leagan (ala din Rainforest, dar tip cu leagan cu 2 picioare -cum vrea Pauly) este alimentator la priza.
Eu cu Take Along-ul si restul, merg pe baterie. Nu stiu cat tin bateriile, la asa leganat...
Si 2). Cel cum vrea Pauly (incl link de la Pepsi) leagana si orizontal si vertical... al meu doar fata-spate.
Demo e www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2001&e=rainforest" target="_blank"> aici .
Selecteaza tu ce tip vrei, apoi cand ti se deschide pagina lui, pune TRY ME, apoi START DEMO si tot apesi pe PLAY (inainte) (deschide si boxele
)
Pepsica, mare ajutor cu leaganul!
(Dar tu nu esti superstitioasa? Cica daca deschizi, nasti
) Cat mai mergi la serviciu?
Cred ca la ora asta Dianalaura e cu Stefan in brate 
Pitica, stie el Cosmin ce stie... cine vrea sa parasesca burtica ta sexy???
Pe urma trebuie sa te "imparta" cu toti ceilalti...
Pentru voi! 
Sadicutza

Mie nu mi se mai dezumfla picioarele...Mi-o fi venind sorocul?? Si e ciudat, ca degetele nu sunt umflate,nici de la glezna in sus, doar laba piciorului, aproape ca pocneste pielea... Nici daca stau cu ele in sus nu se mai dezumfla...apa beau o gramada, numai la baie stau... O fi semn de nascut in curand
?
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare
kid spune:
Buna dimineata fetele 
Mai intai, daca nu ai nascut deja

dianalaura

Nastere cat mai usoara, recuperare rapida si bebe sanatos si mancacios!!!
Raportez si eu o noapte agitata, cred ca m-am intors de-o suta de ori pe putin si de fiecare data cu trezit, ca nah, e greu si dureros sa ne intoarcem de pe o parte pe alta
De vise nu mai vorbesc, ca am visat cred ca toate variantele in legatura cu nasterea pana acum... de la varianta ca nu ma primesc in spital sa nasc pana la cea in care nasc si se darama spitalul
Mie nu mi se mai umfla deloc picioarele in ultima vreme, doar mainile putin. Nu ma plang, dar ma intreb daca e de bine sau nu...
Incep sa ma conformez cu ideea ca juniorul meu vrea sa depaseasca termenul de stat in burtica, asa ca nu-l mai stresez sa vina mai repede. Oricum, mult a fost, putin a mai ramas. Saptamana asta sigur am sa ma bucur si eu de marea intalnire cu puiul meu 
![]()
Teodora Ana
40+
Mihail Vladimir
Poze burtica : http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_sequence?work_id=2780000#visualMedia_1
lavini spune:
Sadicutza, io am 2 intrebari:
- cat de tare doare intepatura de la epidurala(mai ales ca ai avut si ghinion-de 4 ori?
)
- si a doua mai delicata: pe mine ma streseaza mai tare clisma, decat nasterea in sine.Cat de repede trebuie sa ajungi la baie dupa "procedura"?Oricum eu am o problema mare cu facutul nevoilor in alta parte decat acasa, asa ca pp ca oricum va fi un cosmar. 
Ma bucur ca gagalicea e bine, ca ai laptic si ca e cumintica.Asa sa fie si de acum inainte!
Lavinia, 34+,