Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 25
dany26 spune:
alfa_anca.....ma primesti si pe mine in listutza voastra?!
DN= 02.05.1981
UM= 08.02.2007
DPN= 01.12.2007
Spital Municipal, Dr. Ina Moldovan - eu vreau cezariana....sper sa fie ok....
Am vazut pe "site-ul" altor mamici ca noteaza si felul cum vor naste....si spital si dr.....ce ziceti?!
Mersi!
catus76_ro spune:
multumesc mult dama....si eu sunt curioasa!
am o colega de munca mamica de baiat si avea aceleasi preferinte..asa ca poete e
...ceea ce isi doreste sotul si familia lui....eu zic ce o fi sa fie , sanatos, ca e tot copilul nostru

Catus76
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by dama
Catus, spre deosebire de sarcina asta (inca nu stiu ce e bebe) cand as manca numai dulce, la baietel mancam numai condimentat, sarat si acru. Dar eu zic ca nu e chiar o regula asta. Si eu sunt curioasa sa vad daca se adevereste ce se spune ca dulce=fetita, sarat=baiat.11+
![]()
David (18.11.04), pilotul "avid"
iar daca mie imi place si dulce si sarat si condimentat?????

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
15+ mami de baietzel sau fetitza???poza eco bb
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png
RAMONELLA spune:
bb eu zic sa stai linistita si sa astepti.Vrei sa patesti ca noi???Desi ne-a zis sexul,inca nu e nimic sigur si pe cad te obisnuiesti cu ideea ca e ceva sa-ti spuna ca de fapt e altceva.Important e ca e sanatos.
poze
vine bebe
Ramonel
15+
Alexia Beatrice
bb_yasmi spune:
ramo
, stii cumva dc la 16-17 saptamani poate sa vada la eco 4D eventuale malformatii ???
mie o asistenta mi-a zis ca eco morfologic se poate face doar intre sapt: 9-14, 16-19, 22-26. asa o fi??
15+ mami de baietzel sau fetitza???
poza eco bb
dama spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmiquote:
Originally posted by dama
Catus, spre deosebire de sarcina asta (inca nu stiu ce e bebe) cand as manca numai dulce, la baietel mancam numai condimentat, sarat si acru. Dar eu zic ca nu e chiar o regula asta. Si eu sunt curioasa sa vad daca se adevereste ce se spune ca dulce=fetita, sarat=baiat.11+
![]()
iar daca mie imi place si dulce si sarat si condimentat?????
BB, in postarea mea anterioara am specificat chiar ca nu cred sa fie asta o regula generala... tocmai pt ca exista si posibilitatea sa mananci de toate si sa fie ori fetita, ori baiat, sau sa mananci sarat si sa fie fata si invers (sau or fi 2?
11+

RAMONELLA spune:
bb normal ca se vad eventualele malformatii.Dar ce ai tu cu malformatiile???
Ia nu te mai gandi la prostii!!!!Iti spune apana acuma daca e ceva problema.Vrei sa-l superi pe bebe????
poze
vine bebe
Ramonel
15+
Alexia Beatrice
bb_yasmi spune:
nu Ramo, doamne fereste nu am gandesc ca ar putea avea, Doamne Fereste!!! dar am zis sa nu fac degeaba un 4D akuma si peste o luna sa trebuiasca sa il fac din nou. ma gandeam daca e valabil sa il fac akuma , iar in caz de ceva (Doamne Fereste) daca se vede de pe akuma.
m-ai inteles?
15+ mami de baietzel sau fetitza???
poza eco bb
oana_r spune:
BUNA FETELOR
am fost azi la eco si BB nu a vrut sa ne arate ce are,asa ca inca o luna am sa ma mai gandesc ce vafi,dar asta e,sanatos sa fie.
in rest toat-s bune,avem 15 sapt si 5 zile.
15+ si matei 
bebe2 
oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
RAMONELLA spune:
Aha,te-am inteles.Pai eu zic sa mergi doar 1 data.
Oana ti-a facut cu mana????Lasa important e sa fie sanatos.
poze
vine bebe
Ramonel
15+
Alexia Beatrice